ЗАРАДИ АВАРИЯ: Спряха метрото между "Сливница" и "Обеля"

Региони

ЗАРАДИ АВАРИЯ: Спряха метрото между "Сливница" и "Обеля"

12555
преди 4 часа
ЗАРАДИ АВАРИЯ: Спряха метрото между Сливница и Обеля
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Във връзка с авария на магистрален водопровод в район "Връбница“ временно е спряно движението в участък на метрото между станциите "Сливница“ и "Обеля“ по Линия 2 в София, съобщиха от Столична община.

препоръчано

Осигурен е заместващ автобус, който се движи от метростанция “Сливница“, по бул. “Панчо Владигеров“, "Обелски път“ до станция “Ломско шосе“. Автобусите спират по всички съществуващи спирки двупосочно. Движението по Линия 2 на метрото се извършва нормално между станциите "Ломско шосе“ и "Витоша“.

Аварийните екипи работят по отстраняване на проблема с магистралния водопровод и изпомпване на навлязлата вода в метрото.

Движението на метрото в останалите линии се извършва нормално.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК