Вход
София
Времето в София 25 o C

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Проявете сдържаност, денят е свързан с опасности

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Проявете сдържаност, денят е свързан с опасности

на 22.05.2019
9984
0
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Проявете сдържаност, денят е свързан с опасности
Автор: ПИК
22.05.2019
0
9984

Марс има хармоничен аспект с Уран –Прилив на сили и нарастваща самоувереност. Може да ви споходи неочакван късмет, но все пак зависи какви позиции заемат планетите в личният ви хороскоп. Може да има ситуации и действия, които се нуждаят от бърз подход, оригинални решения и нестандартни и творчески действия. Благоприятно е за инициативите, но все пак зависи от много неща. Това пише във фейсбук групата си астроложката Ивелина Пенчева.

Луната е в знак Козирог, където ще остане до 20:50ч на 23 май. Не е добре през целия ден да се вадят зъби, както и тяхното лечение. Уязвими са коленете, кожата, жлъчен мехур. Костите сега са по-крехки, лесно се чупят, затова бдете много внимателни.

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалния фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат вече по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Ефективността и работоспособността се увеличават значително. По това време е лесно да се изградят стратегии.

Доминиращ 18 лунен ден до 00:19ч на 23 май (от 23:27ч на 21 май)

Днес трябва да се прояви благоразумие, сдържаност и да се обръща особено внимание на всичко, тъй като денят е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности, но ако се съобразявате с особеностите му, тогава няма нищо лошо да ви се случи.

Мислите не трябва да са отрицателни. Да се избягват проявите на егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние. Околният свят става наше огледало, в което се отразява нашата същност. Спокойно трябва да се приеме случващото се днес и да се запитате какво от това, което ви дразни го има скрито вътре във вас. На мнозина това няма да им хареса и ще им е трудно да го осъзнаят. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, опитвайки се да го “вкарат” в правия път.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко време да се спи. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. Опасни са силните аромати. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

В отношенията трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат съществуващите проблеми. Всеки човек сега се сблъсква с „тъмната си” страна като свое отражение в поведението на другите.

Секс – Трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа. Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен за бизнес - нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

Сънищата в 18-ти лунен ден са неизчерпаем източник за информация за нас самите. Символите в тях се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Днес е 3 слънчев ден – Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ или внимание, които са ви оказани. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестяват.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 10547
архив

Отначало всичко започнало с дарове за боговете. A сега се нарича данък добавена стойност!

няма нови новини
Днес: 200
hot
най-четени новини в момента
сега
4062
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП с пореден опит за вот на недоверие срещу правителството. И пак заради корупцията (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Излезте сред природата, денят е за любов
x