Защо Бойко подпали колата на хероя проф. Минеков

Политика

Защо Бойко подпали колата на хероя проф. Минеков

167627
на 11.07.2019
Защо Бойко подпали колата на хероя проф. Минеков
Автор:   Ива Николова

Героичните протестъри храбро са се запътили към безсмъртното творчество на Илф и Петров и неговия прочут персонаж Паниковски, когото непрекъснато и навсякъде го бият за щяло и нещяло.

препоръчано

И родните протестъри така - все им правят нещо за щяло и нещяло, но според тях винаги е за "щяло" и "щяло"-то е това, че мразят Бойко Борисов. Та взел снощи омразният Бойко и палнал колата на душманина си Велислав Минеков, за когото няма откъде другаде да знаем, че го мрази, освен от предаването на Сашо Диков, в което е дежурен участник. По една кабеларка с твърде скромна гледаемост.

Всъщност не го е направил Бойко, а някакви лоши хора заради Бойко, та Минеков да се стресне и да млъкне.

Че то в такъв случай на хората от БСП трябва да не им е останала ни една кола и да ходят с каруци из улиците.

Да не говорим какво би трябвало да се случи на проваления правосъден министър Христо Иванов, на сподвижника му Атанас Атанасов и на цялата кохорта мразещи Бойко повече и от дявола.

Обаче се оказа, че злите Бойкови отмъстители не са запалили колата на Минеков, а съседната. Неговата обгоряла покрай нея, както съобщиха от МВР. Обаче, тъй като Бойко е априори виновен за всичко, може пък и тя да е на някой негов хулител...

Ама Минеков не казва, понеже му е по-геройско да е неговата. Тъй и тъй е изгоряла, нека да е за каузата. Понеже протестърската кауза явно е пердута, та сега Минеков ожалва колата си и се чуди защо хората ги няма по площадите да се бият с властта заради нея.

Лято е, бе, Минеков, на почивка са хората. Толкова им е зле, че от омраза към Бойко са си били камшика и са отишли на почивка.

И понеже протестърската дружинка май е наясно по въпроса, бойното другарче на Минеков - адвокатът Николай Хаджигенов, направо зове да му палнат не колата, а къщата, понеже била пълна с хартии и книги. И дори да палнат и него, та да геройски загине, защото други геройства явно не му се очертават...

"Ако трябва утре да умра, то няма да е защото съм мълчал, неже ли от страх...", провиква се Хаджигенов към ония, дето палят, за да бранят Бойко.

Тъй де, каква е тая работа на едни да им палят колите, а пък на него - нищо. Той как да докаже, че мрази Бойко?! Я веднага да му драснат клечката и на него, та да се знае кой кой е в тая държава...

Но след тоя възглас на Хаджигенов все по-ясно става само едно - че здравеопазването ни наистина е много зле и не полага никакви грижи за душевното състояние на хората.

Ей-на, човекът сам си е написал епикризата, обаче ще вземе ли някой мерки? Няма да вземе! И утре току-виж сам се запалил, като никой не ще. И отсега да се знае, че туй е работа на изедника Бойко.

Затова държавата и службите веднага да се намесят! На Минеков, Хаджигенов и сие тутакси да бъде осигурена охрана. Пред вратите им - полиция. 

А, и пред портите на друг виден храбрец - списувателя на "Информиран.нет" Бабикян. И той днес в сайта си споменал, че Борисов и ГЕРБ подпалили автомобила на ортака му от студиото на Сашо Диков.

Включила се и Мая Манолова, назначена по милост и от съжаление от Борисов за омбудсман. Тя поискала "незабавни отговори" от МВР.

Даа, положението се затяга. Мераклиите за жълта книжка се множат. Полицията по-бързо да издири подпалвачите, че у тия двамата явно живее по един Ван Дер Любе. Като нищо ще направят така, че подпалването на Райхстага да ни се види бенгалски огън.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това