Зрее бунт в кабинета на Тереза Мей

ЕС

Зрее бунт в кабинета на Тереза Мей

9565
на 26.02.2019
Зрее бунт в кабинета на Тереза Мей
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът на Великобритания Тереза Мей е изправена пред заплаха от бунт в кабинета. Днес тя ще ръководи важно заседание на правителството за преговорите за Брекзит, съобщава Би Би Си.

Трима министри, които подкрепят Великобритания да остане в ЕС, заплашват да подадат оставка, ако Мей не отхвърли сценарий Брекзит без сделка. Има опасения, че повече министри могат да подадат оставка.

Кореспондент на Би Би Си коментира, че има усещането, че премиерът може да подкрепи исканията им, а на поддръжниците на Брекзит се очаква да бъде съобщено "много тежко послание".

Няма коментар от "Даунинг стрийт" 10.

След срещата на кабинета днес премиерът ще се обърне към депутатите в Камарата на общините за последното развитие на преговорите около Брекзит.

Вчера Мей се върна от Египет, където проведе няколко срещи с евролидери.

Днес ще продължат преговорите между Великобритания и ЕС в Брюксел.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК