ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Полиция и прокуратура с последни данни за издирването на малкия Сашко

Крими

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Полиция и прокуратура с последни данни за издирването на малкия Сашко

42993
на 14.11.2022
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Полиция и прокуратура с последни данни за издирването на малкия Сашко
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

39 се сигналите за евентуално местонахождение на 12-годишния Александър, но за съжаление той още не е намерен. Това заявиха на извънреден брифинг от полицията в Перник.

препоръчано

Относно публикувания в социалните мрежи видеоклип, на който се вижда момче, което прилича на Сашко, те заявиха: "Нека хората не снимат, а да ни се обадят на нас, веднага, на момента. Всичко се проверява и всичко ще бъде установено".

По данни на бащата има индикация, че майката пътува към България, но до момента се знае, че тя не е в страната.

По случая валят сигнали не само от Перник и региона, но и от цяла България. Всеки сигнал се проверява, без значение кой и откъде го подава, заявиха от МВР.

От прокуратуратав Перник поясниха, че са установени личностните особености на момчето, навиците, начина, по който е обгрижвано. До момента не са събрани доказателства, които да сочат, че детето е жертва на престъпление. Бащата е разпитан непосредствено след констатиране липсата на детето. Последвал е и втори, подробен разпит. Показанията му в качеството на свидетел не са противоречиви, отбелязаха от прокуратурата.

От там благодариха на всички граждани, които подават сигнали и помолиха сигналите да бъдат подавани както до полицията, така и на електронната поща на прокуратурата в Перник или лично, на място.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК