Ето кой спаси избягалото от вкъщи момченце на уважаван нотариус от Бургас

Региони

Ето кой спаси избягалото от вкъщи момченце на уважаван нотариус от Бургас

15242
на 26.05.2019
Ето кой спаси избягалото от вкъщи момченце на уважаван нотариус от Бургас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаван нотариус от Бургас преживя истински кошмар, след като 7-годишното й момченце Светлин изчезна за часове от дома им. Феодора Иванова благодари на спасителя на малкия Светли - Петър Янгьозов, който единствен реагирал адекватно, след като забелязал дете с колело, движещо се по осевата линия на натоварения път „Ветрен – Бургас“, съобщава "Флагман".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

„Днес Светли избяга от вкъщи. За секунди се измъкнал от двора и с колелцето си тръгнал в посока Ветрен - Бургас, по осевата линия на шосето... Докато аз и татко му обикаляхме квартала като линейки, много коли са го подминали, без шофьорите да реагират. Благодаря от цялото си сърце на Петър Янгьозов, който е спрял на пътя, прибрал е Светли в колата си и се е обадил на 112. Благодаря, че е бил "Божията ръка" в действие. Светли е на 7 години, със Синдром на Даун, не може да говори, не може да каже кой е откъде е. Но от днес има нов приятел”, написа нотариус Иванова в благодарност на спасителя на момченцето си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК