Ива Николова: Поли Паунова и Бойко Борисов да се вземат!

Епицентър

Ива Николова: Поли Паунова и Бойко Борисов да се вземат!

171535
на 03.06.2021
Ива Николова: Поли Паунова и Бойко Борисов да се вземат!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Отсъствието на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов от публичното пространство очевидно има негативни последствия за въображението на някои репортерки, които се препитават в противниковите му протестърски медии.

препоръчано

Такъв сюжет разигра днес Полина Паунова по време на извънредната пресконференция на Борисов и ГЕРБ, посветена на санкциите по закона "Магнитски".

Явно отсъствието на Борисов е породило абстинентната жажда на Паунова спрямо него и най-вече спрямо прекрасната дама в спалнята му, която той назова "Мата Хари". Въпреки категоричния отказ на Борисов да назове името й, Паунова също като една измамена съпруга продължи да настоява да й каже името, вероятно с идеята да иде и да я оскубе, че се мотае покрай леглото на нейния идол.

Впрочем тонът на Паунова също съответстваше на интонациите на разгневена и изпързаляна съпруга, която търси сметка на шавливия си мъж, а пък той упорито отрича забежката си. Което просто натрапва заключението, че интересът й към въпросната "Мата Хари" очевидно е нездрав и не се родее с журналистическо любопитство, а по-скоро с женски помисли.

Затова, след като се насити да слуша съпружеския скандал на Полина Паунова, която вдигаше на Бойко Борисов, репортерката на ПИК предложи на дамата да се вземат с Борисов и да си изясняват отношенията в по-интимна обстановка - и без това Поли му вдигта семейни скандали. Разбира се, за това винаги са нужни двама...

Борисов също надуши подобни щения, тъй като й обясни в прав текст, че явно много се вълнува от неговия интимен живот.

А извън креватното любопитство на Паунова към Бойко Борисов, ще кажем, че нейната серия от жълти въпроси имаше една-едничка цел - да заглушат разкритията и санкциите спрямо техния човек, когото покровителстват от година и половина, обръщайки разговора в брадатата посока с Мата Хари.

Елементарно, Уотсън! Тъпо, Поли!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК