Вход
София
Времето в София 3 o C

Злобата на Радев е отровна за България! А цифричките му за икономиката ни са грозен фалшификат. Поне на Коледа да замълчи - грях е, когато си толкова скаран с истината

Злобата на Радев е отровна за България! А цифричките му за икономиката ни са грозен фалшификат. Поне на Коледа да замълчи - грях е, когато си толкова скаран с истината

на 11.12.2019
130628
86
Злобата на Радев е отровна за България! А цифричките му за икономиката ни са грозен фалшификат. Поне на Коледа да замълчи - грях е, когато си толкова скаран с истината

Отровна злоба като от реч на лидер на "Ал Кайда" срещу САЩ избълва в ефира на Би Ти Ви т.нар. президент Румен Радев по адрес на собствената си родина и държавата, за чието благо трябва да работи. 

Премиерът Бойко Борисов с право се възмути от нечуваните слова, изречени от един човек, който трябва да е обединител на нацията. А не картечар, тероризиращ народа си с фалшификати, с прокламации в стил "Ислямска държава", със заплахи и закани... За какво? За мъст и атентати срещу законите и държавата ли, срещу демократичното избраното от народа управление?

И то от един човек, чиято единствена значима позиция е била шеф на Военно-въздушните сили, но и там е запомнен само със скандали. Защото освен падналия самолет за 180 млн. лв., за който премиерът припомни и ПИК разкри преди години, Радев няколко пъти е нарушил закона, облагодетелствайки себе си с държавно жилище, а любовницата си Десислава - с втора заплата. 

Това са факти, доказани с документи. Факти, за които във всяка държава, щеше отдавна да е изправен пред съда. И понеже знае, че и тук ще стане рано или късно и ще му се потърси сметка, сега Радев се тресе от страх от прокуратурата, с която ще се срещне, когато остане без имунитет. 

И не на последно място - това са факти, които дори самият той не отрича, защото са истина. А не съчинения и измислици, каквито той избълва в изобилие като бос на фалшив сайт по време на участието си в Би Ти Ви. Откъде е събирал въпросните цифри, дори не можем да гадаем, защото нормалните хора се осведомяват от официални източници, които сочат коренно противоположни неща за икономиката ни и управлението на кабинета "Борисов" 3.

Ето само последните от тях, на вниманието на "екипа" на Радев, ако случайно някога решат да казват истината. Макар, че и това е съмнително, защото вече за двама от съветниците му стана ясно, че са оплетени в не по-малко афери от самия Радев, за които също е редно да отговарят пред съда.

Та ето и фактите само от последните дни:

1.  Moody's Investors Service повиши перспективата за кредитния рейтинг на България от стабилна на положителна и потвърди дългосрочния рейтинг на страната в чуждестранна и местна валута Baa2. 

Положителната промяна отразява силната фискална позиция и благоприятните перспективи пред икономическия растеж. Агенцията акцентира върху подобряващите се фискални показатели и провежданата последователна и благоразумна политика.

През последните години България се характеризира с нарастващи бюджетни излишъци, стабилно намаление на държавния дълг, подобрение в кредитоспособността, значителен фискален резерв и положително влияние на пенсионната реформа върху фискалната устойчивост. Moody's очаква през 2020 г. бюджетният баланс да остане на излишък (0.8% от БВП), а държавният дълг да продължи да се понижава и да достигне 19% от БВП.

Според Moody's стабилните перспективи за растеж в България се обуславят от продължаващата интеграция в ЕС и повишената конкурентоспособност. След 2015 г. растежът на икономиката е над 3% годишно и Агенцията очаква положителните развития да продължат през следващите години, като нарастването на икономиката се установи около потенциала.

2. Mеждyнаpодната pейтингова агенция Stаndаrd & Pооr's пoвиши крeдитния рeйтинг нa Бългaрия в чуждестранна и местна валута от 'BBB-/A-3 до 'BBB/A-2' c пoлoжитeлнa пeрcпeктивa в рeзултaт нa уcтoйчивoтo рaзвитиe нa икoнoмикaтa нa Бългaрия, бeз нaтрупвaнe нa мaкрoикoнoмичecки диcбaлaнcи. Фиcкaлнитe и външнитe бaлaнcи ca cилни, a нaпрeдъкът пo приcъeдинявaнeтo нa Бългaрия към Мeхaнизмa нa вaлутния курc II e cтaбилeн.

Cпoрeд рeйтингoвaтa aгeнция cтрaнaтa ни e изпълнилa cвoитe aнгaжимeнти пo Плaнa зa дeйcтвиe зa приcъeдинявaнe към вaлутнo-курcoвия мeхaнизъм ЕRM II и Бaнкoвия cъюз, нo cъщo тaкa aгeнциятa oтбeлязвa, чe oкoнчaтeлнoтo рeшeниe зa тoвa нe e изцялo пoд нeин кoнтрoл. Aнaлизaтoритe oт Stаndаrd & Pооr's oчaквaт, чe прoгрecивнo укрeпвaщaтa фиcкaлнa и външнa пoзиция нa Бългaрия щe прoдължи, кaтo cтрaнaтa щe ce рaзвивa уcтoйчивo.

3. Международната рейтингова агенция "Фич" (Fitch Ratings) повиши перспективата на дългосрочния кредитен рейтинг на България от стабилна на положителна. Агенцията потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България "BBB" в чуждестранна и местна валута, тавана за рейтинг на страната "A-", както и краткосрочния кредитен рейтинг в чуждестранна и местна валута "F2".

4. Международната рейтингова агенция S&P Global Ratings повиши дългосрочния кредитен рейтинг на София от BBB- на BBB с положителна перспектива

5. НСИ отчита за първото полугодие на текущата година реалният растеж на БВП на България 4.1 на сто, спрямо съответния период на предходната година.

6.  Номиналната стойност на БВП за 2018 г. е повишена с 1.8 млрд. лв., което се дължи на по-висок износ и инвестиции, докато потреблението е по-ниско. Икономически растеж е 3.1 на сто за 2018 г. и промяната в структурата на растежа е значителна.

7. Πo пpeдвapитeлни дaнни нa БHБ нeтният пoтoĸ нa пpeĸитe чyждecтpaнни инвecтиции в cтpaнaтa зa янyapи- ceптeмвpи 2019 г., oтчeтeни cъглacнo пpинципa нa пъpвoнaчaлнaтa пocoĸa нa инвecтициятa, e пoлoжитeлeн в paзмep нa 714.5 млн. eвpo (1.2% oт БBΠ ). Toй e пo-гoлям c 431.1 млн. eвpo oт тoзи зa cъщия пepиoд нa 2018 г. (пoлoжитeлeн пoтoĸ oт 283.4 млн. eвpo, 0.5% oт БBΠ) .

И всичко това на фона на многократното повишение на пенсии, социални плащания и заплати дори само за последните две години. 

Възходът на България повод за злоба ли е, г-н Радев? 

Млъкнете и спрете да тровите България със злобата си, с ментетата си. Поне на Коледа недейте - грях е, когато сте толкова далеч от истината, направо враг на истината. По-добре си мълчете в тези светли дни.

Доволните българи, които избраха тази година два пъти ГЕРБ и гласуваха доверие на премиера Бойко Борисов, се готвят отново да задръстят границите на път за почивки и ваканции с новите си коли и пълни с евро джобове. Не ги тровете.

Факт е и го приемете. И вие ще отлетите с любимата си до Виена на държавни разноски да слушате филхармонията. Спестете някой лев на държавата, качете се на граждански полет и вижте как живеят хората.

Коледа е. Успокойте се и помагайте на жена си да украсява елхата. Дано поне това го умеете. Но най-вече е време да спрете на бълвате отрова и фалшификати и са замълчите.

Сподели:
Напиши коментар »
(88)
1
това са числа , ма фундо , цифрите са от 0 до 9 ! Чети , то сляпото окато прави ....
2
Смешник е Ветка Радева!Излага се като кифладжия страхливия генерал,който в една мисия не е участвал,само тренировки и въртене на пилон за кефа на Деса Простакеса!Лайн0 с прИтенции за Фекалия!Про3д и завислив тъпунгер!Кажи му Радев Истината и ще предизвикаш всеобщ смях!
3
РАДЕВ НЕ Е НАТОВЕЦ ...РАДЕВ Е СЪВЕТСКИ БОТУШ В ЕВРОПА И ДЕМОКРАТИЧНА И ПРОВОВА БЪЛГАРИЯ...ВИЕ ДА ЧУХТЕ РАДКУ ДА Е КОМЕНТИРАЛ ШПИОНСКИТЕ ШАШМИ НА МАЛОФЕЕВ , РЕШЕТНИКОВ И НА МАЛИНОВ И ЮРИЙ БОРИСОВ И “ РУСОФИЛИТЕ “ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ИЗГОНЕНИЯ ДИПЛОМАТ , КОЙТО Е НАПРАВИЛ ОПИТ ЗА ШАНТАЖ И ВЕРБУВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ СЛУЖИТЕЛ ОТ СЛУЖБИТЕ ...А...?! НЕ НАЛИ ...!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Всички герберасти сте и соросоиди срещу освобоителката Русия
6
Руските корени проникват все по-дълбоко в постсъветския свят, отколкото Западът осъзнава.Настоящият български президент е очевидно потвърждение за това. Глен Грант в „Джеймстаун” Доскоро той беше открит привърженик на НАТО като началник на ВВС; но след избирането му за президент стана ясно, че той винаги е бил твърд привърженик на Русия. Никой, дори в собствената му държава, не знаеше и не подозираше, че ще се изметне”. От гледна точка на националната сигурност и руските зависимости оценката му за Румен Радев е негативна. Той е даден като пример за фалшив натовец и човек на Кремъл. Хора бдете,не давайте власт на продажниците!
7
ВВВ е мярка за инвестиционен рейтинг да държавни облигации, който е над ВВ, под който, ценните книжа са твърде рискови, банките и сериозните фондове не ги купуват, и тези облигации влизат в категорията "джънк" (бокоолук). С тази категория си играят спекулантите като Щорощ и те правят на Заимбабве. Румъния беше в дълг и беше там някъде до към 2014-15г., вече не помним. България винаги е имала над ВВ откакто отдадохме валутен суверенитет към дойче марката, и по-нататък еврото. Питайте турците или който и да било друг долари ли предпочитат или евро и ще разберете. Проверете златните резерви и ще разберете, защото ин екстремис платежоспособността зависи от размера на златния резерв. Магнахартова да върви да прави сфирки на индийски бизнестмени в Дубай, и да иска пари за злато. Короче, long story short, at the end of the day.
8
Еххх какъв кеф ще е Софето да го удари земетресение 8,5-9 по рихтер , а миризмата на мърша след това да достигне чак до Брюксел
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Всичко си има логическо обяснение, само тъпи малограмотници писукат и се пенят, че Зелен Чорап е Резидент и Нашите пак ще са на власт!Деса му купи на Чехлю Кафяви чорапогащници, да не си личи когато се насира от снимка на Бойко! Кога страхливият Чехъл ще се появи в Парламента? Голям страх до насиране във Вила Калина! Страхът изяжда душата, за това Чехлю е бездушник, подчинен на една разпоретина!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
А бре червеногъ3и тъпанари и да писукате и да ревете, нищо не може да направите за България, единствено само за себе си! След много милионните финансови удари срещу СПОНСОРИТЕ на БСП, съвсем полудяхте! Свинята Импексова е привела парите при Йончева на Вирджините!Там е и рушвета от Грипен!Цв.Василев подарява на Йончева 700 000лв на вложители, а не свои, няма значение дали е знаела или не другарката на Станишев,незнанието не е оправдание за нарушаване на законите!
13
Има ли ръководител от Позитано,който да не е престъпник, а касата поверена на Кико Контрабандиста с ВЕИ-тата,Лечева на Манол Велев - сервитьор в кафе-аперитив станал мултимилионер,заграбил дори 16000дка на Зографския монастир?Добре че е Бойко и като Херкулес да чисти Авгиевите обори след БКП/БСП! Малко да се оправим и пореден преврат, изборни далавери и БСП-Орешарски или БСП-Радев идват да фалират банки и България,заради пусти комисионни!
14
Към това мога да добавя само, че технически вече сме в рецесия, официалните доклади ще излезнат началото на второто тримесечие на 2020г., когато данните са обработени, има един подвеждащ консенсус, че развиващите се пазари са по-сигурни откъм държавни облигации поради ниска задлъжнялост от развитите свръхзадлъжнели икономики, което е капан, и рецепта за задлъжняване и крушение, защото инвестиционните апетити ще ни налазят и паедито Влади Горанов като всяко друго такова, ще се изкущи в рецесия да емитира дълг, за да си купи оставането на власт, а рейтингите се конструират непрозрачно от три нюйоркски агенции на политически принцип. Магнахартова ако не сфърщи като пруститутка, ще е добре за България, така че, к-рво, по-леко със сфирките при атмосверни торбуленций.
15
БРАВО ЧЕ СИ МИ ПРОЧЕЛ ТЕКСТА ...И ТИ НЕ СИ ЧУЛ РАДЕВ ДА КОМЕНТИРА СЪВЕТСКИТЕ ШПИОНИ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА И В АЛПИТЕ ...НАЛИ ...!? ДОРИ РАДЕВ ТОГАВА КАЗА “ БЪЛГАРИЯ СИ ТЪРСИ ВРАГОВЕ “....КОГАТО СТАНА ЯСНО ЧЕ ИМА ШАНТАЖИ И ОПИТИ ЗА ВЕРБУВАНЕ ОТ СТРАНА НА РУСКИ ДИПЛОМАТИ ДА ВЕРБУВАТ БЪЛГАРСКИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ И ПОСЛЕ СЛУЧАЯ С РЕШЕНТИКОВ И МАЛОФЕЕВ ...И НАШИЯ ГОЛЕМ “ СПАСИТЕЛ НА РУСКАТА ДРУЖБА “ МАЛИНОВ ....А ..?! ...ДОРИ РУСИЯ ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ МАЛИНОВ ..?!
16
17
След като им конфискуваха от КОНПИ милиони кеш,сега за 30 скъсани рубли продават България!За да има мир,БСП в Сибир!
18
Защо плюете само Борисов?Защо не плюете Виденов,Станишев,Гечев и т..н?
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
1.Заплати – най-ниски; 2.Пенсии – най-ниски; 3.Средна продължителност на живота – най-ниска; 4.Застаряване на населението – най-бързо; 5.Намаляване на населението – най-бързо; 6.Състояние на здравеопазването – най-лошо; 7.Жизнен стандарт – най-нисък; 8.Брутен вътрешен продукт и потребление на човек от населението – най-ниско; 9.Състояние на пътищата – най-лошо; 10.Автомобилен парк – най-стар; 11.Брутен вътрешен продукт и потребление на човек от населението – най-ниско. 12.Индекс за върховенството на закона – най-нисък; 13. Индекс за възприятие на корупцията – най-висок; 14.Роми – завършена е интеграцията им в ГЕРБ. (В основните ромски секции в софийските квартали „Филиповци", „Факултета" и „Христо Ботев" на балотажа за г-жа Фандакова са гласували 85% от ромите.); 15.Шеф на БНР – главанак; 16.Шеф на БНТ – среден пръст; 15.Премиер – слънце; 16.Гешев – радост; 17.Цацаров – двойна радост и е новият шеф на КПКОНПИ (Борисов, Доган и Пеевски си го избраха).
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
БВП---- 1990г-- 7милиарда БЕЗ ВОЙНА..... СИРИЯ СРИНАТА И САМО КАМЪНАЦИ БВП---12милиарда.... ЕТО ТОВА ВИ БЕШЕ КОМУНИЗМА.
23
Злобата и завистта на Кауня към Премиера ни, му пречи да вдигне самолета, и затова по този начин, иска да впечатли дъртата селска брантия до него, защото току виж, и него закичила с огромни рога, както окичи гнусният му импексов баджанак...
24
Пропускаш,че столицата на мутренската кочина е на 3-то място в света по замърсеност на въздуха.
25
Стига с Боко и Радев. Идва март месец и ще е голям купон. Идва великия Путин и Боко и новия фалкон няма да го спаси да бяга надалече. Шиши се спаси,но вече е само по голо шкембе.
26
СКОРО ЩЕ РАЗБЕРАТ ЗА ПРОГНИЛИЯ КОМУНИЗЪМ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.... ГОЛЕМИ ЗАВОДИ СЕ СТРОЯХА,А ТЕ СЛЕД 1 МАКСИМУМ 4год СТАВАХА ГУБЕЩИ И НЕРАНТАБИЛНИ.... КОМУНИСТИТЕ ПРОСТО БЯХА НИСКОИНТЕЛЕГЕНТНИ И НЕ МОЖЕХА ДА БЪДАТ ДОБРИ МЕНИДЖЪРИ.... ЦИФРИЧКИТЕ ОТ ДОКЛАДИТЕ НА АНТОН ТОДОРОВ ГО ПОКАЗВАТ.... БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ Г-Н ТОДОРОВ.
27
Кауня освен със селската си пръдла да го лапат на Путина, и да гони Тръмп за снимка, друго какво е свършил, от тия безкрайни екскурзии всеки ден, на наш гръб.
28
Колкото Путин става по-нервен , след като се провалят газовите му геостратегически "въжделения", така и Фатмакът става все по- нагъл и безскрупулен в желанието си да угоди на тези , които го назначиха! Какво значение тука има истината , като Фатмакът е на дузпата , а неговите са далеч по-опасни! Остава въпроса ,в какви зависимости се е натресъл Радев, че толкова здраво са го стиснали за топките , и пее каквото му кажат господарите му! При всички случаи не е в интерес на държавата!
29
отговор на коментар
Коя е Софето копеле?
30
До Леле Май беше Ботев, а? Иначе си прав
31
Всичко е прекрасно и сме много добре.Абе смешници вие къде живеете
32
Радев е държавник! пример за бъпгарин!
33
кво ми триете коментара бе пиклиовци истината боли и ти и баба и недо долни хора сте лапайте си го на бойко да ви пикам на измисления сайт мърши сте
34
ГОСПОДИН ВЕЧЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ,АКО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ЧИСТКАТА ОТГОРЕ НАДОЛУ РАЗБИРАЙ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НАДОЛУ ВЕДНАГА ЩЕ СЧИТАМ ,ЧЕ ИМА СДЕЛКА..........!.......КАКТО БЕШЕ И ДО СЕГА ! ! !...ГАРВОН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ ! ! !
35
Ето защо сме на това дередже. Неграмотник до неграмотник. Най простия Икономически анализ се прави като се сравняват години за определен период от време, а не за една година. Както подчерта президента, герб не могат да достигнат рейтинга, който е имала България в началото на тяхното управление. И какво се оказа при тройната коалиция рейтинга ни е най голям. Извода: или тогава всичко е било ОК, или агенциите са продажни и определят рейтинга според парата. Гербетите да си изберат кое е вярното. PS агенциите даваха страхотни рейтинги на банките предизвикали кризата през 2008 г.
36
Не като оня по горе дето ме копира. Сега Радев пак и го наби на суджуците те затова реват. ИСТИНАТА БОЛИ. Това не е като да си купиш медии да те хвалят а ти за благодарност да ги водиш по екскурзии. А и тоя кредитен рейтинг какво топли бай Стоил със 300 лева пенсия. Или младо семейство със общ доход 1000 лева. Айде здравеопазването е платено и гарантирано само за елита Хеликоптери Самолети за леки наранявания!!!!! А останалите събират капачки. Къде е разликата във управлението на комунистите и сега???? Няма такава единия живее във 250 кв. м а другият в кашон. Без асансьор разбира се, абе карай да върви а на редакцията като не и харесва истината казана от ген. Радев да се еват в уш. Ите. И до гербераските комунистически костовиски тролове дебили да ви го нафукам в човките и да ви се из се. ра в устите м. ърша. а платена.
37
До № 7! Тъпако, с доклада на Глен Грант може да си забършеш дирника, че иначе пак ще се протрие и ще стоиш прав. Може изправеното положение да ти помогне, а може и не.
38
Този президент луд ли е или да.Във България от 681 г не и имало по прос човек и лъжец като него .Тои не е запознат с действителността.Стана за резил пред целия свет.Още уте 12 12 19г да се маха от Дондуков 2,иначе народа ще го изгони от там насила.
39
Този президент луд ли е или да.Във България от 681 г не и имало по прос човек и лъжец като него .Тои не е запознат с действителността.Стана за резил пред целия свет.Още уте 12 12 19г да се маха от Дондуков 2,иначе народа ще го изгони от там насила.
40
Уволнениееееее!Фатмака Радев да се уволни,Борисов не го бави!Удобен ти е като противник,защото е тъп и ограничен,но излага България това недоразумение!
41
Радев в най-скоро време ще си прехапи змийския език от злоба..
42
До 47, може и до 46. Кретен , кой ти даде право да говориш от името на народа, в т.ч. и от мое име. Радев ходи спокойно по масови мероприятия, а тиквата нещо не го виждам.
43
Неговите "масови" мероприятия са където има джолани, и където Деса може да си разходи тоалетите! Бих казал , че коефициентът му на полезно действие е нулев , ама и това не е вярно, защото е под нулата! Той просто е вреден! Единственото което прави Фатмакът е да се набира да свети с отразена светлина, т.е., да се прави на "по-мъж" от Борисов! Засега само в очите на три селски пръчки!
44
отговор на коментар
Tova koeto izbrojavash e zasluga na GNUSNATA BSP! Tazi partija ni izgoni ot BULGARIA! FUck you off you red garbage!
45
Но Русия окупирала България и е освободила само шумкарите, за да избият българската интелигенция и грамотната половина от българския народ.
46
НАДПРЕВАРВАТ СЕ КОЙ ПОВЕЧЕ ДА ЛЪЖЕ. ТРЪМП И ТОЙ Е ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ. НО АМЕРИКА Е МАЛКО ПО УМНА ОТ НАС И ТРЪМП Е ВЕЧЕ В ПРОЦЕДУРА ИМПИЙЧМЪНТ.
47
Напротив, всички речи на президента Радев са много интересни и съдържателни, но най-интересна ще бъде защитната му реч пред Bоенния трибунал...
48
отговор на коментар
Дай Боже да остане само вожда Борисов и ръкопляскащите му..... дай Боже ВСИЧКИда се изнесем от тази НЕГОВАТА България и да сте довжолни тези които искате да бъдете .....бедни, болни....нещастни
49
Колкото истина говори , толкова да е жив! Радев!
50
Вие сте много зле в България Лека нощ
51
Interesno zashtitnizite na Borisov ne giveqt li v Balgariq! Kolko vreme e toi nachelo na dargavata?Kak se podobri pologenieto na srednostatisticheskia balgarin?Kakvi sa pensiite?Edna detska bolniza ne e postrena,a Borisov razdava pari kakato mu skimne.I ponge prezidentat si pozvolqva da govori istinata,zapochna goliam voiNo dali tezi zashtitnizi sa slushali prezidenta ili kato Borisov samo edna minuta I sled tova sa otishlli da si igraqt neshto si?
52
Защо са падали самолети и хеликоптери по време когато Румен Радев е командвал ВВС? Паднаха банка и реактори за милиарди когато той стана президент. Кога ще падне той и кога ще бъде разследван?
53
Били сме плювали по държавния глава че къде я видяхте тая глава?
54
Това недоразумение фатмак - президент - не заслужава нула внимание. Изтрийте го от живота ни, той заслужава само презрение.
55
И Президента Радев лице в лице на Дондуков с Ц. Ризова, и троглодитът от Банкя са на сайта на Б Т В. Само рекламите са досадни. За цялото интервю на Президента, за да не губите време, е на дъното на страницата. Там има и линк към спуканата жлъчна на банкянския неандерталец. Както са го транскрибирали от Пик, точно така говори, без граматика. Вижте и си преценете кой къде е в стълбицата и по достоинство. Разликата е от земята до нэбэто. МХМ.
56
отговор на коментар
Путин го бОли уя- сега направи газопровод "Сибирски поток" към Китай.Дреме му на оная работа за санкциите на янките :)
57
№ 3 е точен-"съветски ботуш".По-точно от това,здраве му кажи!!!!! Само като го видях по ТВ-стиснати устни и съскащ глас и минах на друга ТВ. Просто не искам да го слушам и виждам.Тоя и онзи от ВКС са пример за това,да бъдем много внимателни при избор на разни кандидати за разни постове.Мнооооого внимателни.....
58
Като го видях казах че на лицето му е изписано, че е гноясал ПЛЪХ, но явно ще мине време докато го асимилирате.
59
Стига ме занимавахте с глупости! Отивам да ритам мачле!
60
Външният вид го издава че е натрупал много злоба,а и завистта ще го разгради напълно,малкото му оставащо време да стиска зъби,измъчен.
61
Niama nisto 4udno za Radev Toi vinagi e sviknal da obira ovaziite bez da gleda faktite A kogato faktite govoria i Bogovete mal4at no iavno toi se lma za pove4e ot Bog no takiva hora barzo si namirat kolaia
62
Звез.дито е толкова тъпо парче, че не е по силите ми да прочета нещо повече от заглавието, което е като етикет с IQ лепнато на охраненото чело на зве.здито. Такива по комунистическо щяха да чистят училищните тоалетни, днес са се самопровъзгласили за журналисти.
63
Звезд ,хвърли един тас на чатала,че ме надмина по зловоние.
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
Лелееее, какъв пасквил е спретнала МастияОбаркова!!! Питам само, къде президента не каза истината? Той беше толкива добре подготвен и запознат с трагичните резултати от управлението на Сикаджията, че побелвлото му от злоба лице показваше безсилие и безпомощност, както и да преписва на Радев "престъпления" и "грешки". Жалък в злобата си е Питека, безпомощно жалък!!!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ТЪПАКА!
68
За да се обяснят действията и думите на БОКО и за да се стигне до вярното заключение, а то е, че никак НЕ МУ Е ЛЕСНО, следва да се подходи научно. А за да се подходи научно трябва да се знае какво става в НЕГОВАТА ТИКВА, пардон глава. И така, в БОКОВАТА глава се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК. Това е убийствен АНТАГОНИЗЪМ, който измъчва индивида, защото НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ е безсилен да преодолее МАФИОТСКИЯ МОРАЛ и както се казва в литературата имаме изграден ТРАГИЧЕН ГЕРОЙ. За да ПРИКРИЕ тази безпомощност БОКО е избрал най-краткия път – привличане на обкръжение със следните характеристики: ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ. Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета. Облизвайки го по ТИКВАТА те остават слуз, която премрежва погледа на БОКО, оставяйки го ИЗВЪН РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. С течение на времето тази изолация се превръща в САМОВНУШЕНИЕ за РЕАЛИЗИРАН СТРЕМЕЖ. Всяко изтриване на лигавия слой довежда индивида до нервна криза и съответно до извеждане на показ на думи и действия, разкриващи ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.
69
ИМПИЙЧМЪНТ и то НЕЗАБАВНО! Срам и позор за нацията е тоя пРЕЗИДЕНТ , злобата му струи от всякъде където го погледнеш, комплексар на N-та степен, злобар, защото му се "отрязаха " ръчичките с които искаше да гушне милиони от една скопена сделка за Грипени, само дори за тази му издънка е за затвора!!!
70
Да научим политиците да живеят от заплата. В заника на кариерата си Борисов се бори с Борисов и рейтинга на България е на нивото на 2013 като по-висок е бил 2006. Както винаги Борисов взе решение за главния прокурор за 20 минути. България трябва да следва своя интерес. Ние плащаме милиарди газта да достигне до запада. Кога ще се изплатят - след 15 години. До тогава колко терминали за втечнен газ ще има. Та това според пик е злоба в стил ислямска държава. Не е злоба, а са само факти за мафиотското управление.
71
Че Рашките са бесни стана ясно миналата вечер по БТВ, където изпратиха едно от най верните си кученца да ЛАЕ по управляващите.Абе човече виж си гредата в окото и после посочвай сламките в очите на другите.Та баща ти едва не уби човек -инвалид.Та Деса те излага почти всеки ден.Опомни се Бе! Разхождат те като панаирджийска мечка по студия и сбирки ,а там повтаряш като папагал едно и също.Че вземи веднъж отношение и по твоите хора от БСП ,че те са на път да се само изядат ама за тях мълчиш като ремсист.Е иска ти се да си като Путин,Ердоган, Мадуранкото,оня корееца ама за сега поне сме Парламентарна Република.Който сее ветрове ще пожъне бури.
72
Злобата от растежа на България е руска или по-точно от другарите в Кремъл. Те са му извора на неверните данни. Кремъл губи влияние в управлението на България и правят всичко възможно да сринат държавата и приобщят към нейната мизерия и престъпност. Русия вирее само на основата на престъпност и тероризъм. Заради престъпност в спортните игри WADA я изрита за години от спортните състезанията. Тези престъпници издигнаха льотчика Радев за президент на България.
73
Аз пък не съм виждал по-злобkи екземпляри от г-н Пикалко Пикалков, Злостомила Гъргаркова и Баба Яга...
74
злобата ще го довърши този фатмак така наречен "пре зи ден-Т
75
ъпъркът получи ББ от това интервю пълно с фактология, че започна да плещи глупости персонално по президента, вместо да отговори на зададените въпроси. Ителектът между двамата е от земята до небето. В този сайт подкрепящите ББ са от онези 80%...
76
отговор на коментар
през това време си стой във външния кенеф за да не пострадаш селски идиот-чудя се колко мозък са ви оставили другарето в празните тикви но май само да пазите равновесие
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
Злобата на Радев е медицински случай. Все сме имали президент, но това чудо не е за търпене. Той не е никакъв президент. Една пепелянка, която непрекъснато бълва отрова против собствения си народ и държава. Против същият този народ, който той ограбваше като ръководител на ВВС, като даваше две заплати на любовницата си и си купи 2 апартамента на безценица. Същия този народ, който му брои 200 хиляди при пенсионирането му. Същия този народ, който му дава 11 000 на месец и за чиято сметка той си прави екскурзии и води и служебната си жена. Някой да ме коже малко да се засрами и да спре да бълва лъжи. Това е обида за народа. Но той няма мозък да го проумее. Владеят го други страсти. Страхът е голямо шубе.
80
отговор на коментар
фатмака пред оная облещена очиларка пред Босфор ТВ,че къде другаде да е тоя селски потник:))))))))))))
81
Всичко това ,за което пишеш не му е достатъчно. Стяга го чипика за 5 те милиона. там е разковничето. Че то за 5 милиона си заслужава да злобееш. Особено ако си с нисък интелект и елементарен кото човек. Друго беше да има още милиони. Но може и да ги има и да се налага да се връщат. Това трябва да се разследва. Може би затова го е шубе.
82
ГОСПОЖО ЛИЗОВА, СПРЕТЕ ДА ЛИЖЕТЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА ЧРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ. ПОКАНЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ЕДИН ЧИТАВ ЧОВЕК БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е, НО ЧОВЕК КОЙТО ДА ИМА ДОСТОИНСТВО И ДА ГОВРИ ИСТИНАТА ЗА СОБСТВЕНАТА НИ СТРАНА И УСПЕХИТЕ КОИТО ПОСТИГА БЪЛГАРИЯ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. СНОЩИ 11.12.2019 Г. С ТОВА ИНТЕРВЮ УЧАВСТВАХТЕ ВЪВ ЕДИН ЦИРК. ЕДИНИЯ ОТ ВАС ЛИЖЕШЕ А ДРУГИЯ ОПЛЮВАШЕ СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА В ИМЕТО НА КОЯТО СЕ Е ЗАКЕЛ ЕДИН ПЪТ КАТО ВОЕНЕН И ВТОРИ ПЪТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ. ДАНО ДА ЗАСЛУЖИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ОТНОВО ДА ВИ НАРИЧАТ ГОСПОЖА РИЗОВА И НЕ ЛИЗОВА.
83
Звездомиро ма, чети повечко, ограмотявай се вместо да точиш лиги съзерцавайки лоената топка Боко. Жалка си.
84
Мастурбишевата да оди да лъска члена на Банкянския пожарникар !
85
В момента горанов се обяснява по БТВ и интуицията ми крещи "Ох, боли как ми пръскате халката!+
86
Ох, как ми се искаше аз да напиша тази статия! Ох, как само исках! Бoчko щеше да ме обича до края на седмицата! Но защо си толкова строга с мен, ти, съдба жестока! Колежката Macтия Бapковa ми е и шеф, защото шефчето Ши-ши преди време нареди на Cмъpдялко Фekaлков да я назначи за главен редактор! Представяте ли си: нея вместо мен! Macтия вместо вмирисана яхния! И сега тя е привелигирована да обслужва Бo-че-тo, а аз си останх сал с един мek cмъpдялkoв в ръце!
87
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
88
Президента Радев прави позитивна критика на Борисов , няма злоба срещу България.Което вижда че е проблем го казва без заобиколки. Всичко това кеото е казъл е вярен факт, неговото желание е правителството на Бориов активно да работи за решаване на проблемите които той показва, а не да ги заобикаля и имитира работа като прави закони без някой нито да ги прилага нито да ги контролира.Това че казва лошите неща не го правят враг. А видимо има постижения на Борисов дори и да са некачестено направени. ф 16 до времето на доставка ще бъде морално остарял и ще се нуждае от модернизация от няколко стотин милиона долара. Нов грипен е много по съвместим с условията и финансите на България, 4500$ за летателен час на Грипен срещу 25000$ на летателен час на Ф 16.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6319
архив

Цигулар се приближава тактично до двойка в елитен ресторант:
- Добър вечер! Вие ли поръчахте Паганини за дамата си?
- Бааааааааа, я съм й викнал свинско със зеуе!

няма нови новини
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
сега
2669
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК: Евакуираха мол в София заради сигнал за бомба (ВИДЕО)
x
ЯПОНЦИТЕ СЪВЕТВАТ: Пийте бира срещу деменцията
x