ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)

98265
на 12.04.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Румен Радев за пръв път се появи на публично събитие от повече от месец насам, след като през изминалите седмици се покри и спря да коментира както обществения, така и политическия живот в страната.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Днес в зала 1 на НДК Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова присъстват на премиерата на филма „Ханът и империята“, като с прожекцията се отбелязва 40-годишнината от официалното откриване на НДК през 1981 г., където през същата година именно в зала 1 е представена за първи път трилогията „Хан Аспарух”.

Лентата „Ханът и империята“, отново под режисурата на акад. Людмил Стайков, е нова версия на една от най-знаковите български продукции.

"След като ЦИК обнародва имената на депутатите, ще издам указ за датата на свикване на Народното събрание", каза Радев при пристигането си на събитието. Нека видим обнародването на указа и ще вземем решение. Нямам никакво намерение да бавя и надявам се да имаме стабилно, оперативно правителство, каза Радев.

Засилват се спекулациите от определени партии и това издава страх, каза още президентът.

Трябва да следваме стриктно условията на конституцията, заяви той. 

Радев не даде нито един конкретен отговор - той не каза коя е третата политическа сила, на която би връчил мандата, нито дали ще внесе проекта за Конституция в рамките на новото Народно събрание. 

Утре трябва да излязат имената на избраните депутати, което означава, че президентът е готов да свика веднага Народното събрание. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК