Закопчаха половин дузина младежи за незаконно притежание на наркотици

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Закопчаха половин дузина младежи за незаконно притежание на наркотици

6496
на 06.01.2021
Закопчаха половин дузина младежи за незаконно притежание на наркотици
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

През изминалото денонощие в Плевенско  са задържани шестима младежи за незаконно притежаване на наркотици. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Служители на Второ Районно управление при нощен обход в западната индустриална зона са открили наркотици в 18-годишен от Плевен, 20-годишен и 21-годишен - двамата жители на Опанец. Те са предали доброволно намиращите се у тях марихуана, пико и метамфетамини.

При обход в Обнова служители на "Криминална полиция" при Районното управление в Левски са установили, че трима младежи на възраст 23, 24 и 19 години, се опитали да изхвърлят на земята незабелязано от полицаите наркотици. Веществата са иззети. Предстоят физико-химически експертизи.

Срещу арестуваните са образувани досъдебни производства за извършени престъпления. Уведомен е дежурен прокурор от Районната прокуратура в Плевен.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК