Вход
София
Времето в София 10 o C

ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев цял живот опразва хазната, не е внесъл и лев в нея - дори чорапите му купува държавата! И любовницата си издържаше с държавни пари...

ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев цял живот опразва хазната, не е внесъл и лев в нея - дори чорапите му купува държавата! И любовницата си издържаше с държавни пари...

на 02.04.2020
396818
0
ИВА НИКОЛОВА ГНЕВНО: Румен Радев цял живот опразва хазната, не е внесъл и лев в нея - дори чорапите му купува държавата! И любовницата си издържаше с държавни пари...
02.04.2020
0
396818

Банда негодници подхванаха сатанински танц връз всенародната драма с коронавируса, труповете на починалите, страданията на заболелите и страха на хората по целия свят.

Тази наша родна банда е всеизвестна от години и дявол знае защо от време на време дори се радва на подкрепата на властта. Виж, например, злополучния професор Коста Костов и печално известната му компания...

За ония от катуна на Ларгото, който отдавна стои празен, а снегът току го поваля, дори не споменавам. Не споменавам и за ония "храбри сърца", които по тъмна доба вапцат паметници или клечат на колене с призиви да се унищожи прокуратурата в България. Нито за ония "сърцати" съдии, които в добре охранявани зали освобождават убийци. Бог да ги съди!

Става дума за негодниците със солови изпълнения на сатанинските си танци.

Като президента ИМ Румен Радев, който обяви, че хазната е празна. Това го казва човек, който през целия си живот само е опразвал въпросната хазна, без да е вкарал един лев в нея. Винаги е бил само на държавна служба, на държавна заплата, на държавна храна и дори чорапите и обувките не си е купувал сам.

Придобивал е на безценица държавни жилища, които е продавал на печалба. И дори любовницата си е издържал с държавни пари и продължава да я издържа по същия начин, вече като съпруга.

И този човек ми говори за пълна и празна хазна! Да беше вкарал нещо в нея, та да претендира.

Да беше дарил нещо поне сега, в кризата, та да има очи да говори. Не! Той е свикнал само да взема. От държавната хазна, независимо колко е пълна и празна. От нас.

Неговото си винаги е било гарантирано. Чуждото - кучета го яли, ако не го е изял той. Затова в момента се е сврял като мишка при държавното сиренце и току хвърля фишеци от държавно охраняваната си дупчица.

Това нещо Румен Радев се пръкна в нашия живот като същински образ и подобие на политическата си родителка Корнелия Нинова. Грозотията на нейната бруталност вече мина границите на човешкото.

Да скатаеш 20 000 лева от гласуваните като дарение 50 000 за най-бедния сектор у нас - учените от БАН, не е пестеливост. Това е свинщина. Най-малкото, защото в този момент точно от тези учени зависят страшно много неща в борбата със страшната зараза.

Румен Радев си направил тест за коронавирус, а резултатът е....

Румен Радев си направил тест за коронавирус, а резултатът е....

Президентът Румен Радев си е направил тест за...

на 31.03.2020

Но колкото и да е разтърсващо това, то е естествено продължение на серията от безобразия, които тази жена върши с парите и на българите, и на собствената си партия. Като се почне от плячкосването на най-богатото външнотърговско дружество на държавата преди 1989 г. "Техноимпекс" и се стигне до над 20-те милиона държавна субсидия на БСП, а сега и до дарението за БАН, също от субсидии. 

Все по тая линия покрай кризата с коронавируса прераждането на "Наглите" продължава със страшна и отвратителна сила. Но със стари мерни единици, защото те възкръсват в още по-чудовищен облик. Как другояче може да се нарече уродливото съмнение на Румен Гечев за заразяването на колегата му Хасан Адемов с COVID-19, което според него целяло да отложи заседанието на бюджетната комисия заради заема от 10 милиарда лева, който правителството предлага да бъде изтеглен, за да гарантира най-лошия сценарий от развоя на кризата?!

Съвпадението на заболяването на Хасан Адемов и отлагането на заседанието на бюджетната комисия му "идвало в повече"?!

А той задава ли си въпроса дали не дойде "в повече" на българския народ като вицепремиер и министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов, когато държавата осъмна напълно блокирана, в пълна икономическа и политическа изолация в целия свят, с фалирали банки, ликвидирани доходи на населението и дори с изнесено жито за хляб? Пита ли се дали не е дошъл "в повече" на хората, за които е доносничил като секретен сътрудник на ДС с псевдомим "Економов"?

Смята ли, че не ни е дошъл "в повече", когато след всички тези безобразия след 16 години отново възкръсна на обществената сцена като депутат, който раздава акъли наляво и надясно?

В повече си ни е Гечев. Байгънясали сме от него. А след свинщината да точи просташкото си остроумие върху заболяването на който и да било човек направо да изчезва от очите ни!

Ще подминем със скръбно и снизходително мълчание дълбокомислените разсъждения на медицинска тема в началото на епидемията у нас на друг клетник от същата партия, който също ни беше министър - Кристиян Вигенин. Той пък зовеше здравните власти да не плашат хората и да си траят за резултатите от тестовете... най-вероятно докато заразените умрат. Понеже на тоя ни да му вземеш, ни да му дадеш. Дрънка си просто човекът, понеже друго не може.

Колкото и страшна да е кризата, в нея има и нещо добро - изчистват се образи, отпадат съмнения. Вижда се кое е важното и кое - безсмисленото. В момента тази криза пренарежда живота ни и света.

А след кризата идва ред на политиката и политиците. И негодниците ще си платят сметката. И тях сигурно Бог ще ги съди. Но преди това ще ги съдим ние.

 

Сподели:
свързани новини
Румен Радев и Корнелия под карантина навръх имения ден на Нинова Румен Радев и Корнелия под карантина навръх имения ден на Нинова
Мисля, че 1 април - професионалният празник на БСП, е...
на 01.04.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 30490
архив

Прибрали се седемте джуджета вечерта и започнали: - Кой ми е ял от супичката? - Кой ми е нахапал хлебчето? - Кой ми е пипал лъжичката? И т.н. Седмото погледнало в креватчето си и казало: - Абе я гасете лампата да лягаме, пък утре ще се разправяме.

няма нови новини
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
сега
1254
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов и Вучич след полета над АМ "Европа" и "Балкански поток": Символично слагаме край на карантината на 1 юни. Стигаме за 3 часа до Белград (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Ето ги сексуалните техники, които радват мъжете тантрично
x