Вход
София
Времето в София 0 o C

Журналистът Божидар Статев: "Панорама" се превърна в сцена на срама заради Бабикян

Журналистът Божидар Статев: "Панорама" се превърна в сцена на срама заради Бабикян

на 17.10.2020
328353
0
Журналистът Божидар Статев: "Панорама" се превърна в сцена на срама заради Бабикян
Автор: ПИК
17.10.2020
0
328353

"ПАНОРАМА" СЕ ПРЕВЪРНА В СЦЕНА НА СРАМА!

Вчера повече от милион и половина българи бяха унижени. Сред тях и аз. В студиото на "Панорама" на БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ се разигра отвратителен "спектакъл". И всички онези българи, с които започнах коментара, и които са гласували за днешното правителство, бяхме обвинени, че сме мутри.

Сценарист на отвратителната гавра бе водещият Бойко Василев, а главната роля бе поверена на единия от водачите на метежа Арман Бабикян, известен сред журналистическата гилдия като бащата на лъжата.

Разбира се, не може да се подмине и продуцентът на "спектакъла" - шефът на телевизията Емил Кошлуков.

А обидата бе напълно основателна. На блузата на Бабикян с едри букви бе написано "Мутри вън" - призивът, с който Румен Радев се опита да предизвика метеж в България и да разедини народа.

И съвсем елементарен е въпросът ми към онези, които сътвориха този безумен цирк.

Ало, Кошлуков, ало, Василев, кой ви дава право да каните в телевизията бандити като Бабикян, които всеки божи ден нарушават законите на България, разнасят ковчези, издигат бесилки и се гаврят с българските институции? А в същото време не се притеснявате да си лапате заплатите, благодарение на "мутрите". Не ви ли е срам, че се превърнахте в подлоги на един психично болен президент?

Нима в кръвта ви няма дори капка срам...

За съжаление, отговорът също е елементарен. Не може да има чест и съвест в телевизия, в която подобни "спектакли" станаха традиция. Пак вчера, но в сутрешното предаване, един червен боклук - Божанков, нарече мутри българското правителството. А водещата, която няма нищо общо с журналистиката, стоеше като кукла без никаква реакция. Миналия уикенд в предаването на Георги Любенов друг "интересен" гост - Настимир Ананиев, подари фланелка на Любенов с "Мутри вън".

СЕГА ЕДНА ГОЛЯМА МОЛБА КЪМ БОЙКО БОРИСОВ.

Г-н премиер, очевидно е, че проблемите в държавата са сериозни и не ви е до някаква си телевизия. Затова искам да ви помогна. Когато правите бюджета за следващата година, проверете колко пари са нужни за издръжката на "назависимата" национална телевизия и я нахранете с парите на ГЕРБ. Така ще бъде честно!

Журналистът Божидар Статев, от стената му във фейсбук

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20235
архив

Пияница се събужда сутринта на една пейка в Морската градина във Варна и гледа младо момче до него. Взира се в него и след малко го пита:
- Откъде те познавам, момче?
- Тате, хайде да си ходим вече, че мама сигурно е побесняла и с точилката в ръка!

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x