Вход
София
Времето в София 20 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова и Елена Йончева отново на разходка до АПИ - искат експертизи на магистрали. Агенцията: Не ни притесняват никакви проверки (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова и Елена Йончева отново на разходка до АПИ - искат експертизи на магистрали. Агенцията: Не ни притесняват никакви проверки (ОБНОВЕНА)

на 15.03.2019
28424
24
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова и Елена Йончева отново на разходка до АПИ - искат експертизи на магистрали. Агенцията: Не ни притесняват никакви проверки (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
15.03.2019
24
28424

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и верният ѝ паж Елена Йончева отново намериха начин да ангажират вниманието на медиите, като решиха пак да се разходат до АПИ, тъй като пропуснаха камерите и микрофоните и през днешния парламентарен ден.

ЗАПЛАХА В ЕФИРА: Елена Йончева готова с нова порция документи по скандала "Ало, Банов съм"

ЗАПЛАХА В ЕФИРА: Елена Йончева готова с нова порция документи по скандала "Ало, Банов съм"

Излизането ни от парламента е крайна мярка на политически...

на 26.02.2019

Двете обявиха, че отиват днес в агенцията по пътищата, за да поискат 50 експертизи от части от магистрали. 

След срещата в АПИ двете дадоха брифинг, в който взе участие и инж. Дончо Атанасов, член на управителния съвет.  

Все още няма отговор кой е виновен за инцидента край Своге с много загинали. Коя конкретно пътна настилка е виновна. Искаме аналзи в европейска лицензирана лаборатория, на участъци от Хемус, Струма, Тракия, Марица - пътища, строени през последните пет години. Тази експертиза ще покаже качеството на настилката - как е изпълнена дебелината и какво е количеството на отделните слоеве, ще покажат рецептите на асфалтовите смески, ще покаже равността на пътя и качествени материали ли са използвани. Ще покаже дали пътищата, които се строят и ремонтират през последните 5 години, са безопасни за българските граждани, каза Елена Йончева.

Ние изискваме от АПИ проектни решения, по които са изпълнени видовете монтажни работи, изискваме рецептите на различните видове пластове, ще изискаме сертификатите на вложените материали, както и всички актове. Настояваме за конкретни 46 точки, каза още тя. 

Анализът не е насочен към пътните и строителните фирми, ние смятаме, че те са много качествени фирми и биха могли да работят перфектно, ако не им се налага да връщат към управляващите 40 на сто от стойността на поръчката, каза Йончева. 

В контакт сме със 7 лаборатории да ни отговорят кога могат да направят проучването, ние ще платим, каза Нинова.

Нинова бе категорична, че БСП няма да се върнат в НС, тъй като са неизпълнени условията и съмненията за фалшификация на изборите остават. Тя обяви, че събитията от последните дни доказвали правотата за излизането на червените и че парламентът бил изчерпан. Това не било място, където се пишат закони, а място, където се търгува. Сега се оказва, че и с търговията с "Воля" на всяка цена се крепи кворумът. Има тежка парламентарна агония, прав е Георги Марков, отсече Нинова.

АПИ не се притеснява от проверки от когото и да било. Минали сме многократно проверки и от повече от три месеца ние сме върнали отговори и чакаме експертна група, която в професионален дебат да търси законови, нормативни и технически действия, с които да бъде извършена такава проверка, посочи бившият шеф на агенцията инж. Дончо Атанасов, който работи в АПИ като експерт. Той обяви, че от исканите за проверка участъци, има и такива на 30 години, допълни той. Ние не сме нарушавали качествата на българските пътища, изградили сме магистрали, рехабилитирали сме пътища. Очакваме експертите, които ще бъдат излъчени, за да проведем дебат и да запазим авторитета на България, посочи още Атанасов. И подчерта, че агенцията не може да бъде въвличана в политически разправии. 

Сутринта бяхме на прием в Комисията за потребителите - хората се борят да оцелеят в живота, нямат пари за водата и тока, а в парламента се борят за кокала и властта, два различни свята, онзи там е изчерпан, каза още лидерката на червените. 

Сподели:
Напиши коментар »
(24)
1
Няма лошо !
2
КОНЯ - ,, ДАДЕ ФИРА " ! КАКА НИ КУРИ - ЯКО СЕ РАЗБЕСНЯ ! ТЯ - В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! И ЛЮТИТЕ ЧУШКИ ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО ! А СЕГА ГО ЗАКЪ,СА ! И НА ПАРЛАМЕНТАРИЗМА - ТЕГЛИ ЧЕРТА !
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Абе, тоя на снимката от АПИ с доста дебилна физиономия, дето "въобще не се притеснявал" от проверки, защо гледа така уплашено, ще каже човек, че се е наПИКал?
5
БСП ще докажат че не се борят за кокала като другите ако не се явят на избори и не желаят да бъдат политици - да бъдат като нас - ние се борим да живеем а не за кокала като тях.Нинова и компания са готови да вървят върху трупове да стигнат до кокала.Срам и позор че има хора които им вярват.
6
БОЙКО Борисов и ЛАУРА КЙОВЕШИ СА ЮМРУКА СРЕЩУ КУРУПЦИЯТА У НАС
7
ИЗГЛЕЖДАТ МНОГО ОГЛАДНЕЛИ.
8
ЕК посече АПИ!Проверката доказа чудовищни злоупотреби.
9
Ти за какво се бориш мърло,от 2 години само за това ревеш. Буниш всеки ден цялата държава ,бълваш лъжа след лъжа,мръсотия след мръсотия за едното премиерско кресло.
10
Повече секс му е майката,но едните искат,ама няма кой да ги ощастливи щото са много грозни и "попреминали",а други като рогоносеца свиленски просто не се интересуват от "тия работи"...
11
Като не ги притеснява, защо докараха камиони и трактори на протест? Били обидени, лелееее!!!! От кво бе Апчовци крадливи, нали всичко еи е точно? Да, ама не. Че крадете, крадете, но колко давате на Обединителят на Балканите за да ви пази?
12
Добре Иване, БСП да не се явяват на избори, и аз не ги искам! ДПС не ни трябва изобщо! Патриотите каквото и да направят няма да вземат повече от 5-6%, сините ги няма никакви. И какво остава шайката ГЕРБ да ни ограбва и дои още 10 години ? Така ли искаш ? Те много държат да си изкарат мандата, защото има доста пари за "усвояване" през следващите 2 години! Но след 2021г. и те няма да искат властта защото европейските пари свършват, а заемите - вътрешни и външни са огромни ! Само за последните 5 години бат Бойко е увеличил външния ни дълг с над 19 млрд. лева ! Не се ли питаш защо никой не обсъжда това ! Какво мислиш по този въпрос ? Може би трябва да чакаме Месията ?
13
до 12: Не следиш логиката - правя анализ на казаното от Нинова - значи те ходили в комисията за потребителите - направили заключение че хората нямат пари да си платят водата и тока а в парламента се борели за кокала.До преди месец те бяха част от този парламент и май още са защото най малкото получават субсидия и им плащаме осигуровките ние дето не можем да си плащаме водата но това не ги трогва - не се отказват от субсидията не са върнали парите за командировките не са поискали сами да си платят осигуровките.Да но пък едни в парламента - балами които ходят на работа изпълняват това за което са ги избрали но пък те се борели за кокала.А Нинова и приятели не се ли борят за кокала - всичко което правят не е ли за личната облага - Техноимпекс да не би да и беше наследство от баба и - а паричките от офшорката на Ленчето да не би да са и останали зестра от бившия.Нека не се правим на наивници.Няма как едните да са за кокала а другите за орден Стара планина.Ако мислиш така - жалко за това.
14
А ти какво имаш против проверките, нали всичко е наред??? Когато се иска проверка и има кой да плати, не от бюджета (както прави ББ) - е "бунене" на държавата ! А когато се избиваме по пътищата и ремонтират ремонтираните участъци от пътища и магистрали и то с наши пари в рамките на първите 2-3 години какво е ??? Корнелия никога няма да стане премиер, но проверки трябва да има, и тук не трябва да се спори. Всички трябва да изискваме такива проверки, но няма кой да ги разреши! Истината която ще лъсне ще е страшна! Затова ще си караме по разбитите пътища и магистрали и ще чакаме да настигнем европейците, но няма как да стане! Ние не можем да догоним даже Румъния, а преди 17-18 години я бяхме изпреварили....
15
А тая откъде знае ,че се връщат 40 %,доскоро строителните фирми бяха виновни сега се оказа че Борисов ги рекетира.Да не би и тя да е връщала на ,,любимия" когато живееше с него.,,Хората нямат пари за ток и вода,а в парламента се борят за кокала и властта" казва другата хубавица, ами ти от кои си ма.Как още не си отишла в Бургас да браниш циганите дето им спрели водата.
16
КОЙ ТЕ ОГРАБВА БЕ ЧЕРВЕН ЦЪРВУЛ ?
17
НЯМА ЛИ ВЛАСТ ДА ГИ ПРИБЕРЕ В СЛИВЕНСКИЯ ЖЕНСКИ ЗАТВОР , ??? ТА СЕ РАЗХОЖДАТ КАТО НЕМИЛИ НЕ ДРАГИ И УРОНВАТ АВТОРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ. СТИГА ,,,,СПРЕТЕ И СЕ ОПОМНЕТЕ.
18
отговор на коментар
Може би чакате Курнела Импексова да ви оправи.Има опит жената,не краде само приватизира. Или Елена Милиончева и тя не краде,само се възползва от чуждите пари в КТБ . Да аз държа да си изкарат мандата защото отлепихме дъното а, ако двете госпожи се докопат до властта жална ни е майка. И към тези които сега ще гракнат да кажа не съм от никоя партия и никога не съм бил.
19
отговор на коментар
Тези злобни и грозни стрини ако дойдат на власт ще опоскат държавата и ще ни върнат 10 години назад.
20
Най-после, след дълго ровене под магистрала "Тракия", Елена Йончева е открил пепел... - в последствие, след обстоен анализ в лабораториите на КГБ се оказало, че това е надеждата на БСП за изборна победа...
21
ГЕРБ са управлявали 7години и шест месеца.
22
АБЕ С ТАКАВА ,, ЛИДЕРКА " , ЗА КОЯТО СЛЕД ,, ВЕЛИКОТО ВИЗИОНЕРСТВАНЕ ИЗ СТРАНАТА " , ОЦЕНКАТА Е : ,, В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО - ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЛЮТИТЕ ЧУШКИ ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО " , ПЪТЯТ Е ЕДИН ! ПОСОКА - СЕЛО КРУШОВИЦА ! ИЛИ КАЗАНО ИНОСКАЗАТЕЛНО - ЩЕ ДОВЕДЕ СТАДОТО ,, ДО ПОД КРИВАТА КРУША " !
23
Тези двете освен да лъжат и да смърдят за нищо друго не ги бива. Много се борите за кокала, но нещо все ви се изплъзва. Вярно 10 години без лапа4ка за вашата партия е много. Само не правете хората на глупаци.
24
Като гледам колко е голяма главата на Свиленски, става ясно ,че много дълго е носил рогата,които жена му му е слагала с генералчето със зелените чорапи.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 18183
архив

Телефон на доверието. Един страшно депресиран тип вече 6 часа говори с психолога. Психологът:
- Извинете, мислили ли сте за самоубийство?
- Не, никога, докторе.
- Ами, помислете тогава!

няма нови новини
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
сега
2768
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Треска за "Аскеери": Звезди атакуват театър "Българска армия" за най-престижните награди. Министър Банов лично уважи церемонията (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Чувствате се по-гневни през лятото? Ето защо
x