Ето я най-добрата техника на военните за заспиване - само за 2 минути

Животът днес

Ето я най-добрата техника на военните за заспиване - само за 2 минути

18503
на 30.09.2021
Ето я най-добрата техника на военните за заспиване - само за 2 минути
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На всички ни се е случвало да стоим в леглото, опитвайки се да заспим по-скоро, за да не се чувстваме ужасно на следващата утрин. И тогава не помага нито броенето на овце, нито билковите чайове, камо ли пък разглеждането на Фейсбук.

препоръчано

Когато обаче работиш в армията и имаш трудности със съня, проблемът става още по-сериозен. Затова не е учудващо, че военните си имат специални техники, с които да не се лишават от почивка.

Една от тях е описана в книгата "Почивай и побеждавай: Да се справяш като шампион", написана от Лойд Бъд Уинтър - треньор, който е обучавал 27 амеркански олимпийски шампиони през 29-годишната си кариера.

Сред взетите мерки е и следната техника, която позволява на военните да заспят за отрицателно време. Тя има 96% успеваемост след 6 седмици практикуване, така че започни да се упражняваш и имай малко търпение, за да усетиш ефекта.

свързани новини

1. Отпусни мускулите на лицето си, включително езика, челюстта и мускулите около очите.

2. Снижи раменете си толкова, колкото можеш преди да отпуснеш горната и долната част на едната, а после и на другата ръка.

3. Издишай, отпусни гърдите си, а след това и краката, като започнеш от бедрата, а след това минеш към долната част на краката.

4. След 10 секунди на дълбоко отпускане изчисти напълно ума си.

Представи си една от следните картини, които ще помогнат да се унесеш:

а. Лежиш в кану насред спокойно езеро, а над теб няма друго, освен синьото небе.

б. Сгушена си в черен кадифен хамак в изцяло черна стая.

в. Повтаряш си "не мисли, не мисли, не мисли" отново и отново в продължение на 10 секунди, предава "Марица".

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК