Зрителите скочиха на "Пееш или лъжеш"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Зрителите скочиха на "Пееш или лъжеш"

70521
преди 6 часа
Зрителите скочиха на Пееш или лъжеш
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Не са никак положителни отзивите за наше популярно тв шо, завърнало се на екран.

препоръчано

Шоуто "Пееш или лъжеш" се завърна на малкия екран 8 години след първия си сезон. Предаването вече се води от Димитър Рачков, който спечели зрителите със забавните си в първия епизод, но във втория претърпя крах.

Много зрители се разочароваха от музикалното шоу. Шегите на Рачков не успяха да разсмеят публиката. Особено когато си партнираше с чалга звездата Галена, пише "Стандарт". 

Още при влизането си фолкаджийката изглеждаше скована и вдървена. А погледа ѝ казваше: "Боже, къде попаднах!?" или по-скоро се четеше: "Кои сте вие, а коя или къде съм аз?". "Личеше си, че е смутена, но и не малко надменна!", коментира фен на шоуто. 

А тези личности в панела някак изкуствено се веселят, разбра се още от самото начало, че нещо му куца на шоуто. "Иван и Андрей не разбрах какво правят там? Казват по нещо, а имам чувство, че искат да си отбият номера и да си тръгнат, без значение какво са казали. А Ромина Тасевска такива глупости наговори, не че някой е очаквал повече от нея, но чак толкова не бива", е мнението на друг.

Общото заключение на публиката е, че пак има нещо нагласено и то само заради Галена. В този втори епизод те забелязаха, че от 6-те участника 4-мата пеят, а само двама не могат, и коментират: "Нещо не ми хареса този епизод, предния с Веско беше по-добър, а този е някак вял и дървен. Все едно, че Галена не иска да е там, а участва насила!".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК