ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Стъки и над 4000 българи с писмо до ЕК срещу полицейски тормоз на Бойко Рашков. "Слави избяга, доказа, че е марионетка на Радев и ДПС" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Стъки и над 4000 българи с писмо до ЕК срещу полицейски тормоз на Бойко Рашков. "Слави избяга, доказа, че е марионетка на Радев и ДПС" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

129510
на 07.06.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Стъки и над 4000 българи с писмо до ЕК срещу полицейски тормоз на Бойко Рашков. Слави избяга, доказа, че е марионетка на Радев и ДПС (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Станислав Недков - Стъки внася над 4000 подписа на граждани до представителството на Еврокомисията и американското посолство в София.

препоръчано

Декларацията възразява срещу полицейския тормоз над ММА-шампиона, който е ярък опонент на служебния кабинет на Румен Радев и самия президент.

Подписите са събрани в рамките на три дни през Фейсбук. 

"Служител на МВР ми позвъни и ме предупреди, че лично до вътрешния министър Бойко Рашков е пристигнал анонимен мейл, в който се отправят абсурдни обвинения към мен. Образувано било производство, трябва да се явя на разпит. Приемам това като опит за репресия, след като обявих кандидатурата си за президент и след като заедно с наши съмишленици внесохме до американското посолство писмо срещу Бойко Рашков заради определението му "бивши хора", насочено към негови противните", обясни Станислав Недков.

Според него в държавата се е установила еднолична диктатура на президента, който управлява всички власти през полицейщината на Бойко Рашков - без да има парламентарен контрол, и това е особено опасно за демокрацията. 

Станислав Недков коментира и отказа на Слави Трифонов да се кандидатира за депутат.

"Доказа се, че "Има такъв народ" е марионетна партия на Радев и ДПС, създадена само за политически хаос. Трифонов бяга и от този мач, след като не се яви нито веднъж в миналия парламент. Морално вече и приключил в политиката.

Излъгани остават половин милион избиратели на тази партия. Хората гласуват за Слави, а получават Тошко Африкански. 

Ако е мъж, Слави трябва да се появи, да видим поне дали съществува, жив ли е, а не да се измъква позорно, пробутвайки ни чужди статуси във Фейсбук", коментира Недков. 

"Благодаря ви, че сте тук, че се отзовахте на поканата. Защото в днешно време да се отразява Станислав Недков се изисква много кураж. Вие го показвате. В нашата страна се извършват политически репресии над политически опоненти на Румен Радев. Миналата седмица бе издигната моята кандидатура за президент на България. И в същия момент, в който обявихме кандидатурата, срещу мен започнаха репресии, подпечатани с червен печат от Румен Радев и Бойко Рашков", заяви Стъки пред събралите се симпатизанти, поддръжници и журналисти.

Той подчерта, че обвиненията срещу него, изпратени от полицията във Велико Търново, са абсурдни и че такъв "червен печат" се удря срещу човек, обявил се за политически опонент на настоящия президент. Стъки заяви, че това е опит за сплашване и отказването му от участие в президентските избори.

"Няма да се откажа! Тези репресивни действия срещу мен ме мобилизират още повече. Нашият народ е уплашен от ситуацията, в която се намираме. Всеки, който изкаже различно мнение от това на президента Радев, е преследван и мачкан", заяви още Стъки.

Той заяви, че тази седмица ще се яви в РПУ-Велико Търново, откъдето идва обвинението, и иска да види лично "черно на бяло" за какво става дума. "Нещата са равносилни на това един политик да бъде обвиняван в канибализъм. В тази папка са събрани имената на над 4000 български граждани, които само за два дни са се подписали в моя подкрепа срещу репресивните действия на кандидат-президента Станислав Недков", заяви Стъки. 

Той допълни, че ще посети и американското посолство, където също ще представи тези 4000 подписа. Там той също ще заяви своята убеденост, че има саморазправа, реваншизъм, заплахи на политическите опоненти:  "Сегашната саморазправа на вътрешния министър е доказателство, че действията му същите като чекистките репресии срещу "бившите хора" от съветско време". 

Станислав Недков-Стъки заяви, че кандидатурата му по никакъв начин не е повлияна от ГЕРБ или която и да е друга партия. "Аз не мога да предам тези хора, които разчитат на мен - само защото на някого така му се иска", заяви той.

"От много време насам се говори за политически проект на президента Румен Радев. Днес стана ясно, че Румен Радев няма да прави партия, защото той вече има такава. Политическият проект на Станислав Трифонов, финансиран от ДПС, ще бъде използван като ракета-носител за предстоящите президентски избори", заяви Стъки. 

ММА шампионът бе категоричен, че държи България да остане парламентарна република, но президентът със своите правомощия трябва да бъде полезен за гражданите. Нещо, което през последните 5 години настоящият президент не показа: "Ролята на президент трябва да бъде на обединител на нацията и аз мисля, че ще се справя доста по-добре от него".

Стъки заяви, че е убеден - срещу него ще бъдат изфабрикувани доноси и компромати, но те няма да го откажат: "Аз водя битка не за себе си, а за българския народ. И нито един болшевик не може да промени моя път на развитие и подкрепа на българския народ".

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това