Задържани са 14 куб. метра незаконна дървесина

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Задържани са 14 куб. метра незаконна дървесина

5772
на 24.02.2015
Задържани са 14 куб. метра незаконна дървесина
Автор:   ПИК

На територията на РДГ София горските инспектори са задържали 14 куб. дървесина, съобщиха от Изпълнителната агенция по горите.

препоръчано

При рутинна проверка е констатирано незаконно транспортиране на иглолистна дървесина, без марка и превозен билет. На нарушителя са съставени 2 акта по Закона за горите.

Задържани са 2,5 куб. м едра строителна дървесина от бял бор и микробуса, превозвал дървесината.При инспектиране на частни дворове горските служители са съставили два акта на физическо лице за незаконно съхранение на 2,5 куб. м букови дърва за огрев. Нарушението е извършено на територията на Държавно горско стопанство - Ботевград.

Дървесината е задържана и оставена на отговорно пазене.Отново през вчерашния ден при проверка по сигнал, подаден на Спешния телефон 112, горски инспектори от РДГ София са задържали 9 куб. м акация от частен имот. На нарушителя са съставени 2 акта за съхранение на дърва за огрев без марка и превозен билет.

През последните четири дни служители на РДГ София са инспектирали 72 моторни превозни средства, 22 физически лица, 3 обекта за складиране, обработка и търговия с дървесина и 4 сечища.

 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това