Вход
София
Времето в София 18 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова срича оправдания след новите обвинения на Антон Тодоров за "Техноимпекс" (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова срича оправдания след новите обвинения на Антон Тодоров за "Техноимпекс" (ОБНОВЕНА)

на 05.12.2017
196666
57
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова срича оправдания след новите обвинения на Антон Тодоров за "Техноимпекс" (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
05.12.2017
57
196666

Ръководството на БСП се събра на първо заседание след новите обвинения на Антон Тодоров срещу лидерката на партията Корнелия Нинова за приватизацията а "Техноимпекс" и след твърдението на главния прокурор Сотир Цацаров, че никога не е извършвана проверка на тази сделка, въпреки твърденията на социалистката.

Лидерката на левицата раздаде документи на журналистите. "Моля да обърнете внимание - представям на вашето внимание документ № 1, годината е 1998 година, органът е МВР, Икономическа дирекция. Документът е до мен. В него пише, че във връзка с прокурорска преписка, молят за документи от "Техноимпекс". Т.е. през 1998 г. има прокурорска преписка № 326. Документ № 2 погледнете - органът е Върховна касационна прокуратура. Пише, че във връзка с предварителна проверка за приватизацията на "Техноимпекс", съм предала документи. Документ № 3 - Градска прокуратура, 2001 г. Постановление, изпратено до КТ Подкрепа. В него пише, че с постановление САП е отменила постановлението на СГП и е наредила допълнителна проверка и извършване на финансова ревизия на "Техноимпекс". Заключението е, че от предварителната и допълнителната проверка и от заключението на ревизията се налага изводът, че при осъществяване на приватизазционната сделка на "Техноимпекс" Министерството е спазило документите и нормативна уредба и се постановява отказ за образуване на проверка. И се прекратява преписката.", обясни тя.

Лъжа е, че не са извършвани проверки, видно е от Документ № 3. Но заключението е, че не са намерили данни за престъпление и са прекратени, категорична е червената лидерка. 

Документ № 4 от главния прокурор Сотир Цацаров до ГЕРБ. С резолюция от 10 юли 2017 г. от САП, постановлението на СГП е потвърдено и по преписката не са налице данни за престъпление от НК. Тези текстове от НК са за престъпления за сключена неизгодна сделка и при нарушение и неизпълнение за сключен договор или сделка - всичко, за което ГЕРБ лъже. По преписката не са налице данни за такива престъпления, посочи Корнелия Нинова. 

Защо ме проверяват от много години? Винаги, когато тръгна да правя нещо политически или да сеп кандидатирам за нещо, се вадят тези неща, за да ми се попречи да претендирам за каквото и да било. За какво съм била уволнена? Това е една лъжа. Заповед 37 от 8 май 2007 г. за освобождаването ми от длъжността зам.-министър, но никъде няма намек за корупция. Никога не съм уволнявана за корупция. През 2007 г. започват проверки по скандала Р,мен Овчаров-Ангел Александров. В резултат на тези проверки и дела получавам следното решение: От прокуратурата на РБ - СГП - 22 юли 2008 г. - една година разследване. В документа пише, че ме уведомяват, че е прекратена проверката поради липса на извършено престъпление, защото не съм извършила престъпление. Корупцията е престъпление. След като не съм извършила престъпление, значи не е имало корупция, коментира Нинова.

Проверете си вие три пъти сделките, откажете се от давност и елате да бъдем на равна нога, призова тя опонентите си. Искам истината и да се спре с практиката опонентът да не се бори с аргументи. За тази промяна ще се боря. КТова е голям проблем на политическия живот на България, това не е политика и заради такива неща народът мрази политиците, каза тя. 

"Сега Нинова пита: Уважаеми, ГЕРБ, защо лъжете за Техноимпекс и за Корнелия Нинова? Кой сега ще излезе пред обществото и ще обясни защо лъжат?", коментира още тя. 

