Вход
София
Времето в София 18 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ОБЕЩАНО: Румен Радев проговаря за евтините си апартаменти и скандалните договори на Деси в...

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ОБЕЩАНО: Румен Радев проговаря за евтините си апартаменти и скандалните договори на Деси в...

на 17.04.2019
154188
86
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ОБЕЩАНО: Румен Радев проговаря за евтините си апартаменти и скандалните договори на Деси в...
17.04.2019
86
154188

Така. Да обобщим какво свършихме днес в БНТ.

Събрахме се цялата редакция заедно с близо 50 достойни граждани.

Благодаря им за присъствието и че отделиха от времето си да ни подкрепят!

Улица "Сан Стефано" бе блокирана - представете си, от жандармерия?! Два бронирани полицейски буса заедно с петнайсетина униформени с жилетки?! Пазеха сградата от нас, от нашия скромен протест?! Все едно сме някакви погромаджи и възнамеряваме да атакуваме сградата.

Някой сериозно се бе уплашил, което не е лошо. Време е и ние да им бръкнем в здравето.

След разговор с министър Младен Маринов жандармерията се оттегли. Момчетата отидоха да вършат далеч по-полезна работа: например да ловят престъпници.

Каменаров отказа да слезе при хората и да обясни пред камерите ни защо БНТ укрива информация за имотните афери на Румен Радев. Вместо това пресаташето му ни покани заедно с колежката Мастагаркова да се качим в кабинета му. Без камери. Притеснявал се, не искал "циркове".

Все едно е цирк да обясниш на гражданите, които ти плащат заплатата, защо ги лишаваш от правото на обективна информация.

Качихме се с колежката, за да връчим прословутата папка с документи и разкрития на Радев. В кабинета си Каменаров обеща следното: в петък в "Панорама" гостува на живо Румен Радев. Всички въпроси от разследванията на ПИК щели да му бъдат зададени от водещия Бойко Василев.

За ведомствения апартамент в Пловдив от 112 кв.м., купен за 19 000 лв.

За това, че е живял във втори ведомствен апартамент, докато е ремонтирал първия - нарушение на устава на МО.

За огромната печалба, която е реализирал, след като е продал вече ремонтираното жилище.

За двата трудови договора на Десислава Радева във ВВС.

За дома й, чийто наем се е плащал от бюджета на ВВС с подписа на Румен Радев...

Журналист от ПИК обаче нямало как да бъде поканен в някое от предаванията на БНТ, за да покаже документите. Нямало такава практика?! Каквото и да означава това.

Окей, г-н Каменаров. Ще почакаме до петък, ще видим дали ще зададете въпросите към Радев, ще изчакаме и отговорите.

Ако трябва, в понеделник пак ще дойдем пред БНТ, за да питаме. И в БНР ще отидем - там също се правят на "три и половина", стане ли дума за президента или БСП...

Сподели:
Напиши коментар »
(86)
1
Иде време да лижеш на кака Кури Г-за...
2
Браво ПИК страхотни сте. Единствени. Браво. Дано МУНЧО дойде .ибаче се съмнявам .ще се скрие или няма да говори по темата или ...няма да му зададат въпросите.. Настава смут. Повече СВЕТЛИНА....И ОСТАВКА
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Тези двата на снимката ми липсваха . Къде ходят от време на време , та не ги дават по телевизОра?
5
----------> Ще върне на власт БСП и ЗАДЪЛЖИТЕЛАНАTA купонна система. Стига с това неравенство !!! Другарски съдилища, затвор и РАЗСТРЕЛ за богатите - ЗА ДА СМЕ СИ ОТНОВО ВСИЧКИ ЕДНАКВО БЕДНИ !!! Вън от ЕС и НАТО !!! Искаме да сме като дугарите в Северна Корея !!! Слава на БКП и лично на другарките Нинова и Йончева и на другаря Радев !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!
6
Да очакваме ЛЪЖИТЕ на празната кукла на конци??!!
7
Съветвам ви преди това да отидете при Цвинокио и да му зададете същите въпроси, е те тогава ще ви повервам на "проверките"!
8
значи сте били 50 граждани и то достойни, а другите какви са, просто нямате работа, плащатви да плюете по президента , защота еднокнижника и пунта марата немога да стъпят на малки пръст и цела седмица да стоите тама е все тая, простия си остава прост, неможеш му вкара акъл, виж друго,питайте кмета на Симитли
9
Ми, Недел ко ще пазят я, досега фърляше балони-бомби, сега кой знае, може и атомна да ти е подсигурир, този дето ти дава сребърниците. Щото се изменя май обстановката, Матросов на 21 век!!!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Бойко извади го да пръдна
12
СЪБИРАХ ГО С ЛЪЖИЦА ПО ЧАРШАФА, ТОЯ МОЯ СИНКОВЕЦ, ДА ГО ЗАЧЕНА, ..ЗАТОВА Е ТОЛКОВА УМЕН..
13
Много хубаво, поздравявам ви, така трябва да се действа! Не трябва да се дава на властта да диша! Ама... има едно "но"! Нещо не ви видях да сте толкова активни и да задавате същите въпроси за апартаментите на Цветанов, Цачева, Рашидов и т.н. , за острова на Борисов и др. Защо така? Някакви политически пристрастия ли съзирам тук, във вашата иначе независима журналистика?! Или се лъжа?!
14
Браво на агенция Пик. С Вас сме всички честни и достойни бьлгари.
15
ти кажи защо изтриваш коментари и не може да се коментира под определени статии ген радев си отива след 2 години така че не ни интересува
16
СРАМУВАМ СЕ ОТ ЛЪЖАТА ,??? ЧЕ БНТ И БНР СА БЪЛГАРСКИ НАЦИОНОЛНИ ПРЕДАВАНИЯ. ТОВА ЩЕ ГО ВИДИТЕ ВЪВ ВЪПРОСИТЕ КОЙТО БОЙКО ВАСИЛЕВ ЩЕ ЗАДАДЕ , АКО ЗАДАДЕ НА РУМЕН РАДЕВ С ТОН ЧЕ ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА , А ДА СЕ ЗАМЪГЛИ
17
Протеста не бе "скромен" както пише нашия водач собственика на любимия ни сайт! Бяхме не 50 а много повече граждани ! Разбира се че и цялата редакция на ПИК беше там !!!! Доказахме че сме много и силни!!! ПОБЕДА
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Преди на Радев въпросите трябва да зададете вие на Бойко Борисов, ако ви стиска дебелия за--д--ник.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Представяте ли си това да бяха факти за Бойко? Щяха да пуснат сирените на гражданска защита и после да съобщят новината. Само си представете как щяха да почват сутрешните блокове на нова и бтв. То щеха да са политолози, социолози, интевюта с обикновенни граждани, отразявания на пресата в чужбина... ЩЯХА ДА СЕ СЪДЕРАТ. Отговорете си на въпроса, защо за Радев се мълчи? Този отговор е тъжен, защото е оченка и равносметка за демокрацията в България. И за нас българите.
22
Бойко Василев да зададе всичките тези въпроси. А пък нещото може да си намери важна държавна работа. Още не е обиколил целия свят.
23
Тъкмо се зарадвах на Катюшка,като помислих,че е протестирала пред апартамента на Цветанов,ама за протест там никой няма да ви даде лев.Тук е авантата,давайте.
24
Ха така-а-а,ново 20-и Е кога имаше такава класация а Баташката брадва къде ще я изхвърли че да отида да я взема и да ти отрежа празната кратуна която виси на плета до външния Нужник.....и тогава ще видим дали съм прав......????
25
силни сте в помиите, които изливате и щуротиите, дето публикувате! Истинските Катюши са се доказали през Великата Отечествена Война, когато са воювали за Родината си. А вие воювате за подаянията, които ви фърлят с отвращение, сигурно!!!
26
До всички червени боклуци. Всички телевизии от сутрин до вечер плюят по ГЕРБ. ЗА Муньо и далаверите ни дума .Сега ви хвана разстройството. И въпреки всички продажни медии ГЕРБ ще отнесе бсп на изборите. Отивате си не разбрахте ли .в Корея Венециела Куба. Изберете си и се махайте.
27
...че не бях в София този ден! Любопитно ще е , в петък Ка ще замажат нещата! Най-вероятно Радев да каже ,че всичко било "законно" и да опита да се измъкне! При всички положения няма да даде директни отговори...досега никога не го е правил!
28
Цялата редакция трябва да бъде арестувана за подклаждане към сваляне на певзидентв
29
ПИК -сто процента дебили
30
Това име Катюша не ти подхожда,отива ти най-вече Герберска хитруша,която пише Фърлят вместо хвърлят.Сигурно висиш на всеки протест,като тези с богатия речник писали по горе.На вас ли трябва да се отчита президента на България.?Научете се на етика и култура на общуване ,и тогава имайте претенции за каквото и било.
31
Не-до-дял-ко стига, че вече ни излагаш. Ще ти спрем пар'ите от парт' иината субс'идия.
32
отговор на коментар
Цвинокио го разследват,както и 2 пъти преди това.Сега искаме да чуем другарят Радев.
33
ПИК , ПОДАЙТЕ Документите за Р.Радев в Сутришните блокове на НОВА и бТВ ......................да видим как ще реагират !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34
Два са вариантите. Или Каменаров ви е дал проформа обещащание, за да му се махнете от главата, или пак лъжете. Как така ще участва в Панорама президентът преди да са разговаряли с канцеларията му. Поредната Пунта Мара е това. Пък вие си ходете "огромна" маса народ от 50 човека като гламави, където искате. Не ви ли е ясно, че лелеяният от вас импийчмънт няма как да се случи. Залагате на всички, които не са чели Конституцията и ви вярват. А не съм сигурен, че и този, който пише тези простотии е чел Конституцията. Импийчмънт се нарича процедурата, с която законодателен орган официално подвежда под отговорност лице, което е висш представител на властта, за държавна измяна, корупция или друго тежко престъпление. Някъде да виждате нещо такова. И накрая за непросветените - Българската Конституция не използва термина импийчмънт. Затова - разкарайте се. От нас да мине - търчете тук-там. Кой ли ви обръща внимание. А, на бас, че Президентът няма да участва в Панорама и никой няма намерение да го кани и да се излага с папчиците ви. Иначе, драскайте си до 26-ти.
35
На пРезидентът да му се задъде въпрос за сборището на запасните офицери генерали полковници и под полкоивници в Тетевен с негово покровителство се готви преврат за сваляне на законното прабинелство на България и установяване на нов политически проект от нему приближена военна хунта Или той не знае за това?
36
Ха, ха, ха, хилядно множество се беше събрало с плакати, лозунги и знамена за да "подкрепи" сайбийчето на сайтчето-кенефче ПИК и неговите"умничета-интелектуалчета"от кенефа и полицията и жандармерията се видя в чудо, как да удържи това "грамадно"множество от един фейлетон сеирджии! Бузестото, бургаско "мъжкарче"стоеше като написано мушкато и чакаше да го поканят в сградата и след като дрема като битолски просяк пред църква, най-после Каменарчето се смили,изпрати деветата дупка на кавала да го изслуша заедно с"острото перо"с особеното име, чийто "обичайно"име няма да спомена, за да няма "нецензурно"!Някои ще се питат, ами "нежната красавица"с особените уши не беше ли там и защо и тя не се мушна с двамата видни "моралисти"в сградата за моабета!Беше, бе, как да не беше, как така без нея,ама пак не я познаха с "екзотичния"си вид и затова не я пуснаха и после като питах охраната що така стана, ми отговориха че това е представителна сграда и клошари не пускат в нея! Ама наредби са измислили, като че ли специално за нея и затова не и е за сефте !Язък!
37
Идва момента на задействане процедура по уволнявка по Чл. 103. (1) Президентът и вицепрезидентът не носят отговорност за действията, извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията. (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко на една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от народните представители са гласували за това. (3) Конституционният съд разглежда обвинението срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението. Ако бъде установено, че президентът или вицепрезидентът са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията, пълномощията им се прекратяват. (4) Президентът и вицепрезидентът не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбудено наказателно преследване.
38
отговор на коментар
Не се лъжеш Иво! Тотално си заблуден и малко четеш.
39
вярно Генчева си е повярвала че е красивата пепеляшка от едноименната приказка и сега не може да се отърси от тази роля на фалшивата пепеляшка , която е обула нежните пантофки в президентството не заслужила тази слава . Опитва се да заблуди обществото че е искрена и добронамерена но всеки вижда позьорството и на двамата в обществото .С една дума стилът им на поведение е от рода на ..“ ВИЖТЕ МА КЪДЕ СЪМ “..ето това дразни обществото , това СНОБСТВО и непременно да се покажем и докажем пред обществото .Тази двойнственост и на двамата пречи хората да ги възприемат и да ги разбират .Когато искаш да се представиш пред обществото по начин който не ти приляга и не е естествен , то хората не те възприемат въобще и се набиваш в очите като натрапчив и не на място човек . Насила не става !
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Даже и не става дума за импийчмьнт...Никой сигурно нямаше и да го повдигне на въпрос,ако Радев не се набираше за "морален стожер", а всъщност ,по линия на апартаменти и плащане на "данъчна оценка" далеч повече е в Л' ната! Ще се опита до 26 май да търчи по тъч линията и да не отговаря на неудобни въпроси, но колкото и да търчи, въпросите рано или късно ще го застигнат!
42
Нищо незцензурно нямаше в коментара! Абсолютно нищо, но неудобно за сайта ви - да! Просто посъветвах вашия колектив от толкова "кадърни" и "честни" "разследващи журналисти" да се разходят до Сандански и да снимат вилата на един ГЕРБаджийски зам.министър, построена лично за него и семейството му с европейски пари и струваща близо половин милион! Освен това, въпросният ГЕРБаджийски зам.министър си докарал минерална вода за басейна! Тъкмо удобен случай за вас, след напрегнатите дни на плюене и изливане на помия по президента и жена му, да си починете и да поплувата в минерална вода.
43
Страх го е смешника,че без Иво КГБ-то и Деса Павето не може и дума да изкаканиже! Страх го е и от Парламента, затова не смее да се появи в Парламента! Страх го е от Бойко, направо се насира от страх, а Иво КГБ-то обясняваше че Фатмака имал стомашно и умствено разтройство, иначе бил много смел във вила Калина! Страхът от импийчмънт го подлудява,защото следва Военен съд!
44
Няколко месеца невзрачните протести от 50-100 човека за какво ли не против правителството бяха отразявани от сутрин до вечер като започнеш с коментари в сутрешните студия, през новини до късен полунощ, Слави, Господари на ефира с участието или без на Пчеличката Мая и така до следващия ден. Днес 50 български граждани излезли на протест пред БНТ с охрана от 100 полицаи и жандармеристи да не би да вземат 4-тата власт медиите и нито в една НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ няма отразяване на събитието. Защо бе другари? Нали всеки ден пишете по форумите че Бойко имал апартаменти в Барселона в САЩ цели острови - защо не ги покажете къде са или не командировате Сашо Диков да направи репортаж? Защо след като има документи за Радев не потърсите отговорите - колко военнослужещи в гарнизон Пловдив са имали възможност да закупуват на такива цена апартаменти през 2005 година след като 90% от военния фонд бе продаден още през 1991-1993 година на цени 70-80% от пазарните? Защо издадохте присъдата на Цветанов след като знаехте че 6 АПАРТАМЕНТА са от преди да стане вътрешен министър през 2009 година и са от периода до 2008 година като 4 от тях са наследствени на него, жена му и едно от децата му а за заменения апартамент е дал 2 в същия квартал отремонтирани, с 2 гаража с почти същата квадратура и е доплатил 100 000 лева за 30 квадрата? Защо Радев в квартала от другата страна на Цариградско на 1 километър разстояние дава малко повече от 100 000 и закупува 143 квадрата апартамент и всички комунисти във форума се тресат да ни обясняват че това е пазарната цена? Вие за идиоти ли ни вземате?
45
Никой български президент независимо от коя партия е издигнат не си и позволявал подобни инфатилизми и груби нападки към дясното представителство в България .Нима зачертва всички десни партии или дясно мислещи хора ..да ..на практика е така ,защото точно това прави Радев и не иска да е президент на демократична и развиваща се България , а принизява държавата на ниво Ниново - махленско ненормално поведение при всеки удобен случай когато му поднесат микрофон .
46
Това, че ВВС е плащала и квартирата на Деса вече ми дойде в повече!! То бива - бива , ама като допълнение за двете и заплати /заемаща неправомерно длъжност за офицер/ сега съм и плащал и квартирата!! Ами аз съм я плащал и всички Вие - затова добре са отишли хората да питат! Никаква политика на виждам тук. Ще гледам "Панорама".
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Blagodaria,che iztrihte,no tova ne vi pravi po-inteligentni i umni....Triite oshte vednaj ili napishete GRESHEN KOD ZA SIGURNOST, nie pasem treva....
49
КОГА КАКА КУРИ РАЗБРА , ЧЕ НОВОГОДИШНОТО ПОЖЕЛАНИЕ ,, ПРЕМИЕР БЪДИ " ОСТАНА ,, ЛЪЖА " ? КОГАТО РАЗБРА ЗА ДРУГА ,, ЕЗДАЧКА " ! /05.12.2018/ ! ПРИПАДНА , ЧЕ ИЗПУСКА ,, ГОЛЕМИЯ ЛАПАЧКА " ! ЗА САМОЛЕТА ЗАКЪСНЯ ! И ЛИСАБОН КОНГРЕСА НЕ ВИДЯ ! А ПОСЛЕ - КРИ СЕ КАТО МИШКА ! НООО - ,, ГОРДО " ОБВИНИ СТАНИШКА ! / виновна й била истанбулска конвенция / ! ПО ПЪТ И ПАЛАНКИ ПОДСКАЧАШЕ ЛЕКО ! ОТ ПОГЛЕДИ ХОРСКИ ДА БЪДЕ ДАЛЕКО ! УЖ ,, ВИЗИЯ НОВА " ЗА ТЯХ ТЯ РЕДЕШЕ ! А ХИТРО И ТАЙНО - ТЯ КОНЯ ,, ЕЗДЕШЕ " ! НА ,, СПАТО " ЗАВЕДЕ ОГРОМНА ДРУЖИНКА ! УМЕЛО ДА СКРИЕ ,, ЧЕ ТАМ СА ДВАМИНКА " ! НО НЕ С МЪЖА Й , УЖ КОЙТО ХАЛКА Й ПОДНЕСЕ ! А С ТОЗИ , НА КОГОТО ТЯ Е М _ _ _ _ _ А ! СОРИ,КУРИ!СОРИ,КУРИ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! / прави го перфектно по два пъти на ден /
50
Защо не пишат за имотите на собственика на ПИК Занимавате тъпия овчи Български народ с глупости А горивата всеки ден скачат нагоре
51
Другари, що стоите в гадния, мръсен, лъжлив, долен ПИК по цял ден, а не си гледате телевизията? Питам аз и отговор не искам.
52
Ако Цецо ПИПОНЯ трябва да бъде съден според стандарта "Иванчева", то трябва да получи минимум 2 000 години затвор.
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
....покажете "документите" в предаванията на Caшo Диkoв......Винаги сте добре дошли......БОКЛУЦИ.
55
С мой приятел тръгнахме с кола за протеста в 9.30 часа от Бургас. Не успяхме да стигнем на време тъй като протеста завърши в 13.50 часа. Гледах го на телефона си. Видях Heдялкo, две служителки от фирмата му , възрастно семейство мъж и жена, както и още един, който говореше нещо за евреите , а не срещу Радев. Да не забравя, имаше и микрофон. Обидно ми беше тези хиляди хора да стоят отвън пред БНТ като даракчийски магарета и да чакат Koкo да ги приеме. Накрая Koкo реши да приеме Heдялкo . Бързо изрита. Той излезе заброжен, но не беше бит, нито пък eбaн. Беловласото семейство беше нахъсано, останалите няколко десетки хиляди - също. Шестият присъстващ не спираше да говори за евреите, дори на изключен микрофон. Искрено съжалявам , че не взех участие в този грандиозен протест. Heдялкoвитe протести са винаги такива. На връщане чух по радио “K-2”, че Радев също гледал протеста. Даже споделил с близки до него, че тази вечер е възможно да подаде оставка. Съпругата на Радев също намекнала във Фейса , че това вероятно ще се случи, макар рейтингът на президента да е бил винаги над два пъти по висок от този на Пyнтa Мapaтa от Банкя. Питам, кой друг собственик на сайт и на една книжарница може да свали президент на държавата ? Никой, разбира се, освен Heдялкo. Това че, нито една друга медия, нито един друг журналист не подкрепиха този протест няма значение. ПИК се чете от 900 000 човека месечно , според Гугъл. Тези хора са приятели на Heдялкo и не малка част от тях днес уважиха поканата му да протестират срещу генерал-майор Румен Радев. Аз съм един от тях. Поздравявам Heдялкo. Пожелавам му всяка седмица да прави такива протести, защото друг начин да се окепази тотално няма.
56
и какво стана тя, докато Чурковци свалят президента зеха че свалиха пореден замминистър от правителството. Пълен шаш и шменти капели.
57
А къде е днес онзи Кошлуков ,който на времето жертваше личната си свобода , за да чуем истината ,от барикадите , от затвора , от улицата ? Къде остана онзи Кошлуков ,който днес е "потънал" в мекото директорско кресло и дори не иска да се срещне с обикновения българин ? Къде е днес Кошлуков, който изучи политологията в САЩ ( снаши пари) и дне с не смее да пророни думичка срещу ламтящите за власт и облаги соц. кърлежи ??? Къде е ???
58
55, смях се със сълзи! Браво! Silas , прав си! Едно е да си зает денонощно да твориш измислици, друго е да си в час с истинските новини. Тези тук са мерило за 50 човека!
59
Bulgarische Mafia hat OneCoin übernommen-Българската мафия е завладяла One Coin -gerlach report-Там се споменава името на Р.Радев,че е заподозрян като част от мафиотската структора
60
Bulgarische Mafia hat OneCoin übernommen-Българската мафия е завладяла One Coin -gerlach report-Там се споменава името на Р.Радев,че е заподозрян като част от мафиотската структора
61
Тоя кретен да подава ОСТАВКА или ИПИЙЧМАНТ, какво ще се обиснява!!
62
И вие не смеете за задавате въпрси, на които ще му е трудно да се измъкне. Как може през 2007 г, най-високия връх в цените на имотите у нас, Радев да продава по 262 евро кв.м в широкия център на Пловдив? Да трудно се доказва, че са се сговорили с купувача, да укрият истинската цена, но най-малкото, което може да направи дори и един начинаещ журналист е да сравни продажбата на Радев с други подобни в този район и тази година. В брокерските агенции в Пловдив има данни. Или може просто да отворите имотния регистър и да проверите няколко сходни продажби, но с ипотеки - това ще е много близо до пазарната стойност, защото банките не финансират сделки с фиктивни цени. Може просто да призовете читатели, които са купували тогава и те ще ви кажат доброволно, на какви са били истинските цени.оа цени. И не става въпрос само за укриване на данъци, което само по себе си е достатъчно за да не можеш да продължаваш да бъдеш президент, най-малкото - трябва да си доплатиш дължимия данък. Става въпрос и за евентуално укриване на пари с неясен произход /пране на пари/ от лице на висша държавна длъжност- командир на военна база.
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
Каменаров си е човек на комунистите. Винаги ще ги прикрива.
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
Пик , не ви " долюбвам" , ката "шмекери сте" , мислите ли че ,хвърчилото" ще обясни нещо , за двете заплати на любовницата си , за инцидента при катастрофата на баща му с инвалид ,за побоя с невръстното му отроче в дискотека след 22 часа , където не би трябвало да е без придружител , за произшествията с бившата му любовница и наглата и охранителка ? Просто е време мършата да поема към екарисажа.
68
отговор на коментар
Въпросите към ГЕРБ ги задаваха 20 медии,добре поощрени от подгонените олигарси,а на фатмака никой освен ПИК не задава въпроси поради липса на бонуси.
69
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
70
За да бъдем точни - издържал си любов..ницата на сегашния си през.идент, защото той е голям "мъж" и защо да се набутва!! Те това е, друго е да си имаш метр..еса и да я издържа народа и държавата. Що за морал...
71
отговор на коментар
Няма как бивш говорител на Костов да не е човек на комуняците.Бившата му ученичка Импексова е същинска Долорес Ибарури!
72
Всяко написано нещо,което не Изнася на Лицето Н......,веднага се Цензурира,и това били Журналисти,Претендиращи за Обективност
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
БНТ и БНР са хибридни медии,те са били винаги орган на БКП ДС и сега също се владеят от тях.Там е смешно да се говори за обективност,те са инструмент на хибридната война и дори началник на една от най=важните длъжности-директор Информация е бивашата съветска директорка уляла се първова,а тие двамата са подставени лица,Там е пълно с фамилии комуняги и агенти.Агент-шпионин-агент-шпионин...И в БНР работата е същата,в тази скучна и комуноидна анти ЕС Медия са на щат 1300(хиляда и триста)дето лапат.За сравнение в Америка има радиа с 10(десет човека)за милиони! Тия две медии не са реформирани и те сега също участват в опита за преврат.Нищо няма да последва,но е време да бъдат изринати и да има демократични,контролирани от НС медии,поне две обществени.
75
КОИТО ИСКАМЕ точна информация за всички ПРЕГРЕШЕНИЯ и ЗАКОНОНАРУШЕНИЯ на пРЕЗИДЕНТА, тъй като до тук PIK коментира на основание на ДОКУМЕНТИ и нека и последния ГЛУХ И ДЕБИЛЕН българин да се увери, че комунист ли си, си долен мерзавец! ИМПИЙЧМЪНТ за пРЕЗИДЕНТА!!! ИСКАМЕ и медиите в Б-я да не ни смятат за идиоти, а да бъдат достойни в ИСТИНАТА и БЕЗ ИЗБИРАТЕЛНОСТ!!! Като се е Н*СРАЛ пРЕЗИДЕНТА да бъде ПОНЕ МАЛКО достоен, ама НЕ НИ СЕ ВЯРВА, пак ще се изниже като п*ъдня..., та нали дабилите сме ние, че го хрантутим???
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
Ц ц ц ц да вземете да се съмнявате в нашия червен Президент ! Не гледайте какво е правил а слушайте какво ви говори ! Пик засрамете се !
78
Само така. Да живее Боко тиквата! Пак ще бием комунистите.
79
ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ТЪП ЗА ДА СИ КОМУНИСТ.
80
Румен Радев никога няма да излезе и отговори на въпросите. Румен Радев от както се появи в пространството никога не е отговорил на неудобен за него въпрос. Ако е честнен, не бърка в кацата ще отговори, но ако си ос..ран ще се криеш в миша дупка, както прави той, но се появява да плещи празни приказки. Радев е примитивен и ограничен - не си владее емоциите, още на първия брифинг на който го гледах му зададоха въпрос дали ще постави въпроса за преразглеждане на договора с НАТО. Той не искаше да отговори, намесиха се Нинова и Йотова, казаха, че пресконференцията е приключила, Радев скочи, удари с юмрук по масата и заяви "Аз съм НАТО-вски генерали съм рискувал живота си за НАТО!!!". Аз не искам да отговаря на въпросите, най-логичното и достойно държание, след всички негови далавери и излагации, след плюенето му по България по света е да се откаже от поста. Но вие виждали ли сте тъп шапкар, свикнал да го хрантути държавата и нищо да не върши да пусне кокала!!???
81
https://rsf.org/en
82
Коко кара колела краи кино култура..Край кино култура киснат калните коньовичарски комунисти Коко качва калната коньовичарска комунистка.карай коко карай кака какъв кеф кака КУРИ
83
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
84
Помнете ми думата, селчака ГРИПЕНОВ/ Решетников, ще си отиде П*СРАН и то само като го изгоним с камъни!!! Той е като пиявица и е свикнал да бърка в "кацата с мед", а ние "лапни шараните" докато не го натирем няма да го откажем да си облизва крадливите ръчички!!! Той е ПОЗОР за Б-я, осъзнай го навреме българино, че и Христос беше предаден тайно, а тоя го прави ЯВНО, ПФУууууууууу..!
85
отговор на коментар
Иво, или какъвто си - да ти разкрия една тайна от Роскосмос - те не могат да идат на Луната, защото ЛУНАТА Е НА БОЙКО БОРИСОВ! Сяга, като знаеш, действай, пиши, тъпеѝ! Идиот!
86
Абсолютно си прав пич това означава че троловете ГЕШ ,Г-Н ГЬОБЕЛС и много други пишещи неграмотници бранейки червеното знаме,сърпа и чука са на 1000% такива боклуци
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 11392
архив

- Докторе, ще живея ли дълго? - Пушите ли? - Не! - Пиете ли? - Не! - По жени ходите ли? - Не! - Тогава защо ви е притрябвало да живеете дълго?

 

няма нови новини
Днес: 181
hot
най-четени новини в момента
сега
3749
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" на протест пред президентството заради черната кампания срещу България (ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Пазете се от тъмните сили и провокации
x