Здравко Кривокапич е новият премиер на Черна гора

Балкани

Здравко Кривокапич е новият премиер на Черна гора

4362
на 04.12.2020
Здравко Кривокапич е новият премиер на Черна гора
Автор:   ПИК

Новото правителство на Черна гора беше избрано в парламента в Подгорица. Здравко Кривокапич е новият премиер на страната, пише македонското електронно издание “Локално“

препоръчано

Гласуваха 70 народни представители - 41 народни представители бяха "за", 28 бяха "против", докато един депутат се въздържа.

След клетвата премиерът благодари на депутатите за подкрепата им и заяви, че се надява съвместната им работа да бъде в полза на Черна гора, съобщава "Фокус".

"Работата, редът и отговорността трябва да бъдат еталон за това правителство", каза премиерът.

В по-ранно обръщение към депутатите Кривокапич призова всички да се обединят, наричайки това "действие за Черна гора".

„Моята Черна гора е Черна гора на всички нас и ще спечелим само заедно. Това не е нито авантюра, нито експеримент, а нещо, което трябва да рационализира администрацията, в която работят партийни кадри. Цялата система е пристрастна и не може да бъде поправена за една нощ. "Единството е еталон за нашето бъдеще и ако го загубим днес, никога няма да го върнем", каза Кривокапич.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това