Ивайло Петев е на косъм да поеме националния отбор на...

Световен футбол

Ивайло Петев е на косъм да поеме националния отбор на...

6827
на 04.12.2020
Ивайло Петев е на косъм да поеме националния отбор на...
Автор:   ПИК

Треньорът, донесъл първите две титли на Лудогорец Ивайло Петев, е много близо до това да поеме националния тим на Босна и Херцеговина. 

препоръчано

В момента позицията е вакантна, след като Душан Байевич бе освободен заради незадоволителни резултати. Нещо повече - опитният специалист дори стигна до бой с техническия директор на националния отбор Звездан Мисимович.

Другите разглеждани варианти са Мехо Кодро, Младен Кръстаич, Сергей Барбарез, Блаж Слишкович, Хусреф Мусемич и Амар Осим. Медиите в Босна и Херцеговина обаче твърдят, че кандидатурата на българина е най-сериозна и той вече се е срещнал с представители на Комитета за избиране на нов селекционер в хотел "Marriot" в Сараево.

Според сайта "Sportske" специалистът не е поставил сериозни финансови претенции и заплатата му ще е около 15 000 евро, а в бъдещия му щаб ще влиза някогашния нападател на Литекс Емир Обуча. Кандидатурата му ще бъде поставена на Изпълкома на местната федерация, като за да заема поста са му необходими 12 гласа.

"Говорили сме, но няма нищо конкретно", лаконично заяви пред "Мач Телеграф" самия Петев. 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това