Вход
София
Времето в София -2 o C

ЗАГОВОРЪТ СРЕЩУ ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ СЕ РАЗВИХРЯ: КПКОНПИ спря да работи. Зам.-шефът Славчев замразява проверки, уволнява неудобни. Властта отказва да го разследва

ЗАГОВОРЪТ СРЕЩУ ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ СЕ РАЗВИХРЯ: КПКОНПИ спря да работи. Зам.-шефът Славчев замразява проверки, уволнява неудобни. Властта отказва да го разследва

на 15.07.2019
117075
31
ЗАГОВОРЪТ СРЕЩУ ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ СЕ РАЗВИХРЯ: КПКОНПИ спря да работи. Зам.-шефът Славчев замразява проверки, уволнява неудобни. Властта отказва да го разследва
15.07.2019
31
117075

КПКОНПИ не работи.

Това научи ПИК от отлично информирани източници по повод дейността на комисията. Сценаристите на атаката срещу антикорупционния орган, които освен това са взели тлъсти пачки за отстраняването на Пламен Георгиев от ръководния пост, както ПИК съобщи, са постигнали целта си - работата на комисията буквално е замразена. 

САМО В ПИК: Пламен Георгиев "сготвен" от свои. Бос брои 200 000 евро на шефка от БТВ за главата му

САМО В ПИК: Пламен Георгиев "сготвен" от свои. Бос брои 200 000 евро на шефка от БТВ за главата му

Има съзнателна кампания срещу Пламен Георгиев, шефа на...

на 13.07.2019

Оказва се, че докато Георгиев е в принудителна отпуска, която се удължава поради неогласяване от страна на НАП и прокуратурата на резултата от проверките му, КПКОНПИ изпра имиджа на всички, проверени от нея по скандала "Апартамент гейт". В момента комисията се управлява от зам.-шефа Антон Славчев, който може и да не работи, но пък уволнява.

Това е направил с директора на отдел "Противодействие на корупцията". Какви са мотивите не е ясно, защото въпросната информация се пази в тайна, разузна още ПИК. 

Спряна е работата за проверките в детските градини. Именно Славчев е наредил дейността да бъде преустановена. Каква е причината също не е ясно, защото според запознати там е имало достатъчно работа и открити нарушения, които обаче за момента отлежават.

Чрез отнемането на незаконно придобито имущество комисията прибираше минимум по 10 милиона лева на година. Работата по това обаче в момента също е замразена. По информация на ПИК зам.-шефът на комисията Антон Славчев нямал дори и намерение да обжалва решението за запазване на имотите на Христо Бисеров, както и решението на съда, че комисията дължи хиляди левове за съдебни разноски, без реално да е имало дела и това е лесно проверимо.

Какви са мотивите и подбудите на Антон Славчев да не го прави, не е ясно, но служителите са изключително озадачени, че след тежкия труд КПКОНПИ да заработи на пълни обороти и да бъде водеща институция у нас, днес е поредният бездействащ орган. 

Служители издават, че са спрени и обществените поръчки за важни ремонти на сгради на КОНПИ в различни градове, които имали спешна нужда, за да заработят филиалите на комисията там. Според запознати Славчев се страхувал да подписва и да взема решения, както и да поема отговорност. 

Припомняме, че Антон Славчев също бе замесен в скандала "Апартамент гейт", след като лъсна с огромна тераса, която също беше забравил да декларира. Дори и да няма това задължение по закон, никой не провери зам.-шефа на КПКОНПИ, както това стана с Пламен Георгиев. Не го разследват прокуратурата или НАП, не се провери и цената, на която си е купил луксозното жилище.

При все, че той се оказа собственик на тераса от 244 квадрата, а апартаментът му е едва 63 квадрата.

Цената обаче беше още по-интересна. Славчев е закупил въпросното жилище за скромната сума от малко над 18 хиляди лева, като годината е 2011. Необикновеният дом е в апетитния столичен квартал "Хиподрума". Съсобственици на приказния апартамент са съпругата на Славчев - Зорница Тодорова, и брат му.

След въпросните разкрития НАП и прокуратурата не се сезираха и не направиха проверка на зам.-шефа на КПКОНПИ, въпреки че такава заявка имаше. Най-малкото той също би трябвало да излезе в "отпуск", за да може органите да проверят как съпругата му чрез фирмата си  "Юнивърсъл Консултинг и КО" е спечелила обществени поръчки на стойност малко над 22 милиона лева.

Зорница Атанасова може да се похвали и със завидна политическа кариера, която тръгва от кметица на Нови Искър, издигната от ГЕРБ, и преминава като председател на партия "Напред България", с която се явява на изборите 2017 г.,  заедно с внука на Тодор Живков - Тодор Славков. В свое видео по повод изборите Зорница Атанасова говори за прозрачност, борба с корупцията и все такива хубави неща, които вече е под съмнение дали изповядва като ценности мъжът й. 

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
Или подигравка някой от БСП да те нарече Другарю
2
Брей, таа ГEPБ-epacка измет ще се самоизяде за пуста власт и пари - не се наядоха, не се нахраниха !!!
3
А защо Пламен Георгиев не се връща на работа, пречили нещо?
4
Ние по десетина милиона харчим за пиене,а те цяла комисия едвам ги докарвали по толкова за година.А бе, там да не пият повече и от нас ?
5
Данче, колкото повече го хвалите толкова повече се съмняват в честността му. Защото ПИК може да хвали и да се възхищава само на двуличници, посредственици, простаци и гепаджии. От един дол дренки сте с такива личности.
6
Заговора си го спретна на самия Пламен Георгиев, а Славчев няма как да действа на своя глава,без подкрепа отгоре.
7
Имайте в предвид и помнете, така е рекъл Зараустра: От ПИК по добре "осведомени" . . .няма на земята !
8
Тая пу--ка на снимката Данка ли е?
9
Единственото, което очаква Фандъкова е разследване за откраднатите милиарди от столичани, за далаверите в презастрояването и общинските архитектите, за превръщането на София от град с характерна историческа архитектура в невероятен кич по неин вкус с грозни некачествени м-ли, за далаверите със Софийска вода и непрекъснатото дране на столичани с нови такси и увеличаване на старите, с непрекъснатия хаос заради ремонтите и тормоза на гражданите....и мн др поводи. Фандъкова само трябва да отговаря пред тези, които и плащат и все още я търпят
10
А "ало Ваньо" пак ли някой му го спретна?!
11
Г- Борисов,оставете какво пише Данка,Пенка,Гиргинка,те лаладжийките като пишат,си вземат тяхното.Вземете се в ръце и започнете да мислите,че тези елементи, потенциални и действителни клиенти на прокуратурата,с действията си,дърпат и то здраво влиянието сред симпатизантите на партията ви назад и от вас зависи до кога ще продължи това явление.То не бяха апартаменти джакузита,тераси по 150 кв м. и още други удобства скрити от обществеността,за сега.Станахме за смях в целия ЕС,че стигна и зад океана алчността на някои демократи-идиоти!
12
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
13
ПАЦО ТЕРАСО И ТОНИ БАЛКОНИ СА ЗА ЦЕНТРАЛНИЯ, ТИЯ ДВАМАТА БОРЯТ КОРУПЦИЯТА, Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
14
Ajdeeee и паци терасата се орезили. ОСТАВКА
15
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
до избор на Главен Прокурор и до общинските избори ще е с "вр.и.д." После ще се решава кого и как да се избира за там. Пламен Георгиев "изгоря" покрай Цв.Цв. и имотните скандали. Заместникът му едва ли ще стане титуляр. Дори, може и заместник да не остане.
18
Какво ги съдите! Като се погледнат в огледалото и виждат падишаха-клоун от Банкя, Да не би Тонито само да взима решения?!, я слесте на земята!!
19
А защо Пламен Георгиев не се връща на работа, пречили нещо?
20
Този е квота на БСП в КПКОНПИ. И не е само той. А жена му председател на партията на Тодор Славков.... Опитала е преди десетина години като троянски кон през ГЕРБ, но сравнително бързо е разкарана...
21
Избирам произволно държава на нашия континент.Ако това което се случва у нас с държавен служител, назначен за шеф на антикорупционен орган, станае факт в Германия само при подозрение за нерегламентирани действие,той на следващият ден шефът е извън правата си,след което ще последват действията (ударите)на същинските правораздавателни органи.Тук у нас,се започва ваденето на мътната вода от 99-ет дерета,докато излезе "чистата"!
22
и боклука им като оня дърт пергиш 2-3 Бай Иван -недоибан само благодарение на тази куха измет съществуате още в БГ ,но всяко нещо си има край дори и след 100 години ще сте отдавна изядени от червеите както и вашата изродска партия!
23
Кви нерегламентирани дейности бе боклук за едно балконче иде реч и ти у вас ако си нямаш щото в Германия нямат много тераски по блоковете им да ти пратим от нашето столипиновско гето една бригада да ти направят едно балконче и на теб!
24
Преди малко излезе информация за която ПИК не пише че България е осъдена да плати 400000лв на набедените доктори за бебето от Г Оряховица във фризера Тогава ЦЦветанов в НР цял ден говореше като министър на ВР как докторите са виновни и трябва да бъдат съдени Е не са виновни -- не беше виновен и мин на отбраната и заради ЦЦ платихме хиляди лева --и още други негови показни акции излязоха въздух под налягане Всички глоби са заради него а ги плащаме ние Няма ли кой да го осъди него да му вземат луксозния апартамент и като виновник той да плати а не да му плащаме не къдърността ние
25
От кога почнаха да броят до милиард дивите чобани които си на къра от сутрин до вечер да пасят говедата като теб!
26
че Пламен П няма да е главен прокурор!!! Ами сложете го и тогава Филчев и Татарчев ще ви се видят колоси. То не е само да слушаш и да изпълняваш.
27
Браво Славчев ! Сложи го на Heдялко в гладкия гъз и продължавай напред до като стигнеш до жена му. Нареди проверка на Heдялко. Има сигнал подаден от Цветан Василев. Ето какво казва той на 18 май т.г. :„Неговото не са кредити. Имаше сметка в КТБ като физическо лице, в която парите са постъпления от офшорна компания с основание „продажба на дялове”. В няколко интервюта той обяснява, че това са пари за продажба на дела му във в. „Уикенд”. Само че офшорната фирма, която му е превела парите, никога не е имала дялове в компанията, която издава „Уикенд”, това всеки може да види в Търговския регистър. Иначе Недялкoв сега много приказва и пише за Елена Йончева, че взела пари от офшорна фирма. Но той е съсобственик с мен в две офшорни фирми, в едната от които неговите пари не са чисти. Лично аз го уведомих, че Борисов и Пеевски фалират КТБ и ще я ограбят. Той на минутата дойде и изтегли 5 млн. лв. мръсни пари които имаше на свое име в КТБ. Ако се отиде до край с офшорните сметки и фирми ще видите измежду тях и Heдялко.“
28
Добър ден, казвам се Патрова, аз съм гражданин на Мексико. аз искам За да свидетелствам за добрия заемодател, който ми показа светлината, след като са били мамени от четири различни фалшиви кредитора в интернет, всички ми обещават заем, след като ме помолиха да платя много такси, които не произвеждат нищо и не дадоха никакви положителни резултати. Загубих много пари близо до 5000 евро. Един ден, докато сърфирах в интернет, се натъкнах на стария пост за друга жертва като мен, която получи заем от заеми на Джоу Луис, след като прочетох нейното свидетелство, реших просто дайте съдебен процес за последен път, подадох заявление по електронната поща и в рамките на 48 часа получих кредит от 18 000 евро. Не можех да повярвам на очите си, сега съм щастлив и богат отново и аз благодаря на Бог, че такива компании за заем като този все още съществуват на тези измами навсякъде по места, моля ви съветвам всички, които се нуждаят от заем, за да посетят техните имейл ,,, (joseluisloans@gmail.com,) те никога няма да се провалят ти и животът ти ще се промени, както и моят. Бързо се свържете с (joseluisloans@gmail.com) днес и вземете кредита си от тях. Останете безопасни и благословени
29
Кон пиe вода, не бира
30
Най-важното за Пацо Минета и Антон Аналния е да въртят свирки и да го поемат в задния двор
31
Ха, ха, ха, ама тази Катюша много знае!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24417
архив

Лейди Астор веднъж се обърнала към Чърчил със следните думи: - Ако бяхте мой съпруг, щях да сложа отрова в кафето ви. Чърчил ѝ отговорил: - Ако ми бяхте съпруга, щях да го изпия.

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1312
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Карадайъ гневен за партийните субсидии: Лъсна задкулисното съглашателство на ГЕРБ и БСП (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДЕН РЕЖИМ: Как поддържа форма Шакира
x