ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда

Бомба

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда

6902
на 30.11.2020
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда
Автор:   ПИК

В 11:31ч има Пълнолуние в знак Близнаци, последвано от частично лунно затъмнение.

препоръчано

В дните около тези небесни явления са възможни неочаквани събития или може да се получи неочаквана информация. Някои ситуации може да изискват незабавни решения. Но ако се съмнявате в правилността на решението, дори ако сте принудени да го вземете, опитайте се да не се поддавате на провокации, не следвайте желанията на другите, съобразете се с това, което вие искате. Не предприемайте стъпки под натиск. В деня на затъмнението е по-добре да не назначавате важни преговори, не трябва да вземате важни решения и да предприемате важни начинания в този ден.

Пълнолунието е достигане на кулминацията и освобождение от старото, излишното. Пуснете всички огорчения и обиди, негативни събития, които сте преживели напоследък. Освободете се от негативните мисли и лошите навици.

Луната e в знак Близнаци до 05:34ч на 2 декември

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни. Нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Не е добре сега да се поливат цветята, поне не изобилно, тъй като има вероятност корените да загният.

Продължава 16 лунен ден до 17:02ч на 30 ноември (от 16:03ч на 29 ноември)

Символи - Психея, пеперуда, гълъб, „стълба към небето“, показват трудния път на изкачване. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания.

На този ден трябва да се изключи напълно крещенето, безцеремонно поведение. Необходимо е да се поддържа спокойствие, да не се нарушава от никакви външни действия вътрешният комфорт и спокойствие, защото смисълът на този ден е умереността. Тоест, трябва да опитате колкото е възможно повече да пребивавате в състояние на хармония и баланс, дори ако някой ви е обидил. Злостта и агресивността, завистта, проявени в този ден, водят до падение. Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти.

Денят като цяло е благоприятен, тъй като значително засилва аурата на повечето хора, следователно творческите, духовните хора могат по това време да изпълнят максималните си цели и да покажат способностите си на най-високо ниво.

Ден за обновяване на кръвта Заболяването й е знак за духовна нечистота. Същото означава и ако се появи мръсно петно върху дрехите. 

Сексът в този ден е противопоказан. Време за почивка във всякакъв смисъл.

Откажете се от подстрижка, защото може да се отрази негативно на здравето ви. Така вие защитавате сърдечно-съдовата и ендокринната система. Освен това подстриганите коси в този ден могат да влошат още вашата памет и емоционалното настроение.

Следва 17 лунен ден от 17:02ч на 30 ноември до 17:41ч на 1 декември

Носи емоционален подем. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

15 слънчев ден – Бъдете мъдри, скромни, реалисти, последователни в делата и постъпките си и готови всеки момент да преоцените ситуацията и да бързо да реагирате. Могат да станат различни събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, могат сериозно да променят живота ви. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това