Вход
София
Времето в София 9 o C

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! КОНПИ погва Елена Йончева за имотите с КТБ и аферите с къщи за гости

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! КОНПИ погва Елена Йончева за имотите с КТБ и аферите с къщи за гости

на 25.04.2019
127379
68
ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК! КОНПИ погва Елена Йончева за имотите с КТБ и аферите с къщи за гости
Автор: ПИК
25.04.2019
68
127379

Скандалът, разразил се около незаконно придобитите имоти на червената милионерка Елена Йончева, не стихват. Върховна касационна прокуратура възложи на Главна дирекция "Национална полиция" извършване на проверка по публикации в ПИК за ползвани не по предназначение къщи за гости, финансирани със средства на ЕС от семейството на депутата от БСП Елена Йончева. (ВИЖ РАЗКРИТИЯТА В "ОЩЕ ПО ТЕМАТА")

В студиото на тв "Европа" главният редактор на агенция ПИК Звездомира Мастагаркова разкри подробности и факти за имотните далавери на "принципната" водачка на евролистата на социалистическата партия.

"Ние не сме на битово ниво, ние сме на икономическо ниво. Защото вчера имахме нови разкрития за имотни нарушения на Елена Йончева с юристи от КТБ. През 2015 г,. когато си купува имотен парцел в Панчарево, става съдружник с юристите на КТБ Румен Люцканов, Владимир Кинкин и Гроздан Добрев. Тя има 7 дка, те - над 20 дка. Във въпросния имот има участие и свекърът на Елена Йончева - онзи с къщите за гости с пари от еврофондовете", заяви Мастагаркова.

"Казвам една новина тук - агенция ПИК подаде сигнал до антикорупционния орган, който ще се заеме с разследването на поредната имотна афера на Йончева. Става дума за 451 000 лева, които тя е извадила отнякъде, за да закупи тези земи", поясни тя. 

Анализаторът Антон Тодоров заяви, че това е показателно за няколко факта, които могат да бъдат концептуализирани до обяснителни схеми, които могат да залегнат в основата на онова, което наричаме преход. 

"Агенция ПИК е подложена на изключително мръсна, помийна атака. А същата агенция разкрива имотните далавери на Йончева. Става дума за 2003-2004-2005 г. , когато тя продава рекламно време, а през 2005 г. тя живее с действащия премиер. Елена Йончева се ползва със специален статут през цялото време, откакто се е родила - със златна лъжичка в устата. 2006 г. става рязко увеличаване на нейното имотно състояние - вторият период на революцията в доходите на Йончева. Създадена е офшорка с фирма "Офроуд"... Тя е единствен разпоредител с парите, идващи от КТБ. 2013 г. 66% от постъпилите пари от тази офшорка тя изхарчва за заплати за... себе си. Точно за тях тя казва "Аз няма да проверявам откъде идват тези пари... 2014 г. фалира КТБ, забележете, кога са купени тези земеделски земи - 2015 г.! Същата година тя купува 7,5 в Шаранков рид. Обяснението - продадохме къща в Банкя. От Агенцията по вписванията обясняват - 2006 г. тя купува къща в Бояна - със заем от ДСК 150 000 евро. Тя плаща няколко години вноските по този кредит, продава къщата 127 км. м. и 300 кв.м терен и покрива заема. Нейното обяснение обаче какво е - след връщането на заема за 500 000 е купила земи... Версията на Йончева - като в онази реклама - купувам 100 бири, връщам бутилките, купувам 200 бири, връщам бутилките - купувам 300 бири", коментира Тодоров.

Мастагаркова обясни, че "къщите за гости" и свекърът, за когото тя твърди, че тогава не е познавала, са замесени в имотната афера с адвокатите на КТБ. 

"През 2010 г. тя сменя Станишев с новия си любовник. Представя го на 25 юни 2010 г. на една изложба. А получаването на парите от Министерството на земеделието - през ноември 2010 г.", поясни Тодоров. "Това означава, че някой маже дебело филията, пребивавайки в спалнята на един или друг".

"След като тези земи в Панчарево са закупени, арх. Пламен Тодоров основава фирмата "Парк Панчарево". Ние сме подали сигнал и КОНПИ ще разследва точно тези връзки - има ли конфликт на интереси, има ли връзки с КТБ. Ние уважаваме и антикорупционния орган, и прокуратурата. Не знам защо Елена Йончева смята, че това, което прокуратурата прави, не е достойно за уважение. Тя носи сигнали до прокуратурата и в същото време не говори за нейните офшорки и нейното разследване на пари. Престъпно е това, което БСП прави по отношение срива на имиджа на институциите. Особено на разследващите органи. Атаката срещу шефа на КОНПИ Пламен Георгиев беше именно с тази цел. Атака имаше и срещу заместника му. Когато в самата институция е разклатено доверието на обществото, това е много опасно", заяви Мастагаркова.

Тя разкри, че разследването на ПИК се базира на подробна проверка: "Къщата за гости на морето започва да действа през 2011 г. Когато се правиш на разследващ журналист за корупция, погледни първо собственото си семейство. Финансовите отчети на "Парк Велика" сочат, че там няма персонал".

"Това е нещо повече от грешка, това е престъпление. Трябва да говорим за политически и човешки морал. Помните ли първите обвинения на Елена Йончева срещу Делян Добрев? В същото време Йончева е получавала пари от офшорна фирма на Цветан Василев. Потресен съм от гьонсуратлъка на Елена Йончева и Корнелия Нинова", заяви Антон Тодоров. 

Той допълни още: "Агенция ПИК разкри, че емисари на Румен Радев са посещавали Цветан Василев. Агенция ПИК разкри нещо, която би направила една секретна служба. Спомнете си разследването в село Баня, когато Нинова говореше за бедните пенсионери, а тя заведе цялото ръководство за 300 лева на ден".

"Аз смея да твърдя, че Елена Йончева е депутат на Цветан Василев. Парите на КТБ в момента са узурпирали БСП. Това са най-малко 3,5 милиарда. Тези пари отиват в Европарламента чрез Елена Йончева и Иво Христов. Да не забравяме и връзките на генерали от президентската институция с ДС. Говорим за изключително задкулисни схеми, обвързани именно с парите на КТБ и Цветан Василев", конкретизира Мастагаркова.

Антон Тодоров заяви на свой ред: "Елена Йончева вчера в едно предаване не каза, че е познавала свекъра си, че е вземала едни пари за тези къщи. Половин година тя е съжителствала със съпруга си и е познавала нейния баща. Защо Цветанка Ризова не й зададе тези въпроси - може ли човек така да лъже? Покажете ми още един журналист, който е получавал шестцифрени суми от офшорки".

"И тази жена ще бъде изпратена в Европарламента. България изпраща в ЕП човек, обвиняем в пране на пари, в много тежки скандални връзки с КТБ", допълни главният редактор на ПИК.

Тя припомни и сигнала на ПИК за висш партиен кадър - Кирил Добрев, през чийто фирми са минали 34 милиона лева обществени поръчки. 

"Представете си тази колекция от "счупени грънци", че цъфне начело на властта... Ще настане Содом и Гомор", заяви Тодоров.

Той заяви, че първите срещу между Цветан Василев и човек на Радев са през януари 2017 г., а Мастагаркова допълни, че за тези срещи доказателства имат българските служби: "Проследима е руската връзка до Белград и от Белград чрез Цветан Василев - към България". 

На въпрос дали Цветан Василев е последният коз, който може да наклони в последния момент везните не само на евроизборите, но и на един по-следващ етап, Тодоров отговори: "Нека направим едно предаване за руските връзки на Цветан Василев, можем да влезем в много детайли".

Мастагаркова заяви, че всеки път, когато се повдига въпросът за Цветан Василев, се започват протести срещу главния прокурор от организации, финансирани от бившия банкер. "Ние по-добър екип от Иван Гешев и Сотир Цацаров нямаме. Как нормален човек може да излезе в подкрепа на Иванчева. "Светна" с 60 хиляди евра и сега я издигат за евродепутат?", допълни Тодоров. 

"Съжалявам, че изпращаме такива хора в Европа", заяви Звездомира Мастагаркова.

Сподели:
свързани новини
ГОРЕЩА ТЕМА! Тома Биков разби на пух и прах Корнелия Нинова и Елена Йончева за милионерските имоти ГОРЕЩА ТЕМА! Тома Биков разби на пух и прах Корнелия Нинова и Елена Йончева за милионерските имоти
Скандалите покрай имотите на известни политици коментира...
на 24.04.2019
За безсрамието на Елена Йончева За безсрамието на Елена Йончева
Бившата любовница на министър-председателя Станишев -...
на 24.04.2019
Тежки мини гърмят под краката на Елена Йончева, а хиперактивната Корнелия Нинова мълчи Тежки мини гърмят под краката на Елена Йончева, а хиперактивната Корнелия Нинова мълчи
"Тежки мини гърмят под краката на Елена Йончева-европари,...
на 24.04.2019
Напиши коментар »
(68)
1
Курнелия БЛАГОДАРИМ ти!
2
Браво ленче, мачкаи гербавите суджуци. Да ги изметем с № 18
3
И от мен поздравления Курни
4
Пишете по-умерено и не така злобарски.Моля.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
се разсмърдя рано рано сабахлен!
7
Како кнкомпи, като всички в тая комисия са овъртолени в далавери и схеми и самите те са в закононарушение?! Това може да се случи само в нашата кочина
8
Да понесе отговорността си към закона,но имам чувството че за пореден път чугуноглавите спасяват някой от тяхните като го пращат европейският парламент,така се случи и със предишният и тъпкач Станишев-законът трябва да е един и същ за всички,тя вече не е журналист(не че е била някога)а политик
9
Бюлетина номер 18 ще накаже крадливата шайка. Сефте чувам Елена Йончева да има къща за гости! Да си поканиш гости в къщи е съвсем друго нещо.. А иначе Конпи се саморазследва в момента, като двамата му шефове си мерят терасите.
10
Тая разпоретина е за сливенския, не за европейския...
11
А БарЦелона кога, кога, кога?
12
И в природата е така.Най малките са най отровни.И обикновено руси.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
15
чур,"ако не знаеш в природата всяко действие си има противодействие, това е физичен закон. Ама ти надали помниш какво означава физика и физични закони, защото за тебе има само един закон и той е този на гравитацията. Полегнал си здраво на земята пред властта, „писателю” и май само ти остана с перото си, да подкрепяш властта в България. На 15-ти февруари написа, че КРС трябвало да забрани сайтовете с неизвестни за теб автори? Защо ли не си написал истината, че няма платформа за интернет сайт или блог в който преди това да не се регистрираш? Доносник? Пак на същата дата си написал , че Бойко Борисов не си го виждал от три години и никога не си му стъпвал в къщата Банкя, и това не е лъжа, защото обслужващият персонал не е поканен на масата, нали, списващия мълнии, вие седите в ъгъла и чакате да ви подхвърлят поредният кокал, за да се нахраните и да завъртите опашка пред властта.А би ли обяснил на драгия си читател, точно как си издържаш сайта и не си ли ти същият онзи , който е осъден от поне 150 човека, за това че си писал измислени новини за тях? Все още на сайта ти седят статии от преди няколко години, когато злобно храчеше по Герб и Бойко Борисов, естествено тогава те не бяха комбина с пееф и ти пишеше, защото на него му беше удобно да громи властта, днес обаче нещата са различни, но не и ти с твоето перо, защото както казахме по – горе за тебе закона за гравитацията е най – важен, а позата ти удобно легнал по корем пред онези с властта, размахвайки щастливо опашка, ако ти подхвърлят някой кокал да има да папкаш. А да забравихме, ти винаги знаеш всичко и затова сайта ти е номер едно, ама дали е номер едно можем да поспорим, а факта че за 30 години лизане не стана журналист на по – високо ниво, само може да ти подсказва истината, но ти надали ще я разбереш… И накрая дали ще отречеш връзката си с хотел „Берлин“ и дали и там не си ходил в последните три години, защото ако отречеш може да се появят и едни снимки на които са на едни други срещи и едни електронни писма, на които ти се обяснява какво и как да качиш в чура си." Ама, рахат бъди! И на това ще му дойде времето!. И накрая - много сте го закъсали, щом имате в екипа си тази нискочела "журналистка". Няма да ви се получи с тези измислици, шиканирания и пр. да откажете хората да гласуват за Елена Йончева. Истината е, че до един се страхувате от Кьовеши, защото с нея прошка няма да има. Да сте чули партийната им телевизия да се занимава с вас?! Няма и да го направи, защото няма да слязат на нивото ви. Журналистката ви набедена току-що намеси и майката на Кирил Добрев. Добре поне, че Коритаров я спря с "майка му почина". Тази е много грозна, бееее. по-грозна е от баба Яга! Е, няма да откажете избирателите и няма да отклоните вниманието от шайката.
16
Колкото и да се мъчите да измисляте на 26.05 бюлетина 18 ще ПОБЕДИ МАФИЯТА
17
Личи си че др. Йончева не е БЪЛГАРКА !!? -Нямаше иначе как да не знае българската пословица - „КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМО, САМ ПАДА В НЕГО“!?
18
Лелеееее - тази е направо олимпийски шампион по гимнастика - такива упражнения никой не може да измисли.Йончева как не се срамува да се показва пред хората - на физкултурника апартамента струва 300 000 евро - това е само дворното място на Ленчето в Бояна.Тези социалисти как си вкараха този таралеж.Но въпроса е друг - кой им го вкара.Първа версия - Нинова - решела е че двете с Елена имат повод да си отмъстят на Сергей.Е - правят го - една го нарича рицар - другата само не го нарече джендър.Има и друга весрия - майка Русия.
19
Голям кеф. Крадлата и перачка Милиончева ще облича костюма на раета за Сливенския
21
А ти защо си известен с това, че те помпат цигани в г*за от е**бане?
22
Аз не вярвам, че българите ще си направят поредното харакири и ще върнат комунистите отново на власт.
23
Импийчмънт за преврат, хора на Радев лятото водят Цветан Василев в България да свидетелства срещу помилване, че герб са източили ктб, хората сами ще свалят герб истината не е важна, хората искат да чуят желаното и да вкусят кръвта на управлението
24
Време е една комунистическа кучка крала много да влезе в затвора. Жалкото е, че не е първа Импексовата барсала!!
25
отговор на коментар
Точно така! Българите не искат комунистите от ГЕРБ!
26
Време е да накажем крадливите Импексови кучки и БСПдирасти, в лицето на пъпчасалия Клепоух Каун, крадливата Кучка Йо, Импексовата крадлива и лъжлива Курабия, както и крадливата и лъжлива СС Момата!
27
Този бай А. Тодоров направо си е за Пулицър ...Изумяват ме епохалните му разкрития. Дали му се плаща на страница ... хм. На това му се казва истинска журналистика, а не като клетницата Йончева да ми снима разни филмчета из Африка и Средна Азия.
28
Социопата М.Мирчев: 2011 год НЕПЪЛНОЛЕТНАТА ДЕВОЙЧИЦА едва ли е знаела че бъдещият и свекър има такива имоти. 2010 год Йончева-да ви представя мъжа до себе си.Кой ЛЪЖЕ .Май цялото им котило ЛЪЖЕ. и до 25 кои Българи 3 000 000 гласували за Хвърчилото според един червен кратун а според ЦИК 2 049 000 .Все от името на някого говорите
29
тя знаели ? ПККОНПИ ще излезе ли с официална информация,че започва или е започнала такава проверка. Щото не сме е чули още дали е почнала проверка н а Радев пак по ваш сигнал. Така,че СПОКО
30
младо момче, а му се налга да такова тая стара баба. и той няма да е у ред. някакъв психопат ще е.
31
Ей,ОКО!Рано си заработил днес заплатите на твоите ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ. Явно добра ти е била нощната смяна по ТИР паркингите. Във форма си пак,доста големи ТИРАДЖИЙСКИ АУСПУСИ си поел нощес.ХА, ХА, ХА, ХА.
32
Уважаеми ДЖурналисти, ето малко психология на избирателя: С подобни пасквили срещу БСП и Йончева, втвърдявате единствено твърдия електорат на ГЕРБ - не разширявате подкрепата, т.е. безсмислено се напъвате. От друга страна, дразните всички останали и прибавяте протестен вот от периферията към БСП. Работите против ГЕРБ, не разбирате ли !!?
33
Е бан Рошшко,разправят, че си се преструвал на пиян на холандския тирпаркинг..Било е по любов..Верно ?
34
НАГЛОСТ АРОГАНТНОСТ БЕЗОЧИЕ!!!!!!!!!! 1952 1962 1997 години смъкнахте ДЕВЕТ нули от лева! РАЗБИХТЕ всичко от 1989 година!!! За КТБ не искам да говоря!!! Вече трябва да ви се потърси отговорност! Крайно време е!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
37
ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу ГЕРБ и най-вече срещу Борисов.. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването , плюенето и ползвaнето на прокси VPN . Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!!
38
Я Тонката, пардон Рудолф се е показал. Явно ШАЙКАТА 3 е вече е написана. Тонка 25 май ли е представянето. Всичко описа ли, и оставаш за Шайката 4.На 25 съм там за автограф.
39
Холандското ти приключение ще те топли до Гроба.Аре у лево,убитако помашкИ
40
Трябва да благодариш на Бойко , нали ти даде 43 милиона за една дупка във Варна
41
!!! ----- Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов ---> НЯМА ПЛАЩАНЕ ---------- !!!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
отговор на коментар
Контституция на България на мафията чл. 1 Цялата власт произтича от народа и се упражнява от коалицията в сянка на ГЕРБ и ДПС. Те могат да бъдат подпомагани от партии патерици, за да държат в заблуждение народа. чл.2 За парлама на опозицията може да се дадат длъжности без реална власт - президент, омбудсман, бакалин в селския хоремаг... чл. 3. Който пречи на строителната мафия, гръбнака на мафиотското управлевние, се оказва с подкуп, пъхнат докато си кара колата под задната седалка. Присъдата на Иванчева и всеки осмелил се строежи да спира се произнася моментално в мига на ареста и от медиите на Мафията. чл.4. Свободата на словото, лъжите и клеветите на медиите на Мафията е гарантирана. За другите медии - конституцията не отговаря, тъй като те не са пълноправни медии и не са получили Лиценз от Мафията. чл.5. Прокуратурата е особен и безконтролен орган. чл.6. Дэржавата се управлява от мафията и от нейните пионки - добре е за улеснение да са с двойни инициали - ЦЦ,ББ,ДД ЧЛ.7 Срещу всички опозиционни кандидати се спретват компромати и се монтират политически процеси, по утвърдения двоен стандарт на мафията. За еднакви случаи присъди се дават само на опозицията. Чл. 8. По свобода на медиите страната ни не трябва да се издига над 111 място, където е в момента. Тази специална задача се поверява на екипа от журналисти на Бареков, ситуиран в сайта ПИГс.
44
Падне ли ГРОБ, това умрЕло сайтче пуска кепенците! Ми тогава на какво ще се смеем? Така че уважаеми гласоподаватели, гласувайте за бат Бойко Ентелекта, за да може и фъфлещия да продължава да твори тук! Без него, няма смях!!!
45
Иве, обичам те! Падам си малко геронтофил, ма кво ти пука! Ще те боцкам от сутрин до вечер! Купил съм ти и ковчег, където да нощуваш! Розов! Обичам те!!!
46
NEDELKO PODOBRE ZAMAL4I ZA6TOTO NESE ZNAE I TI KAK NAPRAVI KNIJARNICATA
47
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И ДПС НА ВЛАСТ! ДОЛУ ДИКТУТАРАТА! КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТИЯ ДВЕ ПАРТИИ МРАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЗЕЩЕТО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА!
48
ЕТО те помако Е БАН---------------Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
49
КОНПИ ли? И кой по-точно ще я разследва, там пълно с гепачи и далавераджии? Може би Пламенчо, но той ще бута терасата или зсместника му, с онази жена на която никой не е устоявал? А тези от КОНПИ кой ще разследва? Скоро ще има, една румънка която не цепи басма никому!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Браво бе,каке.Ма ти си била по-голяма пиратка и от нас,бе
53
Наем'ните бок' луци П'И' Кл'иви, орга'зама на ГЕР-БЕРИТЕ. Мъка!!!!
54
Днес имах неприятен инцидент: гостувах в сутрешен блок седна много обективна журналистка. Много си допаднахме, даже след предаването пихме кафе с мляко и ядохме сладки. Като се прибрах, баба ми вдигна скандал - ревнува ме от колежката. Наложи се да я пребия. Сега лежи и ближе рани в хола. Като се поосвести, ще й дам аспирин. А между нас с колежката нищо не се получми - оказа се, че тя обича Бoби повече от мен и се скарахме. В момента седя в кабинета си вкъщи, ближа бяло сладко (от банкянското) и дописвам продължението на книгата си "Банда".
55
БОЙКО , ТИ СИ ВЕЛИК ! ------ СРЕЩУ ТЕБ Е САМО --- КОРНЕЛА - ИМПЕКСА , ЕЛЕНА - ОФШОРАТА , ОВЧАРОВ - ДЪЛГИЯ ИНКАСАТОР , ДОГАН - ХОДРОИНЖЕНЕРА , РАДЕВ - ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , БЛАТНАТА ЖАБА И ВСИЧКИ ЖАЛКИ ПЛУЖЕЦИ ! БЪЛГАРИ ИЗПРАВЕТЕ ГЛАВА ! КАЗАХ !
56
Слава на Бог че опази и нека пази българите от червената проказа БСП /БКП ,ДС, ДПС /.Слава на ГЕРБ партията на честните и трудолюбиви българи! Слава !!!
57
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук..................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
58
отговор на коментар
В СТИЛА НА ПИК-ПЕЕВСКИ-БОРИСОВ - СЕНЗАЦИОННО, УНИКАЛНО, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА РАЗГРОМЯВА ПОДОЛИТЕ СИГНАЛА СРЕЩУ НЕЯ, ТЕ СТАВАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗА СМЯХ И ГЕРБОПОДИГРАВКА. https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/elena-joncheva.html
59
САМО ОМРАЗА ЛЪХА.ОТВРАТ.
60
Въпосната кандидат-евродепутатка се явява член на шайка за изтоване на КТБ и надграждане на имотно състояние - това показва жуналистическото разследване. А когато това е документиаро - и боговете мълчат. Същото лице е лице на олигархията и на задкулисието, което иска да събори законната власт и да започне отново да огабва България. Всички са за затвора.
61
Другари, гледам коментари 50 до 57 се изсипаха наведнъж, в една минута. Помолете програмиста да пипне скрипта за да ги качва през минута- две. Ще изглежда по-достоверно.
62
отговор на коментар
Какво да мачка? Пикалото на СърГей и Цв. василев вече ги е мачкала, сега го мачка на свекъра си...
63
отговор на коментар
Ясно,другарю,комуняците от ДС/б/ и БСП ще управлявате ,ще приватизирате и РМД-ета ще правите,ЖИВОТ!
64
КТБ фалира при Орешарски.Не мислех да гласувам ГЕРБ,но сега ще гласувам за тях.БСП (БКП)свалиха Живков от власт,за да си узаконят парите .Сега се правятна безгрешни.
65
КТБ фалира при Орешарски.Не мислех да гласувам ГЕРБ,но сега ще гласувам за тях.БСП (БКП)свалиха Живков от власт,за да си узаконят парите .Сега се правятна безгрешни.
66
Навремето проявихме благородството и снизхождението към СеДаСето като прощъпулник .Свършиха доста полезни неща - приватизация , реституция , ..... и дотук . Не зачетоха трудовите активи на обикновените хора натрупани и отлежали от соц-а и те бяха загърбени като дребни и досадни мелочки.Сега останките се лутат и маят и не могат да разберат защо.Освен баланс на интересите трябва и баланс на справедливостта , иначе си правете партийки да решават важни държавни въпроси и интересите на некои хора , но да е придружен поне със списък , да се знае кои точно са те.Малко уважението към торта , подхранваща корените не е излишна , а иначе пътят към ада е застлан с прекрасни намерения.Съмнявам се , че в една българска тиква може да заседне трайно такова мислене. Обикновения дребен човек често няма сили и ресурс да реагира , ами стъпчете го. Поне не ридайте , че България умирала , ами си стягайте ноевите ковчежета , щото ще са нужни.Боли ма главата от вас Мискини, негодяи.Развълнувах са и отивам да ударя един самогон.
67
„Скандалът „Апартамент гейт” с евтините или непълно декларирани жилища на властта удари ГЕРБ, което ще доведе до загуба на евроизборите, а освен това има риск и да провали опитите на премиера Бойко Борисов да убеди ЕС да прекрати мониторинга над съдебната система и борбата с организираната престъпност и корупцията. Това се посочва в материал на „Файненшъл Таймс”, посветен на основния политически сюжет у нас преди евровота. В публикацията се посочва, че обществото е било „шокирано” от броя на политиците от ГЕРБ, замесени в скандала, както и от лукса на жилищата им. Изброени са оставките на правосъдния министър Цецка Цачева, зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и няколкото зам.-министри, които „отричат да се извършили нещо нередно”, както и ситуацията с шефа на „Антикорупция” Пламен Георгиев, посъветван от премиера да излезе в дълъг отпуск по време на проверката на терасата му. Не е пропусната и ролята в скандала на „Артекс”, в чиито луксозни жилищни сгради в елитни столични квартали живеят част от замесените и които междувременно се оказаха принудени да спрат предизвикалия спорове проекти „Златен век”. Авторитетното издание отбелязва, че всички нередности са станали публично достояние, благодарение на Антикорупционния фонд, поредицата разследвания на БТВ и публикации в “Бивoлъ”. „Имиджът на ГЕРБ в Европа вече пострада. Този скандал няма лесно да бъде забравен – той докосва всеки българин. Хората могат да сравнят финансовите си възможности директно с тези на лидерите, като така виждат колко огромна е пропастта”, коментира пред „Файненшъл Таймс” д-р Моис Файон от Центъра за изследване на демокрацията.
68
ПИК са фекалия!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13622
архив

Лекция по психология. Професорът:
- Колеги най-доброто лечение на депресията при младите жени е секса.
Глас от аудиторията:
- Г-н професоре, а как да ги доведем до депресия?

няма нови новини
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
сега
1754
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: ГЕРБ контра на Корнелия Нинова за субсидията - няма шансове БСП да намаже повече пари (ОБНОВЕНА)
x
Кои скъпоценни камъни са най-подходящи за вашата зодия?
x