Затвор за мъж, опитал да напусне страната, скрит в багажник

Крими

Затвор за мъж, опитал да напусне страната, скрит в багажник

6292
на 14.09.2021
Затвор за мъж, опитал да напусне страната, скрит в багажник
Автор:   ПИК

Наказание "лишаване от свобода" за срок от пет месеца при първоначален строг режим на изтърпяване и глоба в размер на 100 лв. определи Районният съд в Кюстендил за мъж, направил опит да излезе през границата на България за Република Северна Македония, укрит в багажник на лек автомобил. Това съобщиха от съда.

препоръчано

Иван С. /24 години/ от Бургас се е признал за виновен в престъплението, извършено на 26 юни на ГКПП "Гюешево".

Съдът е констатирал, че деянието е извършено в изпитателния срок на друго дело от 2021 г., пред Окръжния съд в Бургас, с което на Иван С. е наложено наказание "лишаване от свобода" от 1 година и 6 месеца, изпълнението на което е било отложено за изпитателен срок от три години.

Районният съд в Кюстендил е привел в изпълнение наложеното наказание.  Мъжът ще бъде лишен от свобода за общ срок от една година и 11 месеца. Определението на съда подлежи на жалба и протест пред Окръжния съд в Кюстендил, в 15-дневен срок.

Сподели:
Бомба x
Страда ли котката от липсата на стопаните си? Страда ли котката от липсата на стопаните си?
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Георги Харизанов: Няма данни Кирил Петков да е завършил Харвардския университет, той и до днес е с двойно гражданство (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това