Иво Танев с невероятни истории от новата си книга "Урок за мъже" (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Иво Танев с невероятни истории от новата си книга "Урок за мъже" (ВИДЕО)

6122
на 14.04.2021
Иво Танев с невероятни истории от новата си книга Урок за мъже (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

"Последната година и нещо непрекъснато се опитвах да напиша нещо. Първо ме провокира жена ми, после фотографа на книга Стефка Делчева, която не спря да ми говори, че трябва да напиша книга.

препоръчано

На 18-ти септември стартирах, а в книгата съм го описал. Сега, след като написах книгата, имам хиляди харесвания и нито един негативен коментар", заяви Иво Танев пред БНТ за дебютната си книга "Урок за мъже" от издателство "Милениум".

Танев уточнява, че е разказвач на истории, но не се смята за писател. Книгата му се базира на истински случаи и истории от живота. Не само хубавите, но и тежките периоди в живота.

В книгата си популярният и харизматичен шоумен споделя подробности за цели 39 интригуващи случки и срещи с други известни български личности, които познаваме от сцената и екрана, както и полезни съвети за по-хармоничен и спокоен начин на живот, а накрая ще прочетете неговите авторски рецепти, с които посреща своите приятели и впечатлява гостите си и дори печели седмичния приз в предаването „Черешката на тортата“.

„Урок за мъже“ обаче не е биография и авторът скромно заявява, че не е професионален писател, а разказвач на истории. Написани изключително увлекателно, всяка от главите от книгата съдържа не само спомените на автора, но и безценни поуки и изводи, които въпреки че са забавни, са изпълнени със смисъл и отварят апетит за допълнителен размисъл.

"В книгата има един обобщителен текст за това какво хората смятат за истински мъж, като това е мнението на хората. Има интересни неща, защото в книгата разказвам и за тежките си моменти, когато загубих гласа си. Стигнах до там, че си написах прощално писмо с близките и бях в абсолтна безпътица. Тогава един много мой близък приятел ме спаси, без дори да подозира и съм описал цялата история", допълва още Танев.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92 и във фирмената книжарница „Милениум“ на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това