ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Депутатка призна за групово изнасилване от мюсюлмани, след което се самоуби (ВИДЕО)

СВЕТЪТ ДНЕС

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Депутатка призна за групово изнасилване от мюсюлмани, след което се самоуби (ВИДЕО)

44701
на 11.08.2018
ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Депутатка призна за групово изнасилване от мюсюлмани, след което се самоуби (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Холандската депутатка от ултрадясната хагска "Партия на свободата" Вили Диле сложи край на живота си ден, след като публикува видео, в което разкрива, че е била изнасилена. Трагичната новина съобщава сайтът AD.

препоръчано

53‐годишната дама заявява, че иска всички да знаят истината. Диле споделя, че на 15 март миналата година няколко мюсюлмани са я похитили, след което зверски са я изнасилили. Това е станало в деня на парламентарните избори. По думите на Диле, престъпниците извършили гнусната гавра, за да си мълчи пред Хагския градски съвет. 

Тя е убедена, че престъплението е било организирано от Арнуд ван Доорн от "Партия на единството". Диле заявява, че той жестоко я ненавижда и че е "ужасен човек".

"Ще ти прережем гърлото и кръвта ти ще изтече", цитира тя думите на политическите си врагове, които са я заплашвали.

На следващия ден, след като видеото е качено в мрежата, Вили Диле е намерена мъртва в дома й. 

Арнуд ван Доорн нарича обвиненията й клевета.

ПРЕВОД: ПИК 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК