Забраниха на Гущерова да говори

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Забраниха на Гущерова да говори

54959
на 20.06.2024
Забраниха на Гущерова да говори
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Светлана Гущерова получи съдебна забрана да говори за скандала с бореца Кирил Терзиев.

"Разследването за побоя, нанесен ми от бореца Кирил Терзиев, продължава", каза Гущерова.

препоръчано

По нейни думи назначените от Темида психиатрични експертизи вече са се състояли. Съдията по делото е разпоредил да бъдат направени съдебно-психиатрични и психологични експертизи и на двамата, но по различни причини.

Тези за Светлана Гущерова ще определят дали тя е изпитала страх от случилото се и дали има нанесени психични травми от преживяното. Експертизата, която е назначена на бореца Кирил Терзиев, цели да установи дали той е в добро психично здраве и дали е осъзнавал какво прави, ако наистина е извършил нападението, пише столичен ежедневник.

Какво гласят заключенията на психиатрите за двамата, все още обаче не е ясно. "Имам много какво да кажа по темата "побой", но на последното заседание в съдебна зала ме предупредиха да спра с изявленията пред медиите", призна съпругата на Христиан Гущеров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК