Задържаха пътници от полет Дюселдорф - Прага за нацистки песни

Европа

Задържаха пътници от полет Дюселдорф - Прага за нацистки песни

8577
на 27.07.2020
Задържаха пътници от полет Дюселдорф - Прага за нацистки песни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Чешката полиция задържа трима души след пристигането на полет от Дюселдорф за Прага за непристойно поведение, включително пеене на нацистки песни и обиждане на другите пътници, съобщи говорител на полицията в чешката столица, цитиран от БТА.

Лицата, които са на 37-и 38-годишна възраст, са задържани в петък вечер. Направили са самопризнания, заяви говорителят на полицията.

По думите му, според чешкото законодателство те са заплашени от максимум три години затвор.

През 1938 г. по заповед на нацисткия диктатор Адолф Хитлер германските войски влизат в Судетската област в западната част на тогавашна Чехословакия. През март 1939 г. те завладяват Прага, а шест месеца по-късно, с нацисткото нахлуване в Полша започва Втората световна война, припомня агенцията.



препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК