ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов разказа за рекета на Б. (Бабикян) и разобличи Манолова: Влиза в ромски сценарий, за да манипулира избирателите в неделя

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов разказа за рекета на Б. (Бабикян) и разобличи Манолова: Влиза в ромски сценарий, за да манипулира избирателите в неделя

141922
на 01.11.2019
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов разказа за рекета на Б. (Бабикян) и разобличи Манолова: Влиза в ромски сценарий, за да манипулира избирателите в неделя
Автор:   ПИК

Премиерът Бойко Борисов съобщава важни новини дни преди балотажа. “Битката приключи миналата неделя, ГЕРБ взе два пъти повече гласове от БСП. В София, а и в страната ГЕРБ е първа политическа сила, вижте графиките”, извади в студиото на бТВ доказателства премиерът.

препоръчано

“В Ямбол и Русе резултатите го показват, че някой, изгонен от ГЕРБ, играе срещу нас. Там, където проветрихме партията, нямаше време да наложим новите кандидати. В Русе на по-добрия кандидат не му достигаха няколко дни уседналост”, коментира Борисов. 

“Днес е много хубав ден, на народните будители, нека поздравя всички и се преклоним пред онези, които в много трудни времена са държали България”, каза той.

“В Русе сме първа политическа сила, в Плевен сме първа политическа сила, това малко ли е”, попита реторично Борисов.

“Понеже съм партиен лидер, си говоря за политическата сила. Как да не съм доволен от резултатите? Имаме два пъти повече от БСП, побеждаваме ги и като дойдат те в студията, имам чувството, че говорят от старо време. Били победители! Ами да, от нулата като прибавиш малко, то става нещо”, коментира Борисов. 

“Ще разбера Цветанов какво е правил в Щатите, ще попитам Тръмп, тъй като ще се видя с него. Той обиди партията и мен, след като коментира за смесените райони, а видяхте там каква силна битка проведохме”,, коментира премиерът на настойчивите въпроси на водещия да каже за Цветанов. 

“Какво ви вади очите този джип на 10 години, бе, какво само с тоя джип ми говорите”, възмути се Борисов на въпрос дали отново е тръгнал на обиколки заради кампанията. “Да сте ме видели тази седмица някъде. Бях на две-три места. Важно ли е хората да знаят как се строи Ботевград-Мездра, как се строи Хемус?”, попита Борисов.

“В Сливен правим спортни зали, защото Станка Златева го заслужава, изложения за селскостопанските продукти и животни правим, където над милиард сме разплатили на нашите производители”, обясни пътуванията си преди първи тур премиерът.

“В неделя мисля, че разумът ще надделее, но искам да предупредя нещо, защото г-жа Манолова не обяснява... Никой не може да изкопчи от нея коя листа е подкрепила и дали тя е кандидат на БСП. Няма такъв журналист, който да изкопчи от нея тази информация.

Нея я бива в аферите. Веднъж завлече прокуратурата с аферата “Костинброд”, сега за неделя какво си измисля, ще ви кажа. В София ромските гласове не могат да решат изборите, защото са малко гласове. Но все пак. 

Какво са измислили за неделя? Някакви групи цигани ще бъдат снимани как отиват под строй да гласуват за Фандъкова и това ще се върти по телевизиите, за да се изкривява действителността”, разкри сценарият на щаба на Манолова премиерът и уточни, че знаел от човек от екипа й, възмутен от подготвяната афера.

“Тя екип няма, там е сбироток, някои не се къпят, доста нечистоплътни са, те са се въртели много и около мене. Един ми поиска три милиона, с Б. му е името, за да ми прави кампанията. И, когато му казах, че нямам тези пари, той ми каза да взема от Цветелина”, възмути се Борисов. “Тогава се явих сам и ги бих със 70 процента“, припомни Борисов. 

Под Б. премиерът има предвид Арман Бабикян, за когото ПИК няколко път вече писа, че му е поискал 3 млн. лв., но Борисов отказал. Затова той е започнал да пише фалшиви новини срещу ГЕРБ и сега работи за Мая Манолова.

Борисов се прекръсти и каза, че човекът Б се занимава с това да мами политиците. Където се появи нов политик, той е там..., обясни той, но не каза името му.

Братя Галеви са и помогнали на Манолова през ромските лидери. Това не значи, че отвън някъде нямат влияние върху ромските босове. Няма да ме учудят, ако и на втория тур правят такива магарии, каза още Борисов.

“Един възмутен човек от екипа на Манолова ми каза, че се готви такъв процес. Снощи, след 19,30, във Волуяк, Манолова е отишла да се споразумява с кои роми ще излезе, за да каже, че са отишли под строй да гласуват за Фандъкова”, каза Борисов.

“Как е възможно да не кажеш на кого си кандидат, а да искаш да управляваш София”, попита той. 

“Не може да се разбере там кого и кога подкрепят.

Не обичам протести, ако мога да предотвратя, винаги се съгласявам и отстъпвам, за да не изкарваме хората и да не препречваме движението”, заяви Борисов и обясни защо се е възмутил от Би Ти Ви:

“В изборния ден не се внушава. Президентът внуши в изборния ден, че имам голяма квота във ВСС. Както ГЕРБ, така и президентът имат по трима човека. Защо е това внушение тогава. 

Не е проблем за мен изборът на Иван Гешев за главен прокурор. Променихме с Христо Иванов закона и в него се казва, че прокурорите си избират главен прокурор и те го избраха”, заяви премиерът. 

“От 360 карикатури през годината 350 са мои, той си вади заплатата с мене човекът”, коментира Борисов факта, че Христо Комарницки му праща въпрос. Той го попита за разпространението на вестници. “Питал съм Горанов как можем така да обезпечим разпространението на вестници чрез пощите така, че и в най-отдалеченото село да пристигне в. "Прас-прес" и всички да видят неговата карикатура с мен”, посочи премиерът. 

Догодина ще направим отгоре до долу "Пирогов", целия ще го направим, обеща Борисов. 

“Снощи си ходих до ул. "Любен Каравелов" да си взема личната карта, за да не изпадна в ситуация като президента Радев миналата неделя, и Графа изглежда фантастично вечер. Този град беше помиярна яма, когато управляваше синьо-червената мъгла, сега е прекрасен. Добре че ви направихме града, та да имате какво да покажете“, отсече той, като припомни случая от първия тур, когато президентът влезе да гласува  без лична карта и се наложи да чака 5 минути, докато му я донесат от НСО. 

“Следващият кмет трябва да каже: трябва да се забранят камините и твърдото гориво заради чистотата на въздуха, трябва да се обложат с високи данъци старите коли, които също замърсяват, движението в центъра трябва да се ограничи”, смята той.

По шпионския скандал Борисов заяви, че се е надявал десните да го подкрепят, след като 14 посолства са реагирали в полза на България. “Путин ме познава добре, аз не изгоних посланик, когато всички правителства гонеха. Но, когато дипломат на висок пост, го хвана да вербува мои началници, мигновено го пъдя”, отсече Борисов.

“Ако аз пратя дипломат да вербува началници на президента Путин, гоненето ще е малко наказание. Ние мигновено сме свършили това, което трябва, недопустимост някой да се меси във вътрешните ни работи”, заяви той.

“Човекът, който е опитан да бъде вербуван, е верен на родината си и е дошъл навреме да ми каже. Руската страна по достойнство ще оцени това, което е направено, заяви още премиерът.

Борисов благодари на избирателите и изрази надежда, че в неделя няма да има експерименти със столицата. На приятелите, които се заявяват като център дясно, нека си инвестират в бъдещето и да не си затварят вратата към нас. Няма по-европейска и проатлантическа партия от нас, отсече Бойко Борисов. 

Сподели:
Бомба x
НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 310
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това