ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Вижте Борислав Сарафов и скандалния Пепи Еврото в ресторант "Осемте джуджета". Снимките са от СРС по проверка на КПКОНПИ. Босът на КПКОНПИ Славчев я замразява заради близостта си със Сарафов (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Вижте Борислав Сарафов и скандалния Пепи Еврото в ресторант "Осемте джуджета". Снимките са от СРС по проверка на КПКОНПИ. Босът на КПКОНПИ Славчев я замразява заради близостта си със Сарафов (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

194672
на 28.05.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Вижте Борислав Сарафов и скандалния Пепи Еврото в ресторант Осемте джуджета. Снимките са от СРС по проверка на КПКОНПИ. Босът на КПКОНПИ Славчев я замразява заради близостта си със Сарафов (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На редакционната поща на ПИК бе получен мейл, съдържащ снимки на шефа на следствието Борислав Сарафов с близкия до Сараите скандален бивш следовател Петьо Петров, известен като Пепи Еврото.

препоръчано

Пепи Еврото бе обвинен от бизнесмена Илия Златанов, че го е изнудвал да му прехвърли бизнеса си в столичния ресторант "Осемте джуджета". Аферата се превърна в знакова за умнокрасивите медии в битката им с прокуратурата и ДПС.

Снимките, изпратени до ПИК, са от същия ресторант и доказват близостта на Сарафов и Еврото.

Според неофициални данни Пепи Еврото е сред изпълнителите на преврата срещу главния прокурор Иван Гешев. Свързват го и със заплашителното писмо срещу него, връчено му на летище София с императивно искане за оставка "до десет часа в понеделник".

Ето текста на мейла, изпратен до редакцията ни:

"Приложените снимки са придобити от прилагани СРС по проверка на КПКОНПИ, обект на която беше Борислав Сарафов.

Поради близките отношения на заместник-главния прокурор Сарафов със заместник-председателя на КПКОНПИ Антон Славчев проверката бе спряна по лично негово нареждане, а материалите по нея унищожени. 

Място на срещата: гр. София, ул. Шандор Петьофи 55, р-т  “Осемте джуджета”.

Участници в срещата: Борислав Сарафов, Петьо Петров с прякор “Пепи Еврото”, неговият брат, съпругите на Петров и Сарафов.

По преписката бяха присъединени данни за още срещи между лицата, голяма част от които на същата локация..." 
Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията Исторически парк изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Комисията "Исторически парк" изслушва министър Калин Стоянов (СНИМКИ/НА ЖИВО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК