Закопчаха мъж, нахлул в училище и заплашил директорката

Крими

Закопчаха мъж, нахлул в училище и заплашил директорката

13213
преди 6 часа
Закопчаха мъж, нахлул в училище и заплашил директорката
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържан е мъж, който е нахлул в Средно училище „Черноризец Храбър“ в пловдивския район „Тракия“.

препоръчано

Това потвърди директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Георги Машонов по време на съвместен брифинг в прокуратурата.

По думите на ст. комисар Машонов арестуваният мъж е баща на второкласник от същото училище. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство и заплаха за убийство. Сигнал за инцидента е постъпил на Спешния телефон 112 в сряда сутринта.  

Мъжът е отишъл в училището с цел да изясни случай на възникнал проблем между две деца от втори клас, като се срещне с родител на другото дете.

Машонов отрече да е носил оръжие, както и да работи в редиците на МВР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Бившият главен прокурор Никола Филчев с нови разкрития за възродителния процес (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Бившият главен прокурор Никола Филчев с нови разкрития за възродителния процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК