ЗАРАДИ ПРОДЪНЕНАТА ХАЗНА: Доган наредил на хората си да вадят лични пари за изборите

Епицентър

ЗАРАДИ ПРОДЪНЕНАТА ХАЗНА: Доган наредил на хората си да вадят лични пари за изборите

197266
преди 5 часа
ЗАРАДИ ПРОДЪНЕНАТА ХАЗНА: Доган наредил на хората си да вадят лични пари за изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Да извадят лични пари за финансирането на предизборната си кампания и на собствената си агитация по места е наредил на дерибеите си водачът на АПС в Кърджали Ахмед Доган заради продънената хазна на отцепилата се от ДПС формация.

препоръчано

"ДПС-Ново начало" и АПС са двата лагера на бившето обединено Движение за права и свободи, но формацията, която избра Сокола, срещнала сериозна трудност да намери спонсори и покровители във финансово отношение за тази кампания.

Заради това и лидерът й Доган разпоредил кандидатите си да вадят от личните си банкови сметки, за да финансират участието си на изборите, съобщи "Уикенд".

Така председателят Джевдет Чакъров и Рамадан Аталай се очаква с кървави сърца да се наложи да вадят от джобовете си, за да си платят агитацията.

Същото е наредено и на останалите водачи на листи на АПС, като мнозина от кандидат-депутатите се възмутили, макар и негласно. Никой не посмял да оспори разпореждането, тъй като идвало пряко от почетния председател.

Допълнителен удар за лагера на Доган бе и среднощният арест на Джейхан Ибрямов, който бе задържан в сряда късно вечерта със сак с пари, предназначени за изборната кампания.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК