Вход
София
Времето в София 1 o C

Иван Гешев проговори първо пред ПИК след потвърденото решение на магистратите: Благодаря на пленума на ВСС, че не се поддаде на безпрецедентния натиск и проведе професионален избор (СНИМКИ)

Иван Гешев проговори първо пред ПИК след потвърденото решение на магистратите: Благодаря на пленума на ВСС, че не се поддаде на безпрецедентния натиск и проведе професионален избор (СНИМКИ)

на 14.11.2019
98084
44
Иван Гешев проговори първо пред ПИК след потвърденото решение на магистратите: Благодаря на пленума на ВСС, че не се поддаде на безпрецедентния натиск и проведе професионален избор (СНИМКИ)

Благодаря на пленума на ВСС, че не се поддаде на безпрецедентния натиск, политически и не само, и проведе професионален избор. Благодаря и на професионална общност на прокурорите и следователите, която явно ме подкрепя и ще направя всичко възможно да оправдая доверието, което ми гласувата, защото най-трудното предстои.

Това заяви в първи коментар по телефона след повторното му избиране за главен прокурор с 20 гласа "за" и само 4 "против" от пленума на ВСС Иван Гешев пред ПИК.  

На въпрос как оценява факта, че и двата пъти получи много по-висока от изискуемата подкрепа от 17 гласа, Гешев заяви лаконично: "Това означава, че се ползвам с подкрепата не само на професионалната общност, но и на пленума на ВСС и отговарям на критериите". 

Иван Гешев бе избран повторно днес от магистратите с по-високо от изискуемото мнозинство от 17 гласа от 25 възможни. За него и днес, и на първото заседание, гласуваха 20 членове на пленума на ВСС. Изслушването му първия път продължи над 10 часа и той отговори на повече от 150 въпроса.

Днес над 4 часа продължиха дебатите около ветото на президента, след което се премина към завършване на процедурата и гласуване. След потвърждение на избора по закон, кандидатурата не може да бъде върната и президентът трябва да подпише указ за назначаването. 

Всички 5 часа на "Марш за законност", дебатите и гласуването на заседанието на ВСС и брифинга след него вижте във видеата на живо на ПИК TV:

Сподели:
Напиши коментар »
(44)
1
Соц крадци и престъпници,яко ви дупе.
2
Ха ха ха, Костинбродската Куковица иска да снесе в гнездото на другата кукавица баба Кy, като се е наредила редом до абдалите и. А бе защо не изберете Мая Костинбродска за гл. прокурор, хем е безработна, хем разбира от всичко, хем е готова за за всеки пост в държавата. Не случайно народа ни и вика нежно и галено "Мая Общата". Лошото е само, че е неблагодарна, много лъже и краде, и е готова за всяко гнусно преда*телство, след като и омръзне жалкото и статуквото. Тя и като Омбоцман винаги се е лепвала, като Йоло Делев до всеки протест, но не да помага на хората, а да трупа съмнителни политически дивиденти...
3
ама от дъжда кьорфишекът и се намокрил...
4
Сега им се ева мамата на Импексовата червена олигархия и камуняците на Костинбродската брантия, с московска диплома за шафрантия, от Дай България. Ха ха ха, чета плиткоумните коментари на Импексовата крадлива БСПдирастия и стигам до извода, че Герберския вибратор, колкото по надълбоко им влиза, колкото и повече Герберски бой ядат, толкова повече пишат и бълнуват простотии. По интересно е, че психо десните, както ги наричаше Костинбродската разпоретина, водени от Рада дълбоката и Гнома, се одупи редом до своите крадливи червени братовчеди, и чакат някой да им нашиба вибратора с крак. Все пак по едно време, Импексовата Курабия и черния Мавър, си играеха на Бони и Клайд и чичко доктор!!
5
Не се поддадоха на натиска. Браво!!! ГЕШЕВ е човекът!!!
6
Поздравявам ИВАН ГЕШЕВ.
8
Поздрави за избора на Гешев!
9
дешева ревна като умряла хиена ......“ заплашват ми семеййствотооооо....“.....УДУРМАТА НА ДЕШЕВА НЕ УСПЯ ..
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
АЗ ВЯРВАМ ВЪВ ВАШАТА РАБОТОСПОСОБНОСТ И ЧЕСТНОСТ Г-Н ГЕШЕВ И ДА СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ.
12
“ ЗАПЛАШВАТ МИ СЕМЕЙЙЙСТОВОТОТОТООООО....“......ЧЕСТИТО НА ГЕШЕВ ......................А ДИШЕВА Е ЗА СЪД И КЛЕВЕТА СРУЩУ ГЕШЕВ ....!
13
Как така безработна?Със червен чадър преди един час я видях на околовръстното преди Горубляне да работи Да не би да съм се препознал,но мисля, че беше тя.
14
Браво на ВСС, поздравления и успех г-н Гешев !!! Докажете на червените съдии, че има справедливост!! Червените олигарси, крадци и антипатриоти /шпиони/, съсипали държавата да отидат където им е мястото !!
15
Аз,господин никой,зеления миризлив чорап,подстрекаван от двамата ми съветника,адвокати по бракоразводни дела,заявявам високо,ясно и на ум,че тримата сме по умни от цялата им там прокурорска гилдия и от 20 тината им висши съдии,и че ще е най правилно да се вземе впредвид моето, “професионално“ мнение и Иван Гешев да не бъде назначен за главен прокурор!!Мен не ме интересува такова нещо,като държава,народ,който ме бил избрал??!!Мен ме интересува какви топки ми подава товарищ Решетников и какви мръсотийки ,увъртания и колатерални загуби мога да натворя на България и на зевзеците дето ме избраха,да ги вкарвам в тинята!!
16
ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ИЗБОРА.ТРЕЗВИТЕ И БЕЗПРИСТРАСТНИ 20 МАГИСТРАТИ ОТ ВСС НАДДЕЛЯХА НАД ОСТАНАЛИТЕ 4-МА.ГЕШЕВ,НАПРЕД И УСПЕХ! НАЗНАЧИ СИ ГОВОРИТЕЛ И ПО-МАЛКО СЕ ПОКАЗВАЙ ПО ТВ!!! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ-УСПЕХ!!!!!
17
бОРИСОВ взема цялата държавна власт. Да пребъде делото на Пеефски. Сталинизмът се установява трайно във феодалното владение Бг.
18
се очаква в скоро време да сложи вето на операционния график на Пирогов?! Колкото е компетентен да слага вето върху строго специфичната материя при назначаването на главен прокурор,толкоз ще е компетентен да дава акъл и на хирурзите в Пирогов!! Самозабравен,тъп селяндур,с фатмашки манталитет!!Дай му власт и му гледай сеиря!!Народе,Народе??!!!Какъв каунь си избра,Народе??!!
19
Информирах се CV-тата на гласувалите против Гешев и с ужас разбрах че това са "застаряващите калинки" на съдебната власт. Лица които са се намъкнали в безвремието на първите години на прехода ибранят със зъби и нокти топлите си местенца и комфортните заплати ( които им плащаме с труда си ние - избирателите). Същия е и Калпакчиев - ятака на убийците в България. После мърморим срещу не наказаните престъпници .....
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Честито.браво и успех.....Минчо фатмаков го закъсал.......
22
Мая - искам касиране! Психодесните - избори до дупка! Гумен Гадев - хлъц, мъц, пръц
23
А честито на Дришлева и другите от квартета.
24
Защо някои иди оти така се радват на овладяването на държавата от Пеевски все още немога да разбера.
25
ТИ СИ ГО ИЗБРА
26
След завършването на ремонта на клетките на май муните в зоопарка (ремонт, обявен за 5 месеца, но продължаващ повече от година - както повечето ремонти в София) Гешев ще намери ново поле на реализация. Не му давам повече от 6 месеца.
27
отговор на коментар
ЕЛА ДУШКО ДА МИ ЛАПКАШ И ДА МИ СМУЧКАШ КАЛАМБАЦИТЕ
28
Всички защитници на престъпниците газ пикаят! Мръсните им ходове ще продължават, затова не трябва да се оставят в диверсионните опити да свалят властта, а да им се потърси съдебна отговорност!
29
отговор на коментар
Ами вие сталинското поколение само това познавате и за него милеете,че с доноси и лозунги добре си живуркахте на гърба на народа но всяко чудо има край и вашия дойде макар и доста бавно
30
отговор на коментар
извади си катетъра,смени си памперса и се замий,че вече на мърша смърдиш и започва визитацията
31
отговор на коментар
Най после прозряхте ли какво представлява мая общата тя е готова и Господ да стане само че дали става за нищо не става само грачи и нищо една възрастна жена
32
Бяхме на ръбъ на пропаста,но с помоща на Гешев направихме решителна крачка напред.Честито!
33
И аз благодаря на пленома, че избра правелния и достоен човек за главен прокорор! Честито на Иван Гешев! Чуствам че с него наи после щте има справедливос в Бъгария.
34
Честито на ,,интелекта от Банкя,, пак си го избра.....Сега пак ще има 7г ,,чадьр,, на шайката да си лапат безнаказано и да ,,дерат,, овцете....Но,както е казано,народа си заслужава,управниците....Днес заредих на 1,22евро дизел,при заплата чисто 2620евро,последния месец,а в територията на ,,интелекта от Банкя,, при 900лв,дизела 2,60....Честито,пак и да продьлжават да ви ,,доят,,и да ви правят на маймуни...И им се радвайте на простите мутри...Излезнаха по вредни за Бьлгария и от комунистите....
35
Испитам гордос и се валнувам в този хубав ден за България. Избран не достойноят човек и истински професионалис обичан от народа.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Как няма да е първо пред ПИК като те му водят купените марганализирани негроматни мангали за протестите
38
СРАМ!Полуграмотен потомствен милиционер,не учил в университет ,предложен от комуниста Цацаров ще бъде главен прокурор на РБ.Поредното доказателство,че процентът на българите-глупаци е многократно по-голям от колкото в другите бивши комунистически държави.
39
Само заради фамилията Гешев, заслужава да бъде избран.
40
престъпниците на тиквата отново си имат "прокурор", този е видим дебил и е от МВР школниците, поредният тиквен изрод, платен от народа, а тук само изроди и дегенерати от тиквеното семе, начело с пидялсов гомното на червените изроди.
41
Гешев ще го сложим тук на върха на прокуратурата па после ще спретнем и няколко знакови дела за олигарси и ТАЙНИ незаконосъобразни досъдебни проверки на обикновенни граждани които със нищо не застрашават сигурноста в държавата за да се извършва специализиран досъдебен контрол върху тях !!!
42
GESHEV- NOVIQT PINOCHET.VREME E DA ISCHITIM CHERVENITE BOKLUTSI.
43
GESHEV- NOVIQT PINOCHET.VREME E DA ISCHITIM CHERVENITE BOKLUTSI.
44
Очаквам общински съветници-пряко избрани- от цялата страна, да потвърдят, че са жалки БЕЗличия,според гешевчето-мутроизбранника..В държавата на ПРАСЕТАТА,с прасе главен прокурор, да си общински съветник е нещо, като НИЩО и МУ СЛУЖИ за подигравка със СЪДИЯ !??
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6842
архив

Любовта е като ток. За жените - постоянен, а за мъжете - променлив.

няма нови новини
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
сега
2744
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Любовникът на Дарина Павлова лъсна в сайт за възрастни - секс сцените с красавеца Джулио Берути забранени в Русия
x
ГОЛЯМ ДЕН: Един интересен църковен празник отбелязваме днес
x