ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Бизнесмен: "24 часа" ме натопи, че аз съм жертва на маскираните в ресторант "Шефс" на Виктор Ангелов! Вижте смразяващата истина!

НАЙ-ВАЖНОТО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Бизнесмен: "24 часа" ме натопи, че аз съм жертва на маскираните в ресторант "Шефс" на Виктор Ангелов! Вижте смразяващата истина!

161675
на 02.09.2017
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Бизнесмен: 24 часа ме натопи, че аз съм жертва на маскираните в ресторант Шефс на Виктор Ангелов! Вижте смразяващата истина!
Автор:   Данка Радева

Последвайте ни в Google News Showcase

38-годишният бизнесмен Калин Едрев (на колажа вляво) е жертва на маскираните побойници, нападнали популярния столичен ресторант "Шефс" на звездния готвач Виктор Ангелов преди две вечери, разтръби "24 часа".

препоръчано

Репортер на ПИК се свърза с Едрев и го попита наистина ли той е бил гонен и бит от маскирани в салона на "Шефс" пред десетки свидетели. Оказа се, че натопеният не е свързан с конфузната случка.

"Нямам нищо общо с инцидента, не са ме преследвали или били в "Шефс". Шокиран съм от информацията, която е невярна и притесни безкрайно жена ми, децата ми, мои роднини, близки и приятели. Не мога да си обясня защо са решили да свържат точно мен с този случай. Възможно е да е поръчка от конкуренти, даже конкретни подозрения, които засега ще спестя.

Вярно е, че офисът на една от фирмите ми е в близост до ресторант "Шефс" в "Лозенец". Лъжа е обаче, че живея там, както са написали в "24 часа". Вярно е, че съм чест клиент в този ресторант и сме приятели с Виктор Ангелов. Но само това. По същото това време, когато е ставал побоят, бях на вечеря с делови партньори от чужбина", категоричен бе пред ПИК Калин Едрев.

Той се зарече, че ще търси правата си по съдебен път.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК