ЖЕГА В ПИК TV! Костадинов срина Денков след резила в Страсбург: Машала Сорос Дьонме ага! (ВИДЕО)

Епицентър

ЖЕГА В ПИК TV! Костадинов срина Денков след резила в Страсбург: Машала Сорос Дьонме ага! (ВИДЕО)

177202
на 23.11.2023
ЖЕГА В ПИК TV! Костадинов срина Денков след резила в Страсбург: Машала Сорос Дьонме ага! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на "Възраждане“ Костадин Костадинов се изказа изключително остро срещу премиера Николай Денков, коментирайки в декларация речта му в пред празната зала в Страсбург. 

препоръчано

Според Костадинов изводът, който може да се направи от това му участие, е срам. 

Освен това, изявата на лицето, което в момента олицетворява българската власт, Костадинов нарече срамна.

"Българският министър-председател говори пред празна зала. Направихме си труда да преброим колко депутата има в залата в момента, в който започва да говори лицето Денков - 25 човека от повече от 650. Към момента, в който свършва да говори, те вече са паднали на 17“, посочи той. И му се подигра, че през цялото време, Денков бил забил нос в листовете и дори не забелязал, че залата е празна.

Прави впечатление - по време на речта му горе, където влизат посетителски групи, те също напускат залата, продължи да се подиграва Костадинов на клетия премиер.

"Лицето Сорос Денков се оплака от Путин“, изтъкна Костадинов. Освен това Денков пренаписал най-новата българска история, като замесил в нея и СССР.

"Машалла Сорос Дьонме ага“, обобщи Костадин Костадинов речта на Николай Денков пред празната зала в Страсбург в сряда.

Според Костадинов, Денков пряко ни намесил в конфликта между "Хамас“ и Израел.

“Това е по-сериозно от престъпление. Това е глупост, която ние ще плащаме“, отчете той.

И допълни, че пред страната ни няма никакви перспективи, докато е управлявана от хора като Николай Денков. Дотогава тя щяла да бъде приемана от останалите страни като слуга.

"Обръщам внимание, г-н Костадинов, да се въздържаме от квалификации“, предупреди Росен Желязков председателя на "Възраждане“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК