ИЗВЪНРЕДНО! Град като череши помля Харманли! Улиците побеляха!

ЧАС ПИК

ИЗВЪНРЕДНО! Град като череши помля Харманли! Улиците побеляха!

15517
на 11.03.2016
ИЗВЪНРЕДНО! Град като череши помля Харманли! Улиците побеляха!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ледени парчета с големина на череша удариха Харманли окло 16 часа днес. Градушката е валяла 10-15 минути, сигнализираха читатели на Haskovonet, които ни изпратиха и снимки. 

препоръчано

Макар и малки, зърната са настлали улиците, покривите на автомобили и сградите в бяло. Покрай града пък пътищата са побелели като при сняг.

Валежът е била, който е бил локален. Половин час преди градушката в Харманли, край села в Хасковско е имало силен порой, също за кратко време, при който падналият дъжд е около литър на кв.м, обясниха от местната Метеорологична обсерватория. По това време те са регистрирали на територията на Хасково и грамотевична дейност.

Дежурният метеоролог коментира, че при повишаване на температурата могат да се очакват градушки в региона и през следващите дни.

Тепърва се изяснява имали ли поражения от градушката. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК