Вход
София
Времето в София 16 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ в атака преди старта на политическия сезон - Цветанов с остри въпроси към Румен Радев (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ в атака преди старта на политическия сезон - Цветанов с остри въпроси към Румен Радев (ОБНОВЕНА)

на 08.01.2019
75230
52
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ в атака преди старта на политическия сезон - Цветанов с остри въпроси към Румен Радев (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
08.01.2019
52
75230

ГЕРБ стяга редиците и атакува преди старта на новия политически сезон и изборите за Европарламент. Цветан Цветанов и ген. Константин Попов разкриват ходовете на управляващата партия.

"Поводът за брифинга ни е изключително недържавническата позиция на БСП и неадекватното поведение и позиция на президента Румен Радев за пакета „Мобилност“. Това не е нормално за генерал, който е участник в много процеси, и се предполага, че ще има смелост и раздаване за всяка битка, и ще може да обедини всички", заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Румен Радев два дни преди гледането на пакетите в комисията по транспорт завява, че държавата ни се е провалила“, коментира Цветанов. „Корнелия Нинова имаше смелостта да заяви, че нищо не е направено от правителството и че премиерът Бойко Борисов трябва да се обади на Меркел и Макрон, за да се търси решение на този въпрос“, посочи той. „Трябва като българи да се обединим, независимо кой от кое семейство е, дори и опозиция и управляващи трябва да бъдат ръка за ръка, когато се защитават национални интереси, а не да се търси разделение на нацията“, обяви Цветан Цветанов. „Евродепутати и депутати от българския парламент ще бъдат пред ЕП, заедно с министър Желязков и превозвачите“, изтъкна той. „Протестът на превозвачите ни не е тема на партиите и политическите семейства, а е националната тема на България“, каза още Цветанов.

"Президентът Румен Радев е имал три срещи с президента Макрон. Искам да попитам дали темата за превозвачите беше поставена на дневен ред, когато президентът Макрон беше на посещение в Евксиноград. Искам да попитам г-жа Нинова дали ще попита техния президент дали при посещението си във Франция е защитавал и отстоявал българските интереси", добави народният представител.

"Не е нормално един президент, един обединител на нацията, един президент, който трябва да подкрепя и да създава добри контакти с европейските институции, да говори, че българското правителството се е провалило в дебата си за мобилност", отсече той.

"Темата за придобиване на нов тип боен самолет стана много актуална. Това беше много тежък процес, изискващ много усилия и енергия. Много широко се използва темата лобизъм - лобизъм - това е да окажеш неформален натиск за вземане на конкретно политическо решение. А решението определено е политическо. Няма как всички да подпишат с вързани ръце това, което им се предлага", коментира ген. Константин Попов от ГЕРБ.

Цветан Цветанов проведе първо заседание на Националния предизборен щаб на ГЕРБ

Цветан Цветанов проведе първо заседание на Националния предизборен щаб на ГЕРБ

ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен...

на 04.01.2019

"Ще помоля колегите от БСП да кажат къде в документите фигурира думата конкурс, след като твърдят, че не е спазено конкурсното начало", негодува той.

"Ние сме безкрайно открити. Кой друг проект е разработен така, че да мине веднъж през Народното събрание, след това през Министерски съвет и след това да се ратифицира отново от Народното събрание", добави ген. Попов. По думите му България има нужда от нов самолет и това, което предлага правителството, е прекрасно.

"Ние, като отговорна политическа сила, трябва да подкрепи това, което се предлага от Министерски съвет и да продължим напред, защото нищо от процедурата не е пропуснато. Нямаме отклонение и затова ще подкрепим този проект", отсече генералът.

"Нека да си припомним, че на КСНС при президента Радев това беше една от темите за инвестиционния разход за модернизация на българската армия. Когато този разход се прави прозрачно, това не му харесва. Когато президентът искаше да приключи тази процедура по време на служебния кабинет, искаше да се направи една непрозрачна процедура. Президентът Радев трябва да се възприеме като президент на страната, а не като президент на БСП, който защитава всякакви други интереси, но не и националните", обяви Цветан Цветанов.

"Изпускайки си нервите в последните дни и начина, по който коментира тази тема, Румен Радев трябва да знае, че е президент на тази държава, а не страна в процеса", заключи Цветанов.

Сподели:
Напиши коментар »
(52)
1
Господи, какво ти сторихме, че ни наказваш с такива медии като тези от Роб Прес ?!! Не ни ли стигат „политиците“ ни от Вършецкото школо?!! Така да се подиграват с флагмана на булгаристанската обективна и независима робовладелска преса ! Къде са мъдрите възпитаници на Вършецката школа?
2
А къде е Тиквата който като проджект мениджър, който смята, че 9 бременни жени могат да родят бебе за 1 месец !!!
3
аз да попитам по време на председателството поставян ли е този въпрос между целувките и тупането по гърба или от ядене и пиене нямаше време за това
4
Браво на Цветанов. Заби един голям шамар на Фатмака Грипенов и дъртата курабия Курни Сланинова
5
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
6
Само ти можеш да унищожиш този безроден чуждопоклонник -Радевъ
7
Цвъки първо отговори как се сдоби с шест апартамента . Аз цял живот един не мога да изплатя . Да пукнеш дано крадец долен
8
Цвъки първо отговори как се сдоби с шест апартамента . Аз цял живот един не мога да изплатя . Да пукнеш дано крадец долен
9
Аз пък питам уважаемият г-н Цветанов колко е IQ-то му , ял ли е шоколадчета от Григор Шопов и агент ли е на CIA/ЦРУ/ ?
10
................ЦЕЦКО ......ЦУФТАНИИ АИДИ Ф ЗАТВОРА.....ИМА ПРИСУДА 4 ГОДИ !......ЗАБРАВИ ЛИ ?...... АИДИ АИДИ !...........СКАПАНА ДААРЖАВА. !......ЗАТУВА СИГАНИТЕ СИ ИМАТ ДАРЖАВА А БУЛГАРИТЕ СА РОБИ !.......Ф 16 ЛИ ?.....
11
Браво много точно послание към безродника президент
12
...........9......ЦЕЦКО И БАЦО СА ЗАЛОЖНИКИ НА ЦРУ !.....И......СА ТИКВИ С ЧАСОВНИКОФ МЕХАНИЗАМ......ША ГААРМАТ КУГА СТАНИ......00:00 !......
13
Епизод 4-"Помощното училище отвръща на удара"
14
Евала Цвъки , барнал си се като на годен циганин брат му , ашкоулсъм .ше ми дадеш ли сакето да се оженим в него у Барцелона ?
15
Неграмотност ни управлява 10 години. Една тол система подготвят 2 години и не могат да я направят като хората. Нито една реформа в нито една сфера , само кражби , кражби и и пак кражби и влагане пари там откъдето може да се краде.
16
поговорките които народа е синтезирал са точно за такива неадекватни хора като Радев..
17
а кой посрещна Макарон във Варна-Ексиновград и тогава франсето обяви за проекта ,а нашия ги целува по устата
18
ПЛАТЕНИ ДЖЕРЕМЕТА, НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ОТ ТЕМАТА. ТОЯ ТАКЪВ, ОНЯ ОНАКЪВ......НИЩО СМИСЛЕНО............ ЧАСОВНИКЪТ ЗАПОЧНА ДА ЦЪКА И НАБЛИЖАВА ДЕНЯТ КОГАТО ОТНОВО ЩЕ ЯДЕТЕ ДРЪВЦЕТО.... БЪЛВАЙТЕ ЧЕРВЕН ПОМИЯ КОЛКОТО СИ ЩЕТЕ - ВИЕ САМО ТОВА МОЖЕТЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ.....
19
Когато Цецо говори е ясно, от него не очаквайте логична мисъл и истината. Този безкрайно прост човечец е попаднал случайно във власта и за него няма демокрация, правов ред, конституция, интреси на България. Ходи в САЩ, там наредиха кои самолети трябва да се купят и с това сагата приключи. Мое лично мнение, на нас самолети не ни трябват. 4 установки от Русия, С 400 и небето ще е сигурно. Да има десет самолета само но с най-благоприятни цени за нашата ограбена държава.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Най-малкото втората мутра може да говори за национални интереси.Той разбира само от апартаменти.А другия генерал Попов е пълна мижитурка и мишка!
22
МНОГО ПРОСТИ ДЕБИЛИ ИМА ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ. ТЯ Е НАЙ БЕДНАТА И ЩЕ ОСТАНЕ ТАКАВА СЛЕД КАТО ИМА ХОРА КАТО ТЕЗИ ПИСАЧИ. БЪЛГАРИЯ Е РЕДНО ДА СЕ НАРЕДИ ДО СЕВЕРНА КОРЕЯ
23
ЦЦ ПАК ЩЕ КАРА ДЕБИЛИТЕ САМИ ДА СИ ГОВОРЯТ. МНОГО ЯСНО -Ф16 Е НАЙ-ДОБРОТО! СТИГА МОСКВИЧИ И ЗАЗ-ОВЕ!
24
toia Putio gen, Popov chii go diri,shto ne si gleda pagnnite,ami e sednal kato po klisar s Ceco kradeco DA PRAVI BRIFINKI I POLITIKA,. Ne se li sramuva ot takav lider-kradec ???????
25
Комунистите ограбиха държавата,сега са мултимилионери представители на трудовият български народ-Баневци,Ниновци,Бенчевци......разграбиха и нарязаха на скрап индустрията и си построиха замъци,закупиха имоти по целия свят,тогава ГЕРБ не беше и в зачатие,Цветанов е най-добрият политически организатор ,както и да го плюете не може да му се отрече политическият успех и потенциал оценен от света,а не от вас поплювковците от форума.
26
Аз съм много креативен журналист и винаги предлагам на шефа П_ърдялко да не поставяме такива скучни и тривиални заглавия на статиите, а да бъдем по-изобретателни. Обаче той, шефът, е каунь и не вдява. Ето, днес пак: Предложих му тази статия да я наречем "Вършец отвръща на удара", обаче той пак лепна "атака", "остри въпроси" и т.н. Така ще ни падне рейтингът и ще трябва да ходя да списвам другаде. Не си цени кадрите П_ърдялко и това е...
27
Просто НЕ е за "верване"!Цецо 6-те апартамента и с комисионната от Ф-16 дава "компетентно " мнение???Божее, до тук ли изпаднахме? Тежко ни с дебили/шофьори/в "управлението на страната!!!!!Как се събраха- ЛЕТЕЦ, ПОЖАРНИКАР борче, шофьорче , ДС/Доган/ , СДС-Корнелия Нинова и за капак БСП-и пак Корнелия!?!?Е га ти и държавата!!!!Станахме ЩАТ на САЩ!!!А на времето БЕЗ да сме 16-та република беше супер!!!!! Сега сме на ДЪНОТО!!!!!
28
Такъв самолет Ф-16 V не съществува, това е само на хартия, дори тепърва ще се строи завод в Мериленд, за да се произвежда , така бедна България финансира работните места в САЩ! Самия самолет е модифициран 1974 г и вече не се произвежда за САЩ, ще го заменя Ф-35 , просто ГЕРБ са взели комисионни и сега ни пробутват самолет, който ще се прави само за България ,
29
След острите въпроси на ЦЦ към Президента ---- остри въпроси към ЦЦ Как ще коментира закупуването на 6 апартамента и с какви пари Как ще коментира по какъв начин уреди дъщеря си на работа в Световната банка при Сталинка след като няма нужното образование Как ще коментира че жена му работи в ДАНС
30
На власт са бавноразвиващия се, и крадеца и лъжец Магнолията и бандата им ГРОБ. В резултат сме последни по всичко добро, а по смъртност сме първи. Крадливи лъжци 10 г. грабихте, сами ли ще се махате или със тояги ще ви гонят.
31
Българи,не знам как се прави импийчмън,но го направете докато е време.човека де бавно мисли и още по бавно говори,нито е измислил нещо,нито е казал! какво чакате? да убие някой за да гомахнете?
32
провалило се е не само в мобилност, никой не ми бръсне за слива,теб те викат на спявка в САЩ , набиха ти канчето, Борисов в Брюксел и правите това което ви кажат, провал на всякъде и във всичко
33
от училището за бавно развиващи се във Вършец Цецо крадецо лъжецо глупецо от село Шума с всеки изминат ден става все-по нагъл и все по-противен.
34
Не знам дали Радев е взел комисиони но герб на 100 процента и ако загубят ф 16 ,трябва да връщат ресто
35
Няма Грипенчета, няма комисионни !!! Мъка, мъка, мъка за Шербета и БСП !!! Фатмака не разбра ли, че е проста марионетка на червените олигарси със смешни представителни функции, нещо като дръвче, на което само някое куче може да вдигне крак и да препикае? Толкова ли не можа да проумее, че не го бръснат за слива както тук така и по света и че властта е в парламента и правителството, а той и Деса са клоуни в цирка и кукли на конци в една гротеска, режисирана от куп трътлести червени лелки с мания за пари и власт! По-нищоправеща институция с огомен антураж от чиновници и хрантутници на държавна ясла , няма в България !
36
ПОВЕЧЕ ОТ 6О ГОДИНИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА НИНОВА И РАДЕВ УПРАВЛЯВАХА БЪЛГАРИЯ И Я ДОВЕДОХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И СЕГА ОТНОВО ИСКАТ ДА Я ЯХНАТ И ДООГРАБЯТ ДО НУЛА.
37
Цвъко , я кажи нещо за наболелият проблем с Войводиново ! Нито банкянският се обажда нито хамериханското протеже все едно са си глътнали езиците .
38
отговор на коментар
То пък Радев като,че ли пращи от интелект,сричко мънков докато произнесе една реч офтиката може да те хване. Импексова и тя със заучени фрази с ехидна усмивка, а да не говорим за интелекта на гласоподавателите им.За сините също е спорно колко им е пипенцето в кухите лейки.
39
...дори и тука си личи, че Червените Помияри пак "не разбрали " за какво става дума! Цветанов призовава и президент и всички да подкрепят българските превозвачи, а комунетата скачат първосигнално да плюят Цветанов , щото бил на власт! Ако може усилията на ГЕРБ и другите в тази мисия да се провалят, ако може , цялата държава да се срине , че Лудата Крава от Позитано и Фатмака да се докопат до властта. . . .сещайте се колко им пука за държавата! Комунистите са най- гнусната мутация на човешката природа!
40
Цецо Ухото трябва да е в затвора и да задоволява съкилийниците, а не да задава въпроси на Радев!
41
Бяхме навършили 19 годишна възраст, когато получихме свидетелствата за Седми клас. Той завърши с отличие. Получи грамота и лента през рамо с надпис "Отличник". Сега много хора се чудят защо главата му била осмоъгълна и продълговата, защо имала каунеста форма. Отговорът е ясен - защото има акъл. Тези тъпанари които се таралянкат с формата на главата му не са видели как стои кавръм калпак на такава глава. За потурите и салтамарката да не говорим. Знаете , че тази носия му беше подарена в с. Жеравна заедно с пояса. Цървулите сам си ги е купил, той ми го каза. Цецо е израснал пред очите ви, защо го драпате. Ген. Григор Шопов му помогна много, разбира се. С негова помощ стана професионален шофьор , трудно , но стана. Назначи го за водач на джипка с брезентов гюрук ГАЗ-69 М, тия дето чистачките са им на горната част на кабибината и чистят надолу. След това генералът му помогна да завърши вечерна гимназия. Уреди му "Рабфак" и Цецо записа ВИФ. Взе диплома за учител по физическо възпитание в началните училища. Но продължи да работи като шофьор в Седмо на ДС при баща си и при ген. Шопов. По късно стана деловодител в Милицията, изкара до като някои купиха за Оня с мушамата длъжността главен секретар. От 2006 г. скочи в политиката. Като зам. кмет на София са 7 месеца успя да купи 6 апартамента , макар заплатата му да беше 680 лева. С чиракът на бай Миле направиха партия. И от този момент до днес той лети в политиката. Започна даже и от самолети да разбира. Заедно с Фантомпитека от Банкя решиха за изхарчат 2,1 млрд.лв. за 8 самолета за да останат поне 400-500 х. щатски долара за двамата. Вие , които имате по един стар компютър сте тръгнали сметка да дирите на Цецо. Е , няма как. Мишо от село Шума съм.
42
Цялата щатна анонимна БеСеПерастия се е довлякла отово във форума като усърдно и по ленински оаква и тази новина.Цинична, злобна сган готова за пари да оплюе всеки и всичко.Червени плужеци от блатотото на крякащтите крастави жаби Шербета и Инпексова....
43
Тоя убавец с ноговата група си е назначил министър председател и първо от него да потърси сметка за чий го направи Европредседател и за какво похарчи милиони за домакинство. А ве къде се загуби вожда?
44
Комунистическата партия не беше ли и на ББ и ЦЦ
45
По двата въпроса на Цветанов: 1.Французите си защитават техния интерес 2.Американците си налагат техния интерес Въпрос към Цветанов: Кога ние ще си защитим националния интерес пред народа, който ни е избрал?
46
Оли , ти верно ли още не си разбрал, че този протест е в защита на Българските интереси?
47
СЕГА ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА .. БОЙКО И ЦВЕТАНОВ СА МАШИ НА АМЕРИКА . ТОЧНО БОЙКО ЛОБИРА КАТО ТИГЪР ЗА САЩ , ДА СИ РАЗРОВИМ ДОБРУДЖА ЗА ГАЗ И ДА СИ СЪСИПЕМ РЕКИТЕ И ЖИТОТО . ЦВЕТАНОВ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАДЪРЖИ БОЙКО НА ВЛАСТ ,ЧЕ ИМА ОЩЕ МНОГО -МНОГО ЗА КРАДЕНЕ ... ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКА НА КОРНЕЛИЯ И САРАИТЕ . Е СЕГА ДА ВИДИМ КЪДЕ Е НАРОДА - В МИША ДУПКА ГО ЗАВИРАТ ... МОЖЕ БИ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В ЕВРОПА КОЯТО ВСЯКА ГОДИНА ВДИГА ЦЕНИТЕ НА ТОК - ГАЗ - ВОДА , НО НИКОГА НАДОЛУ - ВСЕ НАГОРЕ . ЛЪЖАТ НИ ТЕЗИ ХОРИЦА - ПОЛИТИЦИТЕ . НАЙ ВЕРОЯТНО НАРОДА ЩЕ СИ ВЗЕМЕ САМ ТОВА КОЕТО МУ СЕ ПОЛАГА ... МЕТЛАТА ВЕЧЕ Е ГОТОВА ,ДА ИЗМЕТЕ ТЕЗИ МРЪСНИ УЛИЦИ В ДЪРЖАВАТА НИ ... КОРУПЦИЯ , БЕДНОСТ И МНОГО ХОРА КОЙТО СПЯТ ПО УЛИЦИТЕ ... ДЪРЖАВАТА Е МАЛКА НО СЕ ТОПИ ПО НАСЕЛЕНИЕ ... БОЙКО - КОЙ Е ТОЗИ ЧОВЕК - ОБИКНОВЕН ЧОВЕК КОЙТО НИ ЛЪЖЕ И НЕ ВКАРА В ДЕЙСТВИЕ АРМИЯТА В БОРБАТА С ГРАБЕЖИТЕ . ЦАЦАРОВ НЕ ПРАВИ НИЩО ДА ПОДГОНИ СЪДИИТЕ КОЙТО ЗА УБИЙСТВО ДАВАТ МАЛКИ ПРИСЪДИ . ВСИЧКИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ОПРАВДАВАТ ... ЩОМ ИМА САМО ОПРАВДАНИЯ И НЯМА РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ , ЗНАЧИ НАРОДЪТ ИМА ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРА . НО ВЕЧЕ ТЕЗИ ОТ ДПС , ГЕРБ , БСП НИ ОМРЪЗНАХА . ПАТРИОТИТЕ ДА НЕ ГИ КОМЕНТИРАМ - ПОНЕ ТЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДЕЙСТВАТ ,НО ГИ ПОТИСКА БОЙКО . ЩОМ МЪЖЕТЕ НЕ СЕ ОПРАВЯТ ,ВРЕМЕ Е ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЖЕНА - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ПРЕЗИДЕНТ .... РАНО ИЛИ КЪСНО , ЩЕ СЕ РАЗКАЗВА , КАК ЕДИН КОСТОВ МИНАЛ И СЪСИПАЛ ВСИЧКО С ПРИВАТИЗАЦИЯ , ПОСЛЕ МИНАЛ ЕДИН СТАНИШЕВ И ДО СЪСИПАЛ И ОСТАНАЛОТО , ПОСЛЕ БОЙКО ДОШЪЛ НО СЪГРАДИЛ МАЛКО И РАЗДАЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ... ТРЪГНАЛ ПАК НАРОДА ДА СИ ТЪРСИ УПРАВНИК ОТ ЧУЖБИНА И ПАК БИЛ ИЗЛЪГАН .... НА КОЙ МУ Е МИЛО ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА НА КОЙ ?
48
След карето идва райето в карето.
49
PIK SA SAITA NA GESTAPO
50
Колкото да си лаем и плюем по "любимото"сайтче-кенефче,все пак с ръка на сърцето трябва да си признаем ,че благодарение на него научаваме неща,за които от другаде никога няма да научим!Ето да вземем за пример коментар 41 и милите и прочувствени спомени на този непознат "връстник",разсмяли ни до сълзи!
51
Цецо и аз го питам постояно кога ще върне парите на народа с които плющеше пиарката си, която беше назначил на две държавни заплати във ВВС, но кретена Шербет все мълчи. Поне един грипен щяхме да си купим с парите на тоя дебил.
52
Вижте какво стана ! Казвам аз на децата - СТАНЕТЕ ФИЗКУЛТУРНИЦИ , УЧЕТЕ ВЪВ ВИФ , пък те - НЕ , ТА НЕ , ИСКАМЕ МЕДИЦИНА И ПРАВО ! Давам им за пример Цецко - умен , Ентелигентен , напет , начетен .....Ако искаш да успееш и да станеш читав чиляк , избора е ФИЗКУЛТУРНИК или поне.....ПОЖАРНИКАР. Там е люпилнята за кадри !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13740
архив

Питат пожарникар:
- Кое е най-трудното нещо, което сте гасили през живота си?
- Най-трудно от всичко е да си погасявам кредита... 

няма нови новини
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
сега
2223
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с разкрития за корупционните далавери на червения кмет на Костенец - предлагали пари на общинари срещу гласуване за определени фирми (ОБНОВЕНА)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Имал ли е Христос братя - отговорът ще ви изненада...
x