ЗАГОВОР СРЕЩУ БОЙКО се вихри с пълна сила в ресторант "Ниагара". Вижте схемата и участниците (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ВИДЕО)

Политика

ЗАГОВОР СРЕЩУ БОЙКО се вихри с пълна сила в ресторант "Ниагара". Вижте схемата и участниците (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ВИДЕО)

876967
на 23.04.2019
ЗАГОВОР СРЕЩУ БОЙКО се вихри с пълна сила в ресторант Ниагара. Вижте схемата и участниците (УНИКАЛНИ СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Мозъчният тръст на бъдещата партия на Румен Радев се събра на конспиративен обяд в столичния ресторант "Ниагара" на улица „Дойран“, видя екип на ПИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

В заведението дойдоха четирима изключително интересни герои начело с прословутия полковник Чавдар Петров, бивш служител на Национална служба сигурност и баща на уволнения от КОНПИ за изнасяне на класифицирана информация Кирил Петров.

Петров пристигна в ресторанта заедно с митична фигура – Стоян Стайков, милионер от Виена, който според нашите оперативни източници е сред основните идеолози и финансисти на президентския проект. Преди няколко години той нашумя с амбициите си да купи най-големия у нас пенсионен фонд "Доверие".

Компания на двамата правеха проф. Асен Пейчев, експерт по антитерор, подвизавал се години наред в израелските тайни служби, както и бившият шеф на Военноапелативния съд Петър Петков.

Според информация на ПИК Пейчев е връзката на съзаклятниците с МОСАД и осигурява неформална подкрепа от страна на Израел.

Стайков и Чавдар Петров се появиха в ресторанта заедно, в чисто новото БМВ на боса от Виена, с тежка охрана. Заедно с тях се движеше и бус със затъмнени стъкла, нещо като „отцепка“, която подсигуряваше терена.

Една от предполагаемите теми на обеда е фактът, че екип на ПИК разкри тайната сбирка на военни и ченгета около Румен Радев в Тетевен, където се мътеше заговор срещу легитимно избраното правителство на Бойко Борисов.

Резидентите на ГРУ в София са им  бесни, че са били извадени на светло, намекват източниците на медията ни.

Стоян Стайков е представител на Национална асоциация „Сигурност“ във Виена. Въпросната асоциация е председателствана от Чавдар Петров. Оперативна информация гласи, че Стайков е бил засичан на срещи с Цветан Василев във Виена.

Чавдар Петров е човекът на Стайков в София, твърдят информаторите на ПИК. Той е ключовата фигура в обединяването на бивши военни и ченгета под общ флаг в подкрепа на Румен Радев и за саботажни действия срещу правителството. Подозира се, че съзаклятниците действат със съдействието на руски служби и в синхрон с банкера-беглец Цветан Василев.

Както ПИК първи разкри, синът на Чавдар Петров – Кирил Петров, бе уволнен от КОНПИ, след като стана ясно, че изнася информация за разследване срещу висшия бос на БСП Кирил Добрев.

Петър Петков пристига пръв на срещата

Асен Пейчев е свръзката с израелските тайни служби

Другарите се поздравяват за конспиративната среща

Чавдар Петров (вляво) пристигна със Стайков и лъскавото му БМВ. Отзад бе спрян цял бус с охрана

Асен Пейчев напуска заведението със Стайков. Другарите се преброиха и си отиват

Стайков бе с цели трима охранители, натоварени в бус. Гардовете огледаха терена, преди да дойде шефът им

ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО НА ПИК TV как влязоха в заведението и поискаха да ги настанят в отделена ВИП зала:

Право на отговор

Във връзка със статията на ПИК ден по-късно на имейла ни дойде писмо от адвокат, представляващ Стоян Стайков. В него сме приканени да публикуваме право на отговор непосредствено до публикацията ни, което й правим като право на отговор. Ето пълния текст:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчва третия мандат на ИТН - хората на Слави го връщат на мига (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчва третия мандат на ИТН - хората на Слави го връщат на мига (НА ЖИВО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК