Идрис Елба става шпионин в Африка

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Идрис Елба става шпионин в Африка

7332
на 18.08.2020
Идрис Елба става шпионин в Африка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Британският актьор Идрис Елба застава начело на нов шпионски франчайз. Това стана ясно, след като звездата сключи договор с Apple за създаването на високобюджетна продукция за стрийминг платформата на технологичния гигант.

препоръчано

След като в продължение на години фенове лобираха именно Елба да наследи ролята на Агент 007, този път той ще продуцира сам себе си в образа на таен агент.

Подробности около сюжета не са известни, като се знае единствено, че действието ще се развива в Африка.

Освен Елба, продуцент ще бъде Саймън Кингбърг, чийто дебют в киното бе като сценарист на "Мистър и мисис Смит", предава "Монитор".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК