ЗАКЪСА ГО СЪС ЗДРАВЕТО: Влади Въргала се парализира, лекуват го с ток

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЗАКЪСА ГО СЪС ЗДРАВЕТО: Влади Въргала се парализира, лекуват го с ток

131321
на 12.01.2020
ЗАКЪСА ГО СЪС ЗДРАВЕТО: Влади Въргала се парализира, лекуват го с ток
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Големи мъки преживя Влади Въргала в първите дни на 2020-а. Култовият актьор и режисьор се парализира отляво и се наложи да пускат ток през него, за да го излекуват, пише столичен седмичник.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„В новогодишната нощ се изкъпах и излязох. Да, ама съм се простудил и се схвана цялата лява половина на тялото ми. Рамото дори ми се беше вдигнало с 4 сантиметра нагоре, ходех изкикерчен. Веднага посетих д-р Стивън Нинов. Той ми направи процедура с ток, игли и лазер и ме оправи. Благодарение на него ще се състоят плануваните представления на спектакъла ми „Мемоарите на един Въргал”, иначе щях да ги отлагам”, сподели славният кукувец.

И допълни, че следващото му излизане пред публика с хитовата постановка ще е на 11 януари в салона на театър „Сълза и смях”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите обсъждат отлагането на либерализацията на пазара на тока (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Депутатите обсъждат отлагането на либерализацията на пазара на тока (НА ЖИВО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК