Задържаха 4580 кг индустриален коноп (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Задържаха 4580 кг индустриален коноп (СНИМКИ)

5966
на 14.09.2021
Задържаха 4580 кг индустриален коноп (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

4580 кг индустриален коноп със завишени нива на активното вещество тетрахидроканабинол (THC)  задържаха митнически служители в района на ГКПП Дунав мост  -  Русе. Това съобщават от Агенция „Митници“.

препоръчано

На 08.09.2021 г. митнически служители на отдел "Борба с наркотрафика" в Териториална дирекция Митница Русе спират за проверка товарен автомобил, пътуващ през ГКПП Дунав мост Русе по маршрут от България за Румъния. Камионът превозва 4580 кг индустриален коноп. Растенията, част от които са във вид на стебла, а други представляват натрошена листна маса и съцветия, са придружени от документи. Взети са проби за лабораторен анализ, които установили процентно съдържание на THC над 0,2%, т.е. по-високо от допустимото съдържание на активно вещество. Стоката е задържана.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ТД Митница Русе под надзора на ОП – Русе. Работата по случая продължава.

Сподели:
Бомба x
Страда ли котката от липсата на стопаните си? Страда ли котката от липсата на стопаните си?
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това