ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Румен Радев с публична изява в София - ето къде се появява официално (ОБНОВЕНА)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Румен Радев с публична изява в София - ето къде се появява официално (ОБНОВЕНА)

76136
на 04.03.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Румен Радев с публична изява в София - ето къде се появява официално (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Румен Радев неочаквано спря да се крие от медиите и да се представя само пред удобни такива, които е извикал тайно, за да му задават подходящи въпроси. Заради наградите "Златна мартеница" за български производители, той изненадващо прекрати тази практика и обяви по-рано днес присъствието си на официално събитие.

препоръчано

Екип на ПИК TV е на място в очакване най-сетне да успеем да зададем на Радев въпросите,които вълнуват читателите ни и не са предварително режисирани, каквато е обичайната му практика с определени медии. 

Ива Николова съобщи, че от пресцентъра на Румен Радев били категорични, че днес той нямало да отговаря на въпроси, а щял само да изнесе реч за българските фирми. Въпроси можело да се задават утре по време на друго събитие, което той щял да посети. Въпреки това всички репортери го очакват на място и отказват да влязат в залата, преди да е дошъл и да имат възможност за въпроси. 

На церемонията присъстват и други политически лица, сред които и Йордан Цонев от ДПС и Петър Кънев от БСП. 

Румен Радев дойде в огромен кортеж, част от който беше и лимузината на вицепрезидента Илияна Йотова. Тя остана за минута навън, за да го изчака, след което двамата влязоха, обградени от куп гардове от НСО, като дори не погледнаха към журналистите, чакащи от час и не промълвиха дори поздрав в отговор на питането дали може да отговорят поне на един въпрос. 

С трафаретни думи Радев поздрави формата "Златна мартеница".

"Трябва ли да стигаме до кризи, за да се сетим, че трябва да разчитаме на българските производители. Държавата трябва да подкрепя приоритетно българските производители. В света и в България се преразпределя - определя се доколко държавата да присъства в икономиката", каза Радев.

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 162
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това