Златото поскъпна

Икономика

Златото поскъпна

26293
на 23.03.2020
Златото поскъпна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Новата седмица започна с поскъпване на златото, породено от нарастващия интерес на инвеститорите, съобщават световните агенции. Цената на априлските доставки на нюйоркската борса Comex се увеличи с 0,93% или с13,3 долара до 1497,2 долара за тройунция.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Майските фючърси на среброто пък поскъпнаха с 1,87%, до 12,617 долара за унция.

Златото винаги е било сред активите, чието търсене нараства в условията на икономическа нестабилност. Вълната от фискални и монетарни стимули въведени в действие от правителствата и централните банки намали интереса на инвеститорите наличните пари и акциите и затова нарастватърсенето на злато, което винаги се смята за най-стабилния и ценен актив.

Според експерти от брокерската фирма Oanda, монетарните стимули са балансирали пазара на злато и цените му в скоро време ще се стабилизират.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК