ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Силиконовата шефка на гробищата разследвана за крупните афери с любовника й - Столична община подхвана скандалната Божичкова след чалга купона с държавни пари (ДОКУМЕНТИ/ВИДЕО)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Силиконовата шефка на гробищата разследвана за крупните афери с любовника й - Столична община подхвана скандалната Божичкова след чалга купона с държавни пари (ДОКУМЕНТИ/ВИДЕО)

66937
на 31.12.2019
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Силиконовата шефка на гробищата разследвана за крупните афери с любовника й - Столична община подхвана скандалната Божичкова след чалга купона с държавни пари (ДОКУМЕНТИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Аферите на шефката на столичното общинско предприятие "Гробищни паркове" Райна Божичкова скоро ще бъдат разплетени от компетентните органи. Това става ясно от отговор на Столична община до ПИК след запитване на медията ни. По сигналите срещу нея за раздавани обществени поръчки на бизнесмен, с когото е в интимни отношения, конфликт на интереси и получавани парични суми от него, вече текат разследвания на всички компетентни органи, става ясно от отговора за зам.-кмета Тодор Чобанов.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Срещу Божичкова има подадени няколко сигнала след разкритията на очевидец на далаверите и в МВР, и в Столична община, и в прокуратурата. От отговора на Столична община става ясно, че напук на твърденията на наперената шефка, че има солиден политически гръб в управляващата партия и каквото и да прави, никой няма да я пипне с пръст, компетентните органи я разследват, за да съберат накуп доказателствата за нейните афери. 

Припомняме, че Райна Божичкова лъсна в невиждан финансово-любовен скандал покрай дейността си в общинската фирма. Съпругата на мастит собственик на погребална агенция подаде срещу нея жалба в полицията и общината за крупни афери с обществени поръчки, получаване на нерегламентирани суми и дори заплахи и побои. Свидетелката разкри освен интимната забежка на Божичкова с мъжа й - Славчо Величков, което е конфликт на интереси поради факта, че той е в бранша, така също и доказателства, че двамата са създали бизнес октопод, усвояващ сочни обществени поръчки. Подалата сигналите съпруга Антоанета Петрова представи и финансови документи, от които е видно, че Божичкова е получавала и пари за въпросната услуга. Именно благодарение на тези суми от облажилия се баровец, тя си сложила силиконов бюст, купила си нова скъпа кола и апартамент, обясни жената.

На една от вносните бележки се вижда, че бизнесменът Величков е превел 10 хиляди лева на Райна Божичкова в тотален конфликт на интереси. Тя въпреки това още не е отстранена от работа и според нейни подчинени ударно заличавала документи. Дори и така обаче няма да избегне разплитането на аферата, по която Столична община и компетентните органи вече правят разследване и има многобройни доказателства.

Припомняме, че Божичкова лъсна и в друг позорен скандал преди дни, след като погази безобразно заповедта на премиера Бойко Борисов да не се харчи нито лев държавна пара за коледни купони. 

Напук на министър-председателя и всичките му подчинени от министерствата и администрацията, които се съобразиха с решението от най-високо ниво, силиконовата блондинка пръснала няколко хиляди лева от общинския бюджет за пищен гуляй. Пиршеството полято с марково уиски, отбрани мезета и щедро гарнирано с дива чалга се е състояло дни преди Коледа - на 20 декември, когато цялата държава се тресеше от водната криза в Перник. ПИК публикува видео от скандалния гуляй на Райна Божичкова, изпратено до ПИК от нейни подчинени, притеснени че заради изцепките на шефката си, също ще загубят работата си. Райна Божичкова е централна героиня на видеото и камерата е заснела как танцува точно до оркестъра, който не спирал да я поздравява в столичен ресторант близо до Военна рампа. 

Ето и разкритията на Столична община по скандалната афера:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК