Вход
София
Времето в София -3 o C

СИГНАЛ ДО ПИК! Измамена съпруга за шефката на "Гробищни паркове": Върти любов и финансови схеми с мъжа ми, който има погребална агенция! Даде й 10 хил. лв. и си направи силиконов бюст, връща му с обществени поръчки (ДОКУМЕНТИ)

СИГНАЛ ДО ПИК! Измамена съпруга за шефката на "Гробищни паркове": Върти любов и финансови схеми с мъжа ми, който има погребална агенция! Даде й 10 хил. лв. и си направи силиконов бюст, връща му с обществени поръчки (ДОКУМЕНТИ)

на 19.11.2019
317157
29
СИГНАЛ ДО ПИК! Измамена съпруга за шефката на "Гробищни паркове": Върти любов и финансови схеми с мъжа ми, който има погребална агенция! Даде й 10 хил. лв. и си направи силиконов бюст, връща му с обществени поръчки (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
19.11.2019
29
317157

Скандал като от холивудски трилър се вихри в столичното предприятие „Гробищни Паркове” с шефка Райна Божичкова, научи ПИК.

От сигнал да медията ни става ясно, че срещу нея има подадени множество жалби, касаещи не само финансови схеми с обществени поръчки, но и нападения и побой над столичанка. Пострадалата жена била нападната от държавната служителка, след като отишла да иска обяснения от Божичкова за интимните отношения със съпруга й - мастит шеф на погребална агенция.

В сигнала до медията ни са приложени и жалбите на измамената съпруга до Столична община и кмета Йорданка Фандъкова, обясненията й пред разследващи от 2-ро РУП в София, както и вносни бележки и извлечения от сметки, от които е видно, че въпросният бизнесмен е превеждал солидни суми на държавната служителка, с която имал любовна връзка. 

Главните действащи лица в сагата освен Божичкова са живеещите на семейни начала от 20 години Антоанета Петрова и мъжът й Славчо Величков, които имат и 19-годишна дъщеря. Величков е собственик на погребална агенция "Покой" ЕООД, която е семейна компания и там работи и съпругата. 

Именно Антоанета Петрова разкрива в сигнали до Столична община за нередностите около обществени поръчки, спечелени от фирмата на мъжа й благодарение на любовницата му Божичкова, която управлява ОП "Гробищни паркове".

Според съпругата Божичкова помагала на бизнеса им, а в замяна от години си допълвала държавната заплата със солидни хонорари от частната им фирма. Част от парите били давани като заплащане за счетоводни услуги, които извършвала заедно с финансовия директор на "Гробищни паркове" Мариан Попов. Фактурите за сумите, договори и всякаква друга документация, доказваща аферата, съпругата приложила в жалбата си до Фандъкова, по която ПИК ще провери дали се работи и докъде е стигнало разследването. 

От сигнала става ясно още, че Петрова нямала нищо против схемата, докато не научава, че Божичкова не е просто бизнес партньорка на мъжа й, а и негова любовница. Тогава измамената съпруга решава да потърси сметка на държавната служителка, но по думите й е посрещната с пистолет и юмруци от съперницата й в кабинета й в ОП "Гробищни паркове".

След побоя Петрова подава жалба с медицинско свидетелство за нанесените телесни повреди и във 2-ро РПУ на МВР. Мъжът й обаче не се трогва и вместо да скъса с финансово доходоносната му любовница Божичкова, изхвърля Петрова от семейната фирма.

По същото време превежда и сумата от 10 хил. лв. на Божичкова, с които според измамената съпруга тя си прави нов силиконов бюст. За преведената сума от частния бизнесмен към държавната служителка свидетелстват вносна бележка и банково извлечение, от които е редно да се заинтересува за конфликт на интереси и евентуално наличие на корупционни практики освен столична община, и прокуратурата. 

Ето как накратко описва в жалбата си цялата схема измамената съпруга:

"Райна Божичкова от години не спазва етичния кодекс на държавните служители и прекрачва всякакви норми, злоупотребявайки със служебното си положение. 

Въпросната госпожа има любовна връзка с мъжа, с когото живея на семейни начала от 20 години. Връзката им датира от 2 години и благодарение на него и позициите му днес госпожата е директор, печелейки конкурса по не съвсем честен начин.

В знак на благодарност, а може би и от любов, Райна Божичкова заедно с финансовия директор на ОП "Гробищни паркове" Мариян Попов води счетоводството на фирмите на мъжа ми, което е доказуемо от имейлите, по които им пращаме фактури и носим лично в предприятието. Следват куп обществени поръчки, конкурси с мними и приближени фирми, както и куп финансови злоупотреби, за които имам доказателства под формата на договори и финансови документи", пише до Фандъкова Петрова и уточнява, че прилага всичко към сигнала си.

"В резултата на тази връзка се влоши здравословното състояние на дъщеря ми. Отидох в кабинета на Райна Божичкова, където бях посрещната от изключително арогантно поведение, боен пистолет върху бюрото й, куп обиди и парадирания с поста й. На друга среща дойде с чисто нов автомобил, хвалеше се със златни бижута и че докато е на този пост, ще държи мъжа ми Славчо Величков в ръцете си", разказва още измамената съпруга. 

"Наглостта на Божичкова мина всякакви граници, когато си позволи да ми пише крайно нецензурни подробности относно връзката им с мъжа ми, част от които предоставям и има и в жалбата ми във 2-ро РПУ. На 13.08. след анонимно обаждане, че тя е с мъжа ми в апартамент в "Надежда", който купила наскоро, аз пак отидох в кабинета й. Там бях посрещната от Мариян Попов, който ме държеше, а тя безконтролно упражни физическа сила върху мен и след като потърсих помощ в "Пирогов" с множество отоци и натъртвания, стана ясно, че имам и счупена кост на лявата ръка, което също е видно от медицинските документи. 

Тогава ми направи впечатление, че Божичкова беше в кабинета си с къси панталонки, нов силиконов бюст за 10 хил. лв., нови зъби и тотално нова визия", обяснява още измамената съпруга.

В жалбата й до общината тя допълва също, че съперницата й се хвалела, че няма как да бъде уличена в каквито и да било афери, тъй като изчистила и "подправила всички договори и документи, които биха могли да извадят наеве финансови злоупотреби". Измамената съпруга обаче разполагала с насрещни такива от фирмата на мъжа й Славчо Величков, които приложила в сигнала си. 

Сподели:
Напиши коментар »
(30)
1
Ох мамоууу !!! Тая ся ши и гръмнат циците !
2
Троловете на хонорар не се интересуват от битовизми, което личи от липсата на коментари. Но ще си позволя да кажа, че на цялата тази простотия мястото й ние тук. Да се оправят гробарите с нея!
3
ЗЕЛЕНИТЕ СА НОВИТЕ ФАШИСТИ ..УЖ “ МИСЛЯТ ЗА ДОБРУВАНЕТО МЕЖДУ НАРОДИТЕ “...!?
4
НАВСЯКАДЕ ИМА ТАКИВА ОТ ЧЕРВЕНОТО СТАТУКВО , КОИТО МАМЯТ ЛЪЖАТ И САБОТИРАТ ДЪРЖАВАТА .!
5
А във Видин членовете на ГЕРБ се стрелят и си палят колите
6
ПИК, великоуепно!!!!! Сjajни сте!!!
7
Лелеее тва са циркаджии кой и е виновен че си е изтървала мъжът
8
Въййййй, пак няма да е капо дори да я уволнят. С тези гумени цици и къси панталони, бая лев ще изкара!
9
Като ми докарат в моргата, Антоанета Велинова ще я дисектирам внимателно. Щом е подала жалба, явно няма да вадя имплантите на съперничката й и да слагам вътре вместо тях тензух с вата, ако описаното е вярно (не е хубаво да се заравят или пиролизират, освен това има пазар за тях, повечето близки си ги искат, ако ли не остават бакшиш за санитарите). Експертизата трябва да е технически изрядна и без ключови пропуски, въпрос на деонтология, но и на инстинкт за самосъхранение. В същото време, трябва да отговаря на процесуалните, формалните изисквания и неформалните, така да се изразя, потрбности на органите на наказателното производство и технитеВече обядвахме, но ще поканя колегата, който я е прегледал на две-три водки в нашето барче след работа, да ми разкаже какво си спомня от прегледа на пострадалата, от поведенческите й реакции. Имам усещането, че работата ще свърши както много често се случва с трагедия, а след трагедията – покой. Трябва да чуя клюките, за да съм потготвен като се образува производството да не стане гаф със прокрора. Отказвам да общувам със шефовете на погрбалните агенции по деонтологически причини, но понеже се занимавам само с аутопсиите знам доста неща, за които не мога да говоря. Мога само да кажа, че Христос е казал: "Дайте кесаревото кесарю, а Божието – Богу". Тази история се очертава доста неприятна. Принципно се работи чрез посредници – санитарят с погрбалния агент с катафалката, аз със следователя и прокрора, той с адвокатите и т.н. Близкото бъдеще ще покаже.
10
А Когато с мъж ти лапахте от далаверата и приятелството с тази не рева,нали? Пак да ти
11
У столична община предлагат и ВИП услуга. Секс върху прясно изкопан гроб и пиене на вино от череп на труп разложил се след осмата година. Навремето лорд Байрон го бил правил.Това за некрофилите. Бая вече има из софето.
12
ВЕЧЕ ЩЕ МРЕМ И ЩЕ НИ РОВЯТ ПО ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА!!! ХАХАХАХАХАХАХА
13
позор позор позор
14
Кът я гледам, бая кинти ще вади на околовръстното ▪️▪️▪️▪️▪️⚫⚫⚫⚫⚫
15
Macтия и половина
16
отговор на коментар
PIK са необходими и недостижими ▪️◾◼️⬛
17
Тая Антоанета е много проста жена, за един ... си разваля рахатлъка. Сега без... и без парЕ. Аре.
18
13| 13874|119 Вече 150 съдии искат дисциплинарно преследване срещу Гешев
19
....ха-ха, жена му, нямала нищо против да лапат от държавната баница и далаверките от всичко свързано с погребенията, докато не разбрала, че е любовница на мъжа и! Те това е супер яко! Преди това мълчание и прибиране на парички...
20
"...къси панталонки, нов силиконов бюст, нови зъби...". Тези хора обезателно трябва да гледат "Адио Рио". Авторите не са знаели, че всъщност дъното е бездънно.
21
Не коментирам семейната драма, но ще коментирам, че централните гробища се управляват ужасно лошо. Превърнати са в паркинг за коли особено около църквата, кофи за боккук няма и хората хвърлят на всякъде боклуци. Оправено е само около крематориума.
22
БОЛНА....НЕКРОФИЛИЯТА Я ТОРМОЗИ
23
Райне, ти си за затвора. Там също има кой да ти оцени Бюста ?
24
Съпруга ти е боклук. Ако не е тази ще бъде друга. Не си заслужава това което правите. Но сигурно ще го осъзнаете късно,
25
Хора, колеги и познати моля, да пишете за Райна Крумова Божичкова действителни факти и случки за да разбере обществото, какъв директор има ОП ГРОБИЩНИ ПАРКОВЕ СОФИЯ ?
26
Затвор за Райна БОЖИЧКОВА !!!
27
Тази е по-млада и по-богата, но жена му е по-хубава...Стават и такива работи.t
28
от всички общински фирми се краде много и парите изтичат с подобни счетоводни акробатики със и без секс, а на нас ни увеличават данъците и таксите непрекъснато .
29
Ищцата все говори за "мъжа си". Всъщност разбираме, че не е омъжена за него, а само работи(ла) във фирмата му. Това за протокола. Та, човека да й купи и на нея силиконови цици и "къси панталонки" и да настъпи мир в тройката ;-)
30
Значи затова братятат се разхождат безнаказано по гробищата и тормозят опечаленити, които са дошли да си иплачат мъката, а те пари искат. Не се съмнявам че тази директорка и том смуче. Кметицата да я уволни незабавно!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 1311
архив

В психиатричното отделение един от пациентите вървял по коридора и разхвърлял пепел. Срещнал го ординаторът и го попитал: - Какво правиш, приятелю? - Разхвърлям пепел срещу крокодили. - Но тук няма крокодили! - Е ми да - вече няма!

няма нови новини
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
сега
2712
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Сензационната книга "За фестивала в Кан с любов" с ВИП премиера в НДК (СНИМКИ)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Този пророк познал случването на нещо велико
x