Вход
София
Времето в София 0 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Граждани въстават срещу произвола на ЧСИ и съдебната система (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Граждани въстават срещу произвола на ЧСИ и съдебната система (ОБНОВЕНА)

на 14.05.2019
49488
9
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Граждани въстават срещу произвола на ЧСИ и съдебната система (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
14.05.2019
9
49488

Адвокат на Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система въстават срещу произвола на ЧСИ.

Запор заради общински дълг: 300 жители и фирми в Неделино получиха съобщения от ЧСИ

Запор заради общински дълг: 300 жители и фирми в Неделино получиха съобщения от ЧСИ

Общински дълг стана причина над 300 жители и фирми от...

на 08.02.2019

Най-често хората страдат от казуси - над 600 000 семейства са засегнати за 10 години, от ЧСИ-та, които защитават интересите на банки и кредитни институции. Обикновено хората даже не знаят, че срещу тях се водят подобни дела и не могат да се защитят своевременно и адекватно.

Светла Миланова от сдружение "Солидарност" каза още, че така хората не са равнопоставени. С новия бърз процес се дава възможност на лице, което не е изправен длъжник, взискателят да предяви претенциите си. Става дума за скрит процес. 

Често имотите се продават на безценица, за една втора от цената. Освен това по схемата хората продължават да са длъжници. ЧСИ-тата имат такси на таксите плюс ДДС. Така длъжниците са с нарушени права и реално заробени.

Процедурата е толкова порочна, че притисканите хора реално не могат да администрират жалбите си до съда. Стига се до ситуации на трагедии и хора, оставени без покрив, които се превръщат в граждански нули.

Когато потребителят не може да защити правата си, в Търговския регистър се вижда, че в Камарата на ЧСИ няма никакви нарушения същевременно.

ЗДРАВО ГО ЗАКЪСА: ЧСИ взе супер имоти на Любо Пенев и ги сложи на тезгяха

ЗДРАВО ГО ЗАКЪСА: ЧСИ взе супер имоти на Любо Пенев и ги сложи на тезгяха

Промоция за последните остатъци от богатството на Любо...

на 19.02.2019

Утре има сбирка на правната комиися в НС за промяна на ГПК в заповедното производство, обяви все пак Миланова. Според нея оправданията с Брюксел и спуснатата оттам рамка не са верни, защото по процедура никъде не се изисква потребителят да бъде смачкан. Съдът години наред е бил сляп и глух за европейските разпоредби.

Сподели:
свързани новини
Не плащаш глоба за нарушение на пътя, дават те на ЧСИ Не плащаш глоба за нарушение на пътя, дават те на ЧСИ
Нарушителите на пътя, които не плащат глобите си, ще...
на 11.04.2019
Дават нарушителите на пътя на ЧСИ Дават нарушителите на пътя на ЧСИ
Нарушителите на пътя, които не плащат глобите си, ще...
на 13.04.2019
Напиши коментар »
(9)
1
Само за 1 г. мутренската прокуратура е закрила 43950 дела по разследващи престъпления,поради давност.Спрени са и други 46667 дела през 2018г.Когато мафията е на власт,такъв е резултата!
2
Тези лоши ЧСИ....От къде накъде ще искат да си плащам дълговете, данъците и глобите.Така хубаво си живеем на кредит и нищо не връщаме.Такива протестират.
3
как да накараме собственици в блока да си плащат режиините разноски във входа
4
Що не си ЕПМ непоръбена и вмирисана бе, г,з ? Имаш ли прдстава,каква мафия е ЧСИ? Общ брой към 2016 г- 168 човека! А през ръцете им са преминали за 10 г,над 17 милиарда лева!!! Много от нарочените за Олигарси са дребна цаца с узаконената ОПГ,която ни натресе оня- Испанския пъпеш. За 2016-2017 имат изпъл.листове за над 1,7 милиарда. Само към Топлофикация,за абсолютно изключено на 100% радиатори( това са най бедните и безсилни хора- безработни,с ниски доходи,пенсионери) ,с прословтата" сградна инсталация" са осъдени над 50 хиляди семейства,без дори да знаят за това! За дълг от 800 лв,умишлено непотърсен от Топлото с години, врътнат през ЧСИ достига 2800 лв. Таксите и комисионните му ,са понякога по големи от главницата по дълга този - Якимов,има офис на три етажа в топ- център.Банките нямат такива сгради и охрана! Д,ба и дри,сливите тикви дето се навъдихте! Но внимавай! Съдбата е гениален сценарист! Да не се случи след време,да виеш на умряло именно от някой ЧСИ.Защото станахте мнозинство от лу.мпени.Всичките глухи и слепи! Та и теб,едва ли ще те чуе някой ,като виеш на умряло!Нещастен цървул!
5
ВОЛТ се излагат и са поредната партия, която лъже длъжниците и иска техния вот. Тая адвокатка е много съмнителна, да не се окаже, че някой неин роднина дължи на някоя банка. Също като ония Ивайло Илиев милионера с хеликоптера дето Мая Манолова го дондуркаше но се усети какъв е.
6
Граждани? Партия ВОЛТ и сдружение на Длъжници? Ивайло Илиев с милионите кредити към банки и адвокатката Миланова, това ли са революционерите?
7
При парното ЧСИ са деветата дупка на кавала. За Топлофикация и за СЪДЪТ не съществуват: Конституция;, пазарни принципи и пазарни отношения; Закон за енергетиката; Наредба № 3/21.03.2013 г. за лицензиране на дейностите в енергетиката. Съществуват единствено "Общи условия за продажба на топлинна енергия", които са създадени от Топлофикация и не съществуват никъде в нормативните актове в областта на енергетиката, т. е. Топлофикация и съдът ни осъждат без правно основание - осъждат ни на основание на едно правно нищо "общи условия за продажба на топлинна енергия" създадено от търговско дружество, което не е и не може да бъде нормативен акт? В Наредба №3821.03.2013 г. съществуват "ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПИСМЕНИТЕ ДОГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ и сключване на договори с потребителите на енергийни услуги, за която Наредба и съдът и Топлофикация остават глухи и неми?
8
отговор на коментар
Никой не говори за не плащане на задълженията, а за превръщането на длъжника в крепостен селянин или вечен длъжник, а също така има децата и внуците му. Защото събирайки първо своите такси, след това лихвите и последно главницата. Ако дълга е по-голям,а вноската минимална според заплатата. Тогава не се стига до главницата никога дори може да остане да се плаща и от наследниците.
9
отговор на коментар
ЧСИ са около или по вече от 400 за страната и над 200 за София
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 1918
архив

Из полицйски протокол:
"Докато успеем да открием и главата му, гражданинът Х. вече беше издъхнал."

няма нови новини
Днес: 236
hot
най-четени новини в момента
сега
2620
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ и Патриотите отрязаха Радев за консултациите за Изборния кодекс (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии винаги са оптимисти
x