Чували ли сте някой да говори за приватизацията на БТК, Булгартабак, Химко, ЕРП-тата? Кога някой от тези, които приватизираха тези активи, които разпродаваха и разпарчетосваха, ще излязат с ей такива документи? Кога ще видим документите за придобиването на Пампорово, на Сибанк, за имотите от Столична община, за Булгартабак? Кога ще застанат пред обществото за това? Но истината за проверката на прехода лъсна. Тези хора никога нямат намерение да правят преглед на сделките, смята тя. 

Кой даде златото на България на концесия, кой злуопотреби с боновите книжки, кой даде на концесия Софийска вода, попита Нинова. 

На въпрос за съпруга й тя отговори, че двамата не работят на едно място заради конфликт на интереси и той е работил в "Минералимпекс", което е различно от "Техноимпекс". Неговото участие е прекратено, когато аз съм започнала да бъда политик. Доказвали сме го в семейството си и винаги единият е напускал за сметка на другия, отсече тя. 

На въпрос на ПИК откъде идват огромните финансови потоци, които минават през ръцете й и защо сделката е платена с компенсаторни бонове, а не с пари, Корнелия Нинова отговори, че Антон Тодоров доста се е объркал в твърденията си. Платено е с компенсаторни бонове, защото такъв е бил законът. А откъде идват тези големи финансови потоци? Подготвила съм всичко, каза Нинова, която показа потока на плащането по сделката. Дружеството, което купува "Техноимпекс", и в което участват 28 акционери, осъщуствява търговска дейност, има договори, има печалби и от тях си внася вноските, с които си плаща договора, показа тя.

Сделката е изплатена изцяло и това личи от документите, които ви предоставих. Единият от текстовете, за които се твърди, че сме проверявани, е че сделката е осъществена неправомерно, но от проверките личи, че няма нарушения, каза още тя. 

В началото на брифинга, след заседанието на Изпълнителното бюро на партията, Корнелия Нинова заяви, че ПГ на „БСП за България" внася проекторешение за мораториум върху лицензирането на нови частни болници.

По думите ѝ това е в резултат на решение на Изпълнителното бюро на БСП. Според нея докато текат проверките на болниците, ще изникнат още нови частни болници. „Затова ние утре внасяме решение за забрана за лицензиране на нови.

„БСП винаги е настоявала за областните и общински болници, за тяхното спасяване, за това да не се прехвърля ресурс и да не се източва такъв към частните", каза Нинова и припомни, че при обсъждането на Бюджет 2018 г. БСП е предложила общински болници да не са търговски дружества. „Дано сега вече да се намери разбиране от другите парламентарни групи и това да се приеме", посочи лидерът на БСП.

В края на брифинга Нинова призова водещата от Канал 3 Илиана Беновска да покани в предаването си тези, които са лъгали за Техноимпекс и да ги попита защо са лъгали. Айде да ви видя сега "Беновска пита", коментира Нинова. 

 

 

 

 

 

Гледайте на живо по ПИК TV!

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(57)
1
Гледам безочливата миризлива курабия как, лъжи като дърта мангалка, само както може комунистка и се чудя, коя майка може да роди такова ужасно, лъжливо и крадливо чудовище!!
2
К'во да отговаря ?! Ми ,тя - не помни (то не са една или две приватизационните сделчици минали през нейните ръчички ) ! Плюс това ,става дума само за три външнотърговски дружества ,един пловдивски панаир ,десетина ЕРП-та ,малко ВЕЦ-ове и още нЕкакви други (по безинтересни) ! Това всичкото - я има милиард ,я не ! И вие - искате да безпокоим другарката Нинова за такива дреболии ???!!! Къш ,нЕма да стане !
3
Изпълзя изпод някой камък....и започна да пуска отрова...
4
НИКОГА КОМУНИСТ , А ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА ПРИЗНАЕ ВИНАТА СИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА. КОМУНИСТА ВИНАГИ Е ПРАВ , ТОЙ Е СЪТВОРЕН ОТ ИЗВЪН ЗЕМНА СПЛАВ .
5
Какви шкембета,какви доволни усмивки,какви лъжи!Какво дебелоочие!Крадци на народното имущество!Къде си господин Президент?Припознаваш ли се с номенклатурните богаташи?
6
КУРабията е лъжлива и крадлива изпечена мушеничка , всички които ѝ вярват и я подкрепят за малоумни,жалки дебили!
7
стринке SPS, като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.
8
ГОСПОДА ОТ ПИК, ТОЛКОВА ЦИНИЧНИ КОМЕНТАРИ СТЕ НАПИСАЛИ ПОД СТАТИЯТА ПО АДРЕС НА НИНОВА И ТОЛКОВА МИНУСИ И ПЛЮСОВЕ СТЕ НАВЪРТЯЛИ, ЧЕ СТЕ ВЕЧЕ ЗА ПСИХИАТРИЯ! ПИК, ЗАЩО НА ЦИНИЗМИТЕ КОИТО ПИШЕТЕ СРЕЩУ НИНОВА И ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, НЯМА НЕЦЕНЗУРНОСЪДЪРЖАНИЕ, А ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ В ТЯХНА ПОДКРЕПА ГИ ЦЕНЗУРИРАТЕ, БЕЗ ДА ИМА СПАМ , ЦИНИЦЪМ?
9
Няма срам,няма свян що е то КОМУНИСТ.Нинова е най-видният им представител. Ако е такъв радетел за партията майчица трябва да се спре и да се оттегли ,а не гаф след гаф и все е невинна горката.Другите лъжат тя само маже.
10
Какво стана бе гербави нищожества, видяхте ли че вашия Антон само плюе и изнася лъжливи обвинения по една жена която уважавам дълбоко, сега ако съм на нейно място ще го съдя до дупка за клевети!
11
Уважаеми другарю.Не съм г-жа а съм г-н.Питай майката,тя най-добре знае........!
12
БРАВО НИНОВА! ОСЪДИ ГИ! ЩОМ КАТО ЦИНИЗМА ИМ СТИГА ДО ТАМ, ЧЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ИЗДАВАТ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА ВАС, ТО КАКВО ОСТАВА ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ Е ОТ ГЕРБ, БРАВО! ПИК, КОЛКОТО И ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ, КОИТО СЕ ПИШАТ В ПОДКРЕПА НА НИНОВА, НАРОДА ЗНАЕ КОЙ Е КРИВ И КОЙ ПРАВ! НАТРИЙ ИМ НОСОВЕТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО НЯМАТ МЯРКА!
13
Платената подлога Беновска отново сама се направи за посмешище. Толкова напъни и усърден слугинаж я правят да изглежда на човек със старческа деменция. Винаги е първа на микрофона с по няколко банални до втръсване въпроси с известни вече отговори.
14
Комунистите поемат вината само с мезета.Стрина Курна е взела зо мезе целия български народ,вкл.и дебилния си електорат.И всичката тази наглост с любезното съдействие на агитката на дръгалефския мангал и потъналата в сън прокуратура.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
УВАЖАЕМИ БЕДНИ БЪЛГАРИ ПРОСЛЕДЕТЕ КАК КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗПОЛЗВАХА ПРЕСТРОИКАТА ЗА ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ -КАПИТАЛИСТИ. КОРНЕЛИЯ НИНОВА НАГЛЕДНО ВИ ДЕМОНСТРАТИРА РАЗЛИЧНИТЕ ФОРМИ НА ОГРАБВАНЕ И ЗАКОННО ИЗПЪЛНЕНИ , НО НЕ И МОРАЛНО ИЗВЪРШЕНИ.
17
Та как точно отвръща на удара ? С лъжи и извъртания.Не става с каскет ма,другарке проста и нагла,ясна си на всички.
18
Не знам кой плаща да се лее помия по всичко което не е гербаджийско, но не ежтрудно да се досети човек, че идва от град Банкя. Кури била такава, онакава, щом е в политиката значи е омазана. Я да погледнем човека Слънце, човека Вселена, който събра под финансовото си крило всичко онова което здравата и с основание го критикуваше. Как изведнъж от остри критици полегнаха в краченцата му, започнаха да припикават от безумна любов и преданост. А човека Шайка, който громеше корупцията и бандитизма на Божеството, послушно му засмука мекото моливче. А този сайт не е жълт, той е поръчково зависим, да пише толкова глупости, че вместо да настройват против, обединяват хората зад президента и Нинова.
19
Концесиите, обществените поръчки и източването на еврофондовете за милиарди, саниране, кражбата на Дявков за 1.5 милиарда от здравето на хората, нима това не са престъпления и не трябва да се разглеждат??? И всичко това става в сегашно време. Ще се окаже, че в днешно време са окрадени много повече милиарди и за това мълчат действащите управляващи
20
Кога най-после злобата е напусне душите ви ,истгината и реалността ще влезе в сърцата ви,народе....?1За мен нямзначение цвета на партита, истината и аз вярвам на Нинова,това е една сърцата бойка жена със мъжки ,твърд характер!С,да искам да знам всичко за СИБАНК,ама не,няма да стане.......,а ти народе не се оплаквай,радвай се на бащицата,брой,стиска жълтите стотинки и псувай съдбата,която е в твои ръце.....е, дий Белчо,опъвай.........
21
ХОРА КАТО ГЕНЕРАЛ ЛУКОВ И БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ КОГАТО СЕ ВЪСТАНОВИ ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И СЕ ВЪСТАНОВИ ИСТИНСКИЯТ МАРЩ НА БЪЛГАРИЯ ШУМИ МАРИЦА! ВЪН АЧКЮПЕЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И НОВИ ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ . МАКСИМУМ ДВЕ ПАРТИИ ТРЯБВАТ НА ДЪРЖАВАТА А НЕ 120 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ СТОТЕ И ДВАДЕСЕТ ПАРТИИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ДС--НА БКП!!!!!!!
22
Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното, по-добре ли щеше да ни представи оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете, без жена наречен прецедент мистър Бийн? Криво седете право съдете. Льотчика бърка с боксова ръкавица в някои области на гербавите и това ми доставя неизмеримо удоволствие! Naturalia non sunt turpia! , преведено," Естествените неща не са срамни" Ужасни сте ПИК, това си е живо окепазяване на президентската институция. Жлъч, завист и лизане на Тиквата от а@уса, през перинеума до пъпа! На комунетата никаква власт повече, зарди тях имаме трета национална катастрофа. За да докажат, че са чисти да върнат всичко от криминалната приватизация, пък ще видим по подир! Яли сме им горещата чорба а дядо ми Мъдрият заек казваше: " Парен каша духа"!
23
ПО ВАЖНОТО Е КАК ДРУГАРЯ ОТ СЕЛО СИРИЩНИК КУПИ ХОТЕЛ В КЮСТЕНДИЛ СЪС ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТКА? НИНОВА ЧЕ Е КРАЛА КРАЛА Е НО ПОНЕ НЕ Е КУПУВАЛА ХОТЕЛИ. НЯМА КАКА ДА СИ НА ВИСОКО И ОТГОВОРНО МЯСТО ВЪВ ВЛАСТА И ДА НЕ СЕ ОБЛАЖИШ. ТОВА СИ ЛИЧИ ПО КЛОШАРИТЕ ПО УЛИЦИТЕ И ПО РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ. МИЗЕРИЯТА ЛЪЩИ ОТ ВСЯКЪДЕ. А НАЙ БЕЗОГЛЕДНИТЕ КРАДЦИ СА ТЕЗИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ ЧЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ РЕМОНТИРАТ ДОНДУКОВ И ТЕМ ПОДОБНИ СЛАДКИ РАБОТИ. НО ТОВА СЕ СЛУЧВА ПО ВИНА НА ОВЧОТО ПЛЕМЕ ДОКАРАНО ТУК ОТ ХАН АСПАРУХ ПРЕДИ НЯКОЛКО ВЕКА. ТА ТОВА ПЛЕМЕ ХЕМ Е "УМНО" ХЕМ ГЛЕДА КАТО ТЕЛЕ У ЖЕЛЕЗНИЦА. КОЙ НАКЪДЕ МУ ДРЪПНЕ КАИША НАТАМ СИ ЗАВЪРТА РОГИТЕ. ОТ ТАКОВА ПЛЕМЕ И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕСТАВА КАКТО КАЗА ЕДИН ТУРСКИ ДРУГАР !
24
Мамка ви ПИКлива герберастка, хора на Педялко Педялков
25
НИТО ВЪСТАНОВИХМЕ ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ НИТО ВЪРНАХМЕ МАРША НА БЪЛГАРИЯ ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСТАВИХМЕ КОЛИБАРИТЕ ПАК НА ВЛАСТ БОРЦИ НИ ПРЕБИХА И ОГРАБИХА 90 ТЕ ГОДИНИ С БУХАЛКИ . ТЕ ИМАХА ОПИТ ОТ 1947 Г ОТ КОЛЕКТИВИЗАЦИЯТА САМО ЧЕ ТОГАВА ПРЕБИВАХА С ТОЯГИ НЕПОКОРНИТЕ!!!!!!!!!!!!! ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ИЗТЪРСЕТЕ ВЪШКИТЕ ОТ ДРЕХИТЕ СИ И СЕ ОЗЪЗНАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
26
НЕЩО НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧИ ДАВАИТЕ НА НОВО НИНОВА ОТКРАДНА ШЕСНАЙСЕТТЕ МИЛИАРДА НА ТИКВАТА
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Това е поредният напън на Лъжкиня №1 да провери какъв е броя на наивниците в редиците на другарите. Ето още една червена димка която ги насова към дерето. Прав им път ! Погледнете само усмивката на Гергата: момееее, тези изтъркани приспивни песни мнооооого съм слушал..
29
Корнелия ви РАЗБИ ЛЙЖИТЕ
30
Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като „шайка” – персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... „Шайката ГЕРБ” е най-мрачната част от голямата измама, известна като „български преход”.
31
Лъжа било и кой ЛЪЖЕ,Нинова или главната прокуратура.Що си мисля,че е Нинова .
32
Не е важно какво срича Курнелията. Важното е какво ще прочете ГЛАДКО И ЯСНО съдията пред целия народ и пред съвестта си.
33
Toz sait 4ia strana vzima ili e i kef da si pi6e kvot si izka
34
Корнелия Нинова не "срича", а вади документални доказателства, че е невинна! Но за лъжците от този най-долнипробен сайт това няма значение. По-важно е да се плюе безогледно, за да се оправдаят парите, с които им плаща Бойко и компания.
35
Корнелия Нинова не "срича", а вади документални доказателства, че е невинна! Но за лъжците от този най-долнипробен сайт това няма значение. По-важно е да се плюе безогледно, за да се оправдаят парите, с които им плаща Бойко и компания.
36
Корнелия не лъже, вие манипулирате записа дупедавци борисови, как не ви е срам, МЕКЕРЕТА?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37
Досадната трътлеста лелка от ден на ден все-повече изпростява и затъва в батака заедно с оядените си другари.Откакто ги изхвърлиха от властта и им врътнах кранчетата за далавери, комунделите съвсем изтрещяха.Сега цялата им върхушка е под угрозата за тотално разследван и пандела във връзка с лапането им покрай приватизацията и опоскването на държавата ни.Какви ли не циркове ще разиграват с надеждата да се измъкнат от Темида !
38
Цацаров казва, че тази сделка не е проверявана, а Корнела му казва с документи, че той лъже.Сега Цацаров ще я съди ли, че го изкарва лъжец?
39
Прокурор , нинова , съд , нинова , затвор , нинова , килия с изглед , нинова , в килията с леля Ставра , нинова ; леля Ставра - строга , но мнооого справедлива ; леля Ставра в очакване на ммм.Нинова ! алилуя БСП , нинова ! амин ! Ура дрюгарие ! Да жувей ммм.Нинова ! Да жувей моралА( ът ) и честността ! Уууура-ра -ра - в затвора-ра-ра !
40
Цинизми и хули!Аргументите ви срещу Нинова ги няма никъде.Това е типично за посттоталитарните антикомунисти.Четете "Шайка " на вашия любимец Антончо.
41
На едните виновен Бойко на другите Корнелия а всички искаме едно:по добър живот.Защо не се спрат всички тези глупости и не започнат да работят за България.Срам ме вече от нашите политици,срам.
42
След като Курнелията имаше документи, за да се защити от нападките на ГЕРБ незабавно още миналата седмица, защо й трябваха няколко дни да бъде "в чужбина", докато скалъпят ткомунистите, по обичаен йезуитски техен маниер необходимите "налични от години доказателства", а не ги размаха веднага още миналия четвъртък в Парламента? Ех, комунистическа гад, нямате ли край?
43
До всички Дебили в този сайт - слушайте какво ще ви каже „ „ „ професор “ “ “ Иво Христов . След всичките хули срещу Другарката Лъжа - вие чухте ли тя да заведе дела срещу тези които е хулят ? Аз не изтърпях да гледам демагогията в тази пресконференция на таварошутката но ако някой е имал нерви да е гледа до края нека каже - Нинова ще дава ли Тодоров на съд ? А на Дебила социалист №10 ще му кажа, главата му е пълна с глисти
44
Другарката Лъжа носеше много документи , но някой видя ли какво пише в тях ? И аз мога да показвам много хартийки но никой нямаше възможност да види какви са те . На дебила 35 ще му покажа един документ и той ще може ли от десет метра да разбере какво пише в него ? Много сте ТЪПИ червени гниди
45
След изнасяне публично на толкова безспорни документи голяма част от горните коментари показват че още дъ-ъ-ълго време няма да се отървем от ДЕБИЛИТЕ !!!
46
Няма какво да се питат милионерите комунисти, колко почтено и честно са разграбили чрез нагласена преватозация активите на България. Нито един няма да ви каже истината, че преватизацията през 90те години на България е най-срамния период на разграбване активите на България през 1300 гдишното и съществуване. няма по-безочлив начина за смяна на собствеността в България от едни комунисти в ръцете на други социалисти. Обезценяване хилядократно на държавни активи с цел покупка от някои другари на безценица. наистина ще е мнго трудно да се направи пълна ревизия на преватизацията, но не е невъзможна. Може да се тръгне по политически кръгове. Облажилите се са все още живи и е нужно затвор и нови затвори за такива като госпожа Лъжа. И престанете платени тролове от ГЕРБ или БСП за 20 лева на ден изкривявате истината за разграването на държавата. намерете си работа. Има толкова мнгоо свободни работни места. Или за нищо друго не ставате освен да сте хейтъри.
47
ПЪРВО КОМУНИСТИТЕ, А ПОСЛЕ ЦИГАНИТЕ!
48
А тоз Герги Г. защо злорадства...като неразкрит ятак се държи...
49
ИМА НЕЩА , КОИТО СА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНИ !!!!!!ТОЗИ ПОСТ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ , НЯМА ДА РАЗСЛЕДВА СЕБЕ СИ, ТАКА ,ЧЕ ВСИЧКО Е ШУМ !!!!ЗА БОЛНИЦИТЕ СЪЩО!!!!ВИНОВНИ НЯМА ДА ИМА , НИТО ОСЪДЕНИ!!!!!ВТОРОТО ЯСНО Е , ЧЕ НИЩО ПОЗИТИВНО И ГРАДИВНО НЕ МОГАТ ДА СЪТВОРЯТ И ЗАТОВА САМО СЕ КАРАТ!!!!!ПРЕХОДА ЩЕ БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН , КОГАТО ТЕЗИ ""ПОЛИТИЦИ"" НАПУСНАТ ПАРЛАМЕНТА !!!!И ТУК ИСКАМ ДА КАЖА , ВЪЗМУТЕНА СЪМ ОТ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА , КОЯТО ОПОРОЧИ ИМЕТО НА ЛЕВСКИ , СРАВНЯВАЙКИ ГО С БОРИСОВ!!!!!ТОВА СА ДОТАМ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ХОРА , ЧЕ НЯМАМ ДУМИ!!!!
50
КОЙ. БЕШЕ АНТОН ТОДОРОВ. ПОДЛОГА НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ ГЕРБ. ИЗХВЪРЛЕН КАТО ПАРЦАЛ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И СЕГА ЛАЕ ГОРКИЯ ГЛАДЕН КАТО КУЧЕ
51
Ние ГРОБ сме невинни, дръжте Корнелия Нинова ............................................................................................................................................... ОФИЦИАЛНО! Дянков, Трайков и Прокопиев вече са подсъдими. Бившите министри на финансите и енергетиката в кабинета "Борисов 1" – Симеон Дянков и Трайчо Трайков, бизнесменът и акционер в ... Самият Прокопиев също беше обвинен за сделката, като отначало от държавното обвинение твърдяха, че бизнесменът умишлено е улеснил Дянков ....
52
Явно Герб използва проблема за приватизацията, вадейки избирателно информация по немного законен начин срещу свои политически опоненти; Това накрая ще дискридитира изцяло идеята за ревизия на прехода . Тая килфа Десислава Атанасова си позволява да сочи с пръст Нинова вживявайки се в ролятя на обвиняващ прокурор. При това най-нахално си служи с клевети и инсинуации - заявявайки, че Нинова е приватизирала активи за 700 000 долара. НО като се взема предвид, че тя е притежавала около 40 поцента от акциите на "Техноимпеск", то това прави една сума от 280 00О евро- сумата не е малка, но съвсем не е милиони, както се втълпява на обиковените хора; За мен по-скоро в случая имаме една кокошкарска история от по-дребната приватизация Как да сравним този случай с приватизацията на изба "Дамяница" с годишна печалба от 5 милиона долара, което означава реална цена от 50 00О 000 долара - тя е продадена на Прокопиев за 300 000 долара -реално платени 60 000 долара и ценни държавни книжа. при това в складоете се намирали към 3 милиона битилки с цена от 4 00О 000 долара, което прави Прокопиев на часа милионер. Така че тая простотийка Атанасова има нахалството постоянно да атакува, клевети, злепоставя и преследва Нинова и аз бих я посъветвал да я изправи пред съда
53
На крак , о скотове болшевишки ! На крак , о дебили и имбецили , събрани под червения парцал , който уж родил ни !! Да защитим лъжливата ни и крадлива партийка , че утре може и ние да сме на пангара вместо г-жа Лъжа !
54
ПРЪДЛА.
55
Голям страх тресе всички от тази Корнелия. Страхливци и лигльовци. Всички тези на снимката са се оляли и чак наср..... Страх и ужас. МЪЖЕ ?
56
ИВИНЯВАМ СЕ ! БЯХ ЗАБРАВИ, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ОТВАРЯМ ТОЗИ САЙТ. пРЕДНОТО ДА НЕ СЕ БРОИ !
57
ПИК-овци, не ви ли омръзна да злобеете с лъжите на Тони- Шайката?! Ставате като едноячни близнаци! Простеете!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 23147
архив

Студент се явява на изпит по история. Тегли си билет и му се пада да говори за Левски. Студентът сяда при професора и започва:
- Левски е най-добрият футболен отбор в България...
Професорът гневно го прекъсва, пише му двойка и го изгонва от залата.
На излизане студентите, които чакат отвън, питат:
- Труден ли беше изпитът?
Студентът:
- Абе, елементарен, обаче вътре всички са чорбари...

няма нови новини
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
сега
2627
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
МВР с горещи подробности пред ПИК за случващото се под моста "Чавдар" в София - гледайте НА ЖИВО
x
Астролог с мистична прогноза: Планирайте бъдещето си - денят е благословен
x