Загинал и петима ранени във верижна катастрофа край Търговище

Инциденти

Загинал и петима ранени във верижна катастрофа край Търговище

29783
на 12.07.2024
Загинал и петима ранени във верижна катастрофа край Търговище
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж на 65 години е загинал във верижна катастрофа край с. Ястребино, община Антоново, а шестима са ранени. Това съобщиха за БТА от МВР.

препоръчано

Колата е управляванa от 42-годишна жена, пътуваща от София за Варна. Тя e навлязла в насрещното. Вследствие на това е ударила товарен бус с прикачено ремарке.

В резултат на удара на място загива возещ се на предната дясна седалка в лекия автомобил мъж на 65 г. Возещата се на задна седалка млада жена на възраст под 20 години е била със сериозни наранявания и с опасност за живота. 

Със сериозни травми са и двамата шофьори, както и возещи се в товарния автомобил двама мъже и една жена, предава БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК