Жена, жертва на домашно насилие, се спаси от тираничния си съпруг по неочакван начин

Африка

Жена, жертва на домашно насилие, се спаси от тираничния си съпруг по неочакван начин

18605
на 22.07.2023
Жена, жертва на домашно насилие, се спаси от тираничния си съпруг по неочакван начин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена от град Ибадан в Нигерия е била принудена да се изнесе от семейния дом заедно с децата, след като неволно изпуснала газове в присъствието на своя съпруг.

препоръчано

В интервю жената разказа, че е била обект на домашно насилие още в първия ден, в който са се оженили, и често пъти била използвана за „боксова круша“.

По думите ѝ дори разговаряла с негови роднини, които да се опитат го вразумят, но той отвръщал, че „ще стане още по-зле“, ако продължат да го занимават.

Така дошъл денят, когато жената и мъжът били в семейния им магазин, когато съпругата му неволно пръднала в негово присъствие. След този инцидент той ѝ заявил, че иска тя и децата да се изнесат от дома му заради това „провинение“.

Оттогава жената работи като прислужница, за да изхранва децата си, тъй като преди сватбата не е работила нищо.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК