Жената на милионера Бобоков го заряза! Българската Мата Хари се глези с омари и скариди на 5-звездна почивка в Занзибар (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

Жената на милионера Бобоков го заряза! Българската Мата Хари се глези с омари и скариди на 5-звездна почивка в Занзибар (СНИМКИ)

164835
на 01.03.2021
Жената на милионера Бобоков го заряза! Българската Мата Хари се глези с омари и скариди на 5-звездна почивка в Занзибар (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Скандалната милионерска съпруга Христина Бобокова, която лъсна като "Прекрасната госпожа", "сготвила" Бойко Борисов със снимки от спалнята му, продължава без капка свян да демонстрира 5-звезден живот, въпреки проблемите със закона на съпруга си Пламен Бобоков.

препоръчано

Арт примадоната, която покрай скандала с премиера беше потънала вдън земя, изненадващо цъфна на екзотичен Занзибар, че да не остане по-назад от модната вълна, завладяла зажаднелия за пътешествия и приключения български турист, видя ПИК.

Откакто през октомври дебютира отново в културния живот на столицата, пристигайки по минижуп на изложба в столичната галерия "Нирвана", шпионката в спалнята на Борисов стана изключително активна в социалните мрежи. Въпреки смущаващите слухове за нея и обвиненията срещу мъжа ѝ, Бобокова парадира със скъпи почивки, гурме специалитети и скъпи селекции вина. 

Сега пък, “българската Мата Хари" си устрои луксозна почивка в Занзибар, като побърза да информира общността си в Инстаграм, че се намира на райското кътче. Мистерия е обаче кой я придружава на острова, тъй като обвиненият от прокуратурата в ръководена на организирана престъпна група Пламен Бобоков е със забрана да напуска страната.

Русенският бизнесмен поиска от съда отпадане на ограничителната му мярка с мотива, че му се налагат срещи с партньори от чужбина. Магистратите не уважиха искането на Бобоков за постоянно, но му разрешиха еднократно петдневно пътуване до Украйна за периода 28 февруари - 4 март.

Докато мъжът й е на работни срещи в бившата съветска република, Христина Бобокова изпраща залезите в Занзибар и се наслаждава на хубава храна - морски дарове - скаради и омари, и екзотични плодове.


 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба (НА ЖИВО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